HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canım benim sağol öle sonuçta herşeyin bi vakti zamanı vardır ben kız istiyorum hayırlısıyla inş ama zilli kızım beni bekletiyo eskiden çok takıyordumda bu ay kendime şaşıyorum eskisi kadar takıntılı değilim topik ii geldi bana sanırsam

Maria73 01 Haziran
Hamileyim 02 Haziran
Emelist 02 Haziran
Bernardo 03 Haziran
Mavusbebek 03 Haziran
Sevfan 04 Haziran
Candas 04 Haziran
Haticecan 05 Haziran
Tatliasik 05 Haziran
kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Gunka 08 Haziran
Aysunsedat 09 Haziran
Emotionleon 10 Haziran
Serdarzu 10 Haziran

Listedeki arkadaşlar gebelik belirti vs yaşayan varmı yazınnn bakemmm çünkü gebelikler bir hafta önce bile kanda çıkabiliyooo

günaydınn kızlarr aranıza yeni katıldım :))
bnde bu aya diktim gözlerimi bekliyorumm bakalım nolcakk 2 de doktora gidicem yimirtam olmuş mu diye bakacak doktor..bu ay klomen kullandım da bakalım hayırlsıııı:26::26::26::26::26:

bu ay funda30 (fundamla biz kararlıyız) rabbiminde nasibiyle inşallah bebebklerimizi müjdeleyebiliriz

biliyormusun bende eşime bahsttim ilk önce güldü sonra baktı ben çok ciddiyim bu aralarda duygusalım ya o da sevindi kafamı dağıtmama canım aşkım yaaaa

kocişler bizden daha sabırsız haber verelim die gözlerimizin içine bakıyolar bakalım çalışıyoruz tam gaz ovulasyon testleride devam yapıyorum bu ayy tutmazsa bilemiyorum yani yumurtalıkları

kıss hain köfte beni takip edipte geldin dimi itiraf et kokumu aldın bu topikte

kızlar bana söylemeden başka topiğe mi geçtiniz sohbetinizi göremiyorumda:44:

kıss hain köfte beni takip edipte geldin dimi itiraf et kokumu aldın bu topikte

ahahahhahaahhahah nerden bildin canımmm

ben bakayım bu nerelere gidiyo dedimm böle bizim topiği bırakıp bırakıp...sobeeeeeeeeee yakaladım seniii bndeee

asıl hain köftee sensinnn hemmm timam mııııııııııııı

desene pişti olduk canımcım.bilirim tabi kıss sen baksana bendeki gözlere bihoş geldin canımm bu tabiktede çok tatlı insanlar var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…