- 8 Ağustos 2023
- 5.827
- 6.646
- 118
Bebişimmm hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar selamhalolita duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
Kadin dogumdaki kadin bana rahim duvarin kalinlasmis bakalim dedi, sonra meme icin ultrasona gittim ordaki doktor da bakti bi olusum var rahim dubarin cok kalinlasmis ama daha cok cok yeni duruyor dedi
Kan testim bu sekilde cikti cok dusuk, ne diyosunuz daha yiksek bekleyebilirdim gerekiyo muydu sizce daha yuksek olmasi yoksa cok yeni diye mi
ayyy cok pozitif bir mesaj cok tesekkur ederim ya insallah cikarmaya calisicam <3Sana dualarımı güzel enerjilerimi gönderiyorum ve uzaktan sarılıyorum, stres olma lütfen çok güzel bir haber aldın tadını çıkarinşallah sağlıkla ilerleyecek, iyi düşünelim sat’ın neydi?
Hepimizi haber et
Sen içini ferah tut her şey güzel ilerleyecek inşallah Allah'ın izniylecanim cok tesekkur ederiiiim <3 evet doktorlar bisey gormedi zaten kucuk bi olusum gorduler ama rahim duvari kalinlasmis cok dediler yani umarim artar, dua ediyorumm
bu cumartesi hollandaya gidiyorum tekrar o yuzden cumartesiye kadar kontrol ettirdim ettirdim, ondan sonrasini orada ha diyince kan ile kontrol edemiyorumdaha onceden bir dusuk oldugu icin ultrasonu 6. haftaya flan cekebilirler belki 10.haftadan oyle demislerdi, ama onun disinda doktor ne derse ona gore kan vericem sonra da dediginiz gibi testle takip ediyim diyorum
Heyecanla bekliyoruz biz de
Bekliyorum canım, güzel haberlerle inşallah
Ben inanıyorummmm herşey çok güzel olacakkkcanim canimmm insallah ya insallah stres olmamaya calisiyorum dua ediyorummm <3 cok heyecanliyim ben de bi yandan stres ufff allahimm
tebrik ederimKizlar selamhalolita duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
Kadin dogumdaki kadin bana rahim duvarin kalinlasmis bakalim dedi, sonra meme icin ultrasona gittim ordaki doktor da bakti bi olusum var rahim dubarin cok kalinlasmis ama daha cok cok yeni duruyor dedi
Kan testim bu sekilde cikti cok dusuk, ne diyosunuz daha yiksek bekleyebilirdim gerekiyo muydu sizce daha yuksek olmasi yoksa cok yeni diye mi
tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucaklayın inşallahTeşekkür ederim
Canım önemli olan doktorun ne dedi yenidir belki belkide geç döllenme belki farketmediniz iki kez yımurtladın olasılık çok ben inanıyorum sağlıkla ilerlesinKizlar selamhalolita duskapani Pamlok D Dileekkg sdaak ecutos ve daha etikletyemediklerim
yaa canim umut oldun, insallah evet cok erken demek ki bakalim, cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin <3tebrik ederimbenim ilk gebeliğimde gecikmenin ertesi günü kanda 33 çıkmıştı çok şükür sağlıkla ilerledi, hiç sıkma canını erken olduğu için normal sağlıkla kucaklayın inşallah
tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucaklayın inşallah
Kacıncı gün senin yumurtlama dan sonraCanım benim de 983 tü biraz önce doktordan geldim kese göründü normal yani stres yapma
canimm doktor gebesiniz dedi persembe gunu de gelsin takip edelim kan ile dedi persembe kan vericem sabahleyin burada guncellerim, en son iliskiyi 15inde yasadik canim turkiyeye gelmeden once, ondan sonrasi olmadi o yuzden tek yumurtlamadir benim yakaladigim ve degerlendirdigim oydu, ama bakalim saglikla ilerler insallah cok tesekkur ederimmm <3Canım önemli olan doktorun ne dedi yenidir belki belkide geç döllenme belki farketmediniz iki kez yımurtladın olasılık çok ben inanıyorum sağlıkla ilerlesin
Gerçekten miii ayBu benim de basima geldi, iki defa fircalarken hafif kan geldi, ve dis etlerim cok hassaslasti. Bir kac gun sonra silik de olsa pozitifi gormeye basladim:)
Ve strip testlerm geldi kızlar 20 tane almıştım ya ama bata 3 kala geldi saka gbay çoook az hadi çok heyecanlııı hayırlı habeerrleer
Ay canım sen de peak olduğu gün değerlendirmiştin dimi öncesinde olmamıştı ilişki sanki. Anlatsana birazzzcanimm doktor gebesiniz dedi persembe gunu de gelsin takip edelim kan ile dedi persembe kan vericem sabahleyin burada guncellerim, en son iliskiyi 15inde yasadik canim turkiyeye gelmeden once, ondan sonrasi olmadi o yuzden tek yumurtlamadir benim yakaladigim ve degerlendirdigim oydu, ama bakalim saglikla ilerler insallah cok tesekkur ederimmm <3
VAR GİBİ VALLA :)Kızlaaaar, eczacım test yollamıştı hatta mesaj attı banada at diye bende ikinci dakikada bişey göremeyince sabah aç karınla yaparım diyip bıraktım gittim. Kız kardeşim duşa girmişti teste bakmış karartı var, bende kızımı duşa soktum tam çıkarken birde baktım ki sanki karartı var koştum gel diye abla sana söyleyecektim ama sen yok diyince bende yoktur diye söylemedim dedi. Flaşla baktım, her türlü baktım, ışıkla, güneşte, pencere kenarı, sanki karartı var ? Sabah erken gebelik testi yapayım diyorum. Aslında regli olacakmışım gibi sancılarım var biraz, birazcık belimde ağrıyor ama karartı var gibi ?Böyle belli olmuyor pek ama çıplak gözle var yani sanki beezuus halolita Pamlok Freshmommy ecutos sdaak duskapani Cemile hatun Coocoo
ışık ayarları ile oyna bence , var gibi daha belli olsunvar bi karartıı bende görüyorum sankiiiKızlaaaar, eczacım test yollamıştı hatta mesaj attı banada at diye bende ikinci dakikada bişey göremeyince sabah aç karınla yaparım diyip bıraktım gittim. Kız kardeşim duşa girmişti teste bakmış karartı var, bende kızımı duşa soktum tam çıkarken birde baktım ki sanki karartı var koştum gel diye abla sana söyleyecektim ama sen yok diyince bende yoktur diye söylemedim dedi. Flaşla baktım, her türlü baktım, ışıkla, güneşte, pencere kenarı, sanki karartı var ? Sabah erken gebelik testi yapayım diyorum. Aslında regli olacakmışım gibi sancılarım var biraz, birazcık belimde ağrıyor ama karartı var gibi ?Böyle belli olmuyor pek ama çıplak gözle var yani sanki beezuus halolita Pamlok Freshmommy ecutos sdaak duskapani Cemile hatun Coocoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?