Canım benim bebişimiz hayırlı uğurlu olsunnn....Bizede bulaşır inş...
cerencim hayırlı uğurlu olsun cnm.çok kıskandım hırs yaptım bende yarın buraya 4 cizgili test sonucumu eklicem:))))))
inşallah canım rabbimisteyen herkese versin ama benden hepinize tavsye düşünmeyn düşünnce olmuyo benimki ayaküstü olmş resmen hiç bişey yapmadım yumurtma haftası yatmadık bile rabbim mübarek kandil günü bize hediye etti dualarım sizinlee yarın kesinleşir inşallah strs yapmayın kafaya takmayın o zaman olmuyooooooo benm arkadsım 7 yıl tedavi gördüolmadı tedaviyi bırakdı 38 yasında o ay hamile kaldı artık istemiyom diyodu :))) rahat olunn
cnm benimmmmmmm bebişini sağlıkla kucağına al cift cizgiyse tamamdır yani rahat ol ilk anne adayımız sensin sen yolu actın umarım bizde bu yolda ilerleriz tebrikler düşünüp durma:) eğer cok emin olmak istiosan bitane daha yap eğer oda pozitifse kesinlik kazanmış olur bu mutluluğun tadını cıkarın :) darısı bize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ee o zaman ne bu şüphe fıstık:) 2 testte yanılıyor olamaz mutluluğunu yaşa ne kadar kısmetlisin maşallah bu kadar mübarek bi günde annelik haberini aldın maşallah cnm. bebişiniz mutluluğunuza mutluluk katsın inş. bu topic bağımlılık yaptı sizin yüzünüzden pasaklı oldum cıkıcam diorum cıkamıorum bu nasıl iştir yav:) neyse bu sefer kesin cıktım bybyyyyyyyyyyyy:)
Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım
bu arada beni bu ay ki listeden çıkartın benim bu ayda yok morelim bozuldu ama düşünmemeye çalışıyorumkızlar ya artık sizin güzel haberlerinizi takip edicem ama listeden ses seda yok nerdeler acaba
canım ya heyırlı olsun çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına valla bügün yazıştıklarınızı okudum valla meraktan çatlatmışsın bizim kızlarıneyse en sonunda güzel haberi vermişsinde topiğimiz bir hamile gördü belki uğurlu gelirsin.
ceren papucu yarım çık dışarıya oynayalımay canım ne kadar sevindimmm burdaki herkesten daha çok sevindimmm teyzesi çok öpüyo mercimeği
bizde seniseviyoruz ama biz kardeş istiyoruz inş sizinde olur birlikte hamilelik geciririz yaa cok istiyorum dua edicem sizee canlarım benim
selammmmm kızlarrrr
hepinizin bu mübarek günde duaları kabul olur inşallahhhh
elektriğiniz mükemmel
bende bu tpiğe taşınma kararı aldımmm
hayırlı uğurlu gelsin hepimizi.
benim bat tarihim 15 haziran
hadi bakalımm tempoo
selammmmm kızlarrrr
hepinizin bu mübarek günde duaları kabul olur inşallahhhh
elektriğiniz mükemmel
bende bu tpiğe taşınma kararı aldımmm
hayırlı uğurlu gelsin hepimizi.
benim bat tarihim 15 haziran
hadi bakalımm tempoo
neeeeeeeeeeee kuraylamı yapma ya ben sıraya göre seçmeli diye biliyordum
bizde seniseviyoruz ama biz kardeş istiyoruz inş sizinde olur birlikte hamilelik geciririz yaa cok istiyorum dua edicem sizee canlarım benim
inşallah canım :81: çok teşekkür ederim ismim aslı ona göre dua et dualar yanlış hesaba gitmesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?