Ay yeter büyümesin lütfen emzirmeden sonra estetik konusunda uzmanlaşmış istemiyorum amin inşallahSENİN SONUÇTA HASSASLIK VAR BENİM HİÇ YOK.
2 AYA KADAR SENİN DAHA BÜYÜYÜCEK SIĞMAYACAK :) SONRA BU KADAR OLMUYOR. SAĞLIKLA GELSİN VALLA ÇOK SEVİNDİM. DARISI BİZLERE İNŞALLAH :)
eveeeeeeeetttKızlar hamile miyim sizce
Hemen kan vereiiiiinKızlar hamile miyim sizce
ne zaman yaptınız battan önce sonra ?Kızlar hamile miyim sizce
PlanliPlanlımıydı süprizmi. Ayy hac bebeğinasibe bak
Ay olmadııımAy hala olmdıysannn hadi inşallah
haberdarrr et biziii hadi hayırlısıyle inşallahAy olmadııımEczacımla konuştum şimdi takviyelerim için bitti çünkü, eğer reglin gecikiyorsa ilk test göndereyim onu yap takviyelerin gebelikte kullanılmıyor dedi. Gelince test yapacağım ama sol kasığımda ara ara batmalar var
Ay inşallahhaberdarrr et biziii hadi hayırlısıyle inşallah
Bugün günüm hastalanmadım yaptım ciktine zaman yaptınız battan önce sonra ?
Benimmmm canım 3 günüm varkızlar kimlerin batıı yaklaşıyoorrr ?
Canım hayırlı olsun kaçıncı gunun ovulasyondan sonraKizlar selamhalolita duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
Kadin dogumdaki kadin bana rahim duvarin kalinlasmis bakalim dedi, sonra meme icin ultrasona gittim ordaki doktor da bakti bi olusum var rahim dubarin cok kalinlasmis ama daha cok cok yeni duruyor dedi
Kan testim bu sekilde cikti cok dusuk, ne diyosunuz daha yiksek bekleyebilirdim gerekiyo muydu sizce daha yuksek olmasi yoksa cok yeni diye mi
Canım hayırlı olsun daha çok yeni olabilir adet günün geldi mi geçti mi ona göre bişey diyebiliriz belkiKizlar selamhalolita duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
Kadin dogumdaki kadin bana rahim duvarin kalinlasmis bakalim dedi, sonra meme icin ultrasona gittim ordaki doktor da bakti bi olusum var rahim dubarin cok kalinlasmis ama daha cok cok yeni duruyor dedi
Kan testim bu sekilde cikti cok dusuk, ne diyosunuz daha yiksek bekleyebilirdim gerekiyo muydu sizce daha yuksek olmasi yoksa cok yeni diye mi
13.gunum bugun canim daha gecikmedi reglim uygulamalar 29u gosteriyorCanım hayırlı olsun kaçıncı gunun ovulasyondan sonra
Gecikmedi daha canim iki gun once biraz bi de bu sabah biraz yerlesme kanamasi gibi birkac sey gordum pedde, 13.gunu yumurtlamada pik gormemin ustunden, uygulamalar 29u gosteriyor reglimiCanım hayırlı olsun daha çok yeni olabilir adet günün geldi mi geçti mi ona göre bişey diyebiliriz belki
Canım benim de 983 tü biraz önce doktordan geldim kese göründü normal yani stres yapmaHCG 966,89kızlar sizce nasıl bana fazla gibi geldi
ay çoook az hadi çok heyecanlııı hayırlı habeerrleerBenimmmm canım 3 günüm var
ben adet olmadığım günün ertesi sabahı hemen , yani 1 gün gecikme denir mi bilmiyorum bile , 34 ile öğrenmiştim , değerin düşüklüğü değil sağlıklı artıp artmadığı önemliiGecikmedi daha canim iki gun once biraz bi de bu sabah biraz yerlesme kanamasi gibi birkac sey gordum pedde, 13.gunu yumurtlamada pik gormemin ustunden, uygulamalar 29u gosteriyor reglimi
Cok tesekkur ederimben adet olmadığım günün ertesi sabahı hemen , yani 1 gün gecikme denir mi bilmiyorum bile , 34 ile öğrenmiştim , değerin düşüklüğü değil sağlıklı artıp artmadığı önemlii
Allah razı olsun rabbim en hayırlı zamanda hepinize nasip etsinAyyybir müjde dahaaaaa.. Tebrik ederim sağlıkla kavuş bebeğine inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?