- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Öyle güzel anneciğim diyorki eşimde 10. Haftada söylediğine çok duygulandı ne zaman 10 olacak diyor. Orda babama söyle onu çok seviyorum diyorbiz bayağı izledik bunu transfer sonucu beklerken.
Şimdi izledim biz açıp açıp kalp atışlarınıda dinliyoruzBurda canim
Canim eltin verdimj kan?Bende öle söledim şimdi derim var sora yazık olmaz üzülür Allah razı olsun canım
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık
@Jhulia Sat: 1 Eylül Transefer tarihi : 23 Eylül Sonuç: 1 Ekim 17 Ekim kese/kalp
@Nesir Sat: 7 Eylül Transefer tarihi : 27 Eylül Sonuç : 3 Ekim 17 Ekim kese, 21 Ekim kalp
Angelnursee Sat: 16 Eylül Transefer tarihi : 4 Ekim Sonuç: 15 Ekim
@zuzu3838 Sat: 1 Ekim Transfer tarihi : 26 Ekim 6 Kasım kese 13 Kasım kalp
Minnaklarimm Sat: 5 Ekim Transfer tarihi:23 Ekim Sonuç tarihi:3 Kasım kese 12, kalp 22 Kasım
Kardiyakarrest90 Sat: 8 Ekim Transfer tarihi : 24 Ekim 14 Kasım kese, 22 Kasım kalp
@benmesela01 Sat : 16 Ekim Transfer tarihi: 31 Ekim kese tarihi 26 Kasım 7 Aralık kalp atışı Rand Canlar topikte yazışan 16 kişiyiz. Tablo ekleyemiyorum. Sat tarihine göre sıralamaya çalıştım. Kalp atışında sata göre çıkıyor diye. 6 kişiyi de hemen devam edip yapacağım. Beş dakikaya inşallah onlarda geliyor
@kelebekk47 Sat:16 Ekim Transfer tarihi:2 Kasım Kese 26 Kasım 5 Aralık kalp atışı Rand
Biraz beklettim ama ancak gücü bulabildim. Okuldan gelince öylece yatıyorum baktım bugün iyim çıksın aradan sonra hatlar karışıyorÇok güzel olmuş canım emeğine sağlık
Erken gebelik testi yaptı iki cizgi cıktı yarın vericek artıkCanim eltin verdimj kan?
Bunu bende merak ettimKızlar bebişinizin kalp atışını transferin kaçıncı günü duydunuz?
Kızlar yaptığım listeden bakabilirsiniz. Kese gördükleri tarihleri yazdım transfer tarihinden çıkarsanız transferin kaçıncı gününde olduğunu anlarsınız. Ben 20. Günü gördüm.Bunu bende merak ettim☺
Canim liste icin tesekkrler cok guzel olmus emegine sağlık he bu arada bizde kalp atislarimizi 3 aralik da duyacagiz inşallahKızlar yaptığım listeden bakabilirsiniz. Kese gördükleri tarihleri yazdım transfer tarihinden çıkarsanız transferin kaçıncı gününde olduğunu anlarsınız. Ben 20. Günü gördüm.
Tmm canım teşekkürlerKızlar yaptığım listeden bakabilirsiniz. Kese gördükleri tarihleri yazdım transfer tarihinden çıkarsanız transferin kaçıncı gününde olduğunu anlarsınız. Ben 20. Günü gördüm.
GünaydııınGunAydin hammisler nasilsiniz
Canimm ben 3400 de karindan gordumGünaydın arkadaşlar ben de cumartesi kese görmeye gideceğim. Fakat hiçbir his olmayınca acaba degerçekten arttı mı diye yine kan verdim 5000 çıktı. Ama zaten alet 5 bine kadar ölçüyormuş. Benim de hesabıma göre 6 bin olması gerekiyordu bi sıkıntı olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?