Hayırlısı canım yaa takma belli olmaz dün cerende bu ay olmaz falan diyordu Allahın hikmetini gördükk...Belki girdiğiniz bi ilişki tutmuştur düşük ihtimal olsada...Hrm boşver bu ay olmazsa biz yine burdayızz merak etme üzme kendini olurmuu
Günaydınn cnm...şimdilik yok beklemedeyizzz:26:
aminnn canım işşallahhhhinşallah bu ay haykıra haykıra hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm diyebilirizzzzzz
Kızlar dün eşime sizlerden bahsettim benim adıma çok mutlu oldu....(kendi adınada mutlu oldu çünkü alışveriş hastası ben artık evden çıkmıyorum alışveriş yapmıyorum)
Ne güzel bir dostluktur bu böyle falan konuştuk yaneee
Kocişede ayrı sürprizle söylicem pat diye söylemicemmmm inş.
bu ay funda30 (fundamla biz kararlıyız) rabbiminde nasibiyle inşallah bebebklerimizi müjdeleyebiliriz
kıss hain köfte beni takip edipte geldin dimi itiraf et kokumu aldın bu topiktegünaydınn kızlarr aranıza yeni katıldım :))
bnde bu aya diktim gözlerimi bekliyorumm bakalım nolcakk 2 de doktora gidicem yimirtam olmuş mu diye bakacak doktor..bu ay klomen kullandım da bakalım hayırlsıııı:26::26::26::26::26:
kıss hain köfte beni takip edipte geldin dimi itiraf et kokumu aldın bu topikte
amin inşallah canım benim ne güzel olur :13: güzel haberlerinizi bekliyorumm
gül tabi bitanem allahım ve gülümseme nasip etsin o güzel gözlerineçok güldüm yaaa vallahii
kıss hain köfte beni takip edipte geldin dimi itiraf et kokumu aldın bu topikte
kızlar bana söylemeden başka topiğe mi geçtinizsohbetinizi göremiyorumda:44:
desene pişti olduk canımcım.bilirim tabi kıss sen baksana bendeki gözlere biahahahhahaahhahah nerden bildin canımmm
ben bakayım bu nerelere gidiyo dedimm böle bizim topiği bırakıp bırakıp...sobeeeeeeeeee yakaladım seniii bndeee
asıl hain köftee sensinnn hemmm timam mııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?