• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bebeğim testim kalmadı yapa yapa:) bi hafta gecsin ama sabredemem o kadar yarına kadar beklerim yarından sonra kırmızı gelmezse direkt kan testi yaptırcam tatlım hayırlısı:):52:

20 tl ye yazık kızzz bekle az daha....Sana diyorum ama ben 2 gün sonra gidicem kan testine dedim ya kociş iflas etcekkkk:60::60::60:

BEN ÇIKIYORUM ŞAKERLER.HEPİNİZİNKANDİLİ TEKRAR MUBAREK OLSUN.ALLAHIM HEPİMİZE TEZ ZAMANDA BEBİŞLER NASİP ETSİNNNN:emir_bebek:ÇOOK ÖPTÜMMMM:54::54:

akşam dualarda buuşalım şimdi çorba yapcam yemek yapcam çok öptümmmm:7:

Maria73 01 Haziran

Hamileyim 02 Haziran
Emelist 02 Haziran
Bernardo 03 Haziran
Mavusbebek 03 Haziran
Sevfan 04 Haziran
Candas 04 Haziran
Haticecan 05 Haziran
Tatliasik 05 Haziran
kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Gunka 08 Haziran

Kızlar listedeki bayanlar lütfen bugün ve yarın belirtilerinizi testlerinizi bizimle paylaşın....:71:

cnm ben yarın evde olmayabilirim eğer haber veremezsem hamile değilim demektir zaten eğer hamileysem koşa koşa eve gelir hemen size yazarım yarın evde olmıycam büyük ihtimal yani:) hoşgörün lütfen

Eki Görüntüle 203416 $Resim%20001[1].jpg

kızlar yapabildim mi bilmiyorum buyrun bakın ilk hamişinizin testi test cizgileri cok belli dr gitmeden de emin olmak istemiyorum ama sizce hamile miyim?

Size geleyimmiii yaaa evde tekim bu akşammmm:43:

kıyamam ben sana ama bursa okadar uzakki bana ben çorumdayım

çok öptüm seni dua et artık hiç bir gece yalnız kalma inşallah allahım bir çocuk nasip ederde

şimdi çok üzüldüm ben :58:

tamam bercestem hoşçakal hayırlı kandiller hepinize zaten bende cıkıcam ütü yapıcam bide bıcı bıcı:) umut denizim tatlım evet aile hekimine git kan alır 2 yada 3 gün sürer ama sağlık ocaklarında laboravatuar olmadığı için baska bi hastaneye kanı tahlil için yolluolar hemde ücretsiz kendinize iyi bakın hoşçakalın ve banada dua edin lütfen:):21::21::21::21:

kıyamam ben sana ama bursa okadar uzakki bana ben çorumdayım

çok öptüm seni dua et artık hiç bir gece yalnız kalma inşallah allahım bir çocuk nasip ederde

şimdi çok üzüldüm ben :58:

Üzülme tatlışım benim eşim gelecek ama geç gelecek 9 gibi falan...Ben iyiyim merak etme seviyorum seniiii:34::34::34:

cnm ben yarın evde olmayabilirim eğer haber veremezsem hamile değilim demektir zaten eğer hamileysem koşa koşa eve gelir hemen size yazarım yarın evde olmıycam büyük ihtimal yani:) hoşgörün lütfen

sen yeterki hamileyim de canım çok öptümmmm

cerencim hayırlı uğurlu olsun cnm.:66:çok kıskandım hırs yaptım bende yarın buraya 4 cizgili test sonucumu eklicem:))))))

Back