herkeste de değer aynı hızda artmayabiliyor , benim bir kere %66 artış olmuştu kendimi mahvetmiştim , halbuki boşa, değer güzel arttı , kese göründü , kalp atışı duyuldu sonra nasibi yokmuş , inşallah güzel artar düşük diye kesinlikle düşünme , herkesin artışı dediğim gibi farklı kimi 2 kat kimi %70 kimi %80 kimi 2 kattan biraz daha fazla artabiliyor hep , stresi alt seviyede tut beklemede kallll :) hayırlısı olsun inşallahhhhCok tesekkur ederimumarim saglikli artar 2 gun sonra yaptirsam olur heralde cumartesi de turkiyeden ucucam yine hollandaya, kan vericek yerim yok orda degeri kontrol etmek icin bu hafta ettirdim ettirdim
Teşekkür ederimTebrikler
Canimm insallah ya cok tesekkur ederimherkeste de değer aynı hızda artmayabiliyor , benim bir kere %66 artış olmuştu kendimi mahvetmiştim , halbuki boşa, değer güzel arttı , kese göründü , kalp atışı duyuldu sonra nasibi yokmuş , inşallah güzel artar düşük diye kesinlikle düşünme , herkesin artışı dediğim gibi farklı kimi 2 kat kimi %70 kimi %80 kimi 2 kattan biraz daha fazla artabiliyor hep , stresi alt seviyede tut beklemede kallll :) hayırlısı olsun inşallahhhh
Canım benim tebrik ederiiimmKizlar selamhalolita @duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
Kadin dogumdaki kadin bana rahim duvarin kalinlasmis bakalim dedi, sonra meme icin ultrasona gittim ordaki doktor da bakti bi olusum var rahim dubarin cok kalinlasmis ama daha cok cok yeni duruyor dedi
Kan testim bu sekilde cikti cok dusuk, ne diyosunuz daha yiksek bekleyebilirdim gerekiyo muydu sizce daha yuksek olmasi yoksa cok yeni diye mi
Bebişiiiiiim, daha çok minik belli kiKizlar selamhalolita @duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
Kadin dogumdaki kadin bana rahim duvarin kalinlasmis bakalim dedi, sonra meme icin ultrasona gittim ordaki doktor da bakti bi olusum var rahim dubarin cok kalinlasmis ama daha cok cok yeni duruyor dedi
Kan testim bu sekilde cikti cok dusuk, ne diyosunuz daha yiksek bekleyebilirdim gerekiyo muydu sizce daha yuksek olmasi yoksa cok yeni diye mi
Canimm cok tesekkur ederim ya evet daha bugun bile yerlesme kanamasi gibi kahverengi lekelenme geldi. Insallah insallah allahim cok istiyorum umarim olur, simdi doktora attim sonucu bakalim dedigin gibi bence de bir gun bekliyim 2 gunde bir olucak sekilde 1 persembe bi de cumartesi sabah cok erken saatte kan veriyim ucagim 13-14 arasi canim turkiye saatiyle.Canım benim tebrik ederiiimmstres yapma daha bat’a 4 günün var, çok başında yakalamışsın. İnşallah sağlıkla artacak perşembe tekrar aynı saatte kan ver, ctesi kaçta uçağın? Gitmeden tekrar kan verirsen süper olur. Yanına bol bol test al götür burada daha ucuzdur eminim, sonra testte koyulaşma takip edersin
canimm ya cok tesekkur ederiiiim <3 insallah insallah dua ediyorum dua et olur mu guzelce ilerlesin, bi yanim cok heyecanli bi yanim panikkBebişiiiiiim, daha çok minik belli kiİnşallah sağlıkla artar o kadar mutlu oldum ki senin adına
Hayırlı olsun canım çoook sevindimKizlar selamhalolita @duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
canimmm cok tesekkur ederimmm <3Hayırlı olsun canım çoook sevindim
Bu benim de basima geldi, iki defa fircalarken hafif kan geldi, ve dis etlerim cok hassaslasti. Bir kac gun sonra silik de olsa pozitifi gormeye basladim:)Kızlar 2 gündür diş etlerim Kanıyor aniden başladı dikkat de ederim herşeye ama hamilelik belirtisi olabilirmiş. Yarın tatil finishçok yoruldum zaten o kadar hopladım zıpladım kı yanı varsa da tutunurrsa bravo eve gittiğimde umarım testler gelmiş olabilir yapacağım ılk ıdrar olmasa da
Ederim etmez olur muyum hiç ?canimm ya cok tesekkur ederiiiim <3 insallah insallah dua ediyorum dua et olur mu guzelce ilerlesin, bi yanim cok heyecanli bi yanim panikk
Ayy daha çok minikkk kuzum sakın stres yapma geriye güzel ilerleyecekKizlar selamhalolita @duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
canim canimmm insallah ya insallah stres olmamaya calisiyorum dua ediyorummm <3 cok heyecanliyim ben de bi yandan stres ufff allahimmAyy daha çok minikkk kuzum sakın stres yapma geriye güzel ilerleyecekçok sevindimm sağlıkla ilerleyecek merak etme at o düşünceyi kafandan
canimmm cok tesekkur ederiiiim ya insallah insallah <3 bakicam hepsini haberdar edicemm doktor ne dicekse ona gore gidip veririmCanımmm çok çok sevindim daha yeni belli kişuan kaç çıktığı değil de sağlıklı artması önemli tekrar kan verirsin 2 gün sonra umarım sağlıkla kucağına almak nasip olur beezuus
Canım ay maşallah hayırlı olsun değerin artsın inşallahKizlar selamhalolita @duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
canim cok tesekkur ederiiiim <3 evet doktorlar bisey gormedi zaten kucuk bi olusum gorduler ama rahim duvari kalinlasmis cok dediler yani umarim artar, dua ediyorummCanım ay maşallah hayırlı olsun değerin artsın inşallahbence var normalde 10 un üzeri var kabul ediliyor çok yeni demek ki artışı birkaç gün normal testle takip et, dayanabilirsen 4-5 gün sonra tekrar kan testi ver istersen
Sana dualarımı güzel enerjilerimi gönderiyorum ve uzaktan sarılıyorum, stres olma lütfen çok güzel bir haber aldın tadını çıkarCanimm cok tesekkur ederim ya evet daha bugun bile yerlesme kanamasi gibi kahverengi lekelenme geldi. Insallah insallah allahim cok istiyorum umarim olur, simdi doktora attim sonucu bakalim dedigin gibi bence de bir gun bekliyim 2 gunde bir olucak sekilde 1 persembe bi de cumartesi sabah cok erken saatte kan veriyim ucagim 13-14 arasi canim turkiye saatiyle.
Ovulasyon testi almistim onun icinde 3 tane gebelik testi vardi olmadi ondan yaparimya bi yanim cok heyecanli bi yanim korkuyo muhtemelen gebelik testi yapsam silik gorup beklicektim en az 3-5 hafta hollandada, simdi cok erken kan verip betayi gorunce bi sey oldum sanirim dua et olur mu saglikla ilerlesin <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?