• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

:27::27:
canım ben iki ay önce dış gebelik geçirdim doktor şimdide rhim filmi istedi dün de çekinmeye gittim ama olmadı ilkinde bayılacak gibi oldum sonra anestezi ile yapacaklardı uyuyamadım nedense canım çok tatlı böyle olmak istemiyom ama elimde değil işte bugün internette biyer buldum yarın oraya gidicem ağrısız çekiyolarmış bide dedim anestezili yapacaklar dün hsg için randevu aldığımız yerdeki kızların yanlış anlatmaları yüzünden oldu

hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz halledersin allah yardım etsin:34::34::34:

Orasını bilemem canım ama bankanın şubesinde genel müdür diyolar nasıl ayırırsınız bilmem...Ama şuanki ülke ekonomisinde bu fiyat bana çokkkkkk uçuk geldi :36:

canım,
6000,7000 civarı maaşları vardır şube müdürlerinin..
3 ayda bir çift maaşları var..
ayrıca temettü ve jestiyon adında senede bir ikramiyeleri de oluyor..ve bayağı dolgun oluyor..

komşum 5 dakka gelsene didi çıktım,şimdi geldim..
gelirken de eczaneye uğradım :17:

Yaa kızlarrr ben çevremde dürüstlüğümle bilinirim bunuda hiç sarmadım kendimi övmeyide sevmem ben şuyum ben buyum diye...Yalan elbet çıkıyor böyle...Ben buraya saygı duyarak giriyorum hasta yatağımda bile burdayım bu size verdiğim değeri gösterir benim burdan evime gidip gelen arkadaşlarımda var neden çünkü ben neysem oyummm lütfen sizde öyle olun o zaman benimde fabrikam var derim yersiniz bumudur yani insanlık paramıdır...Gögsümü gere gere söylüyorum ev hanımıyım hemde fotolarımı bile koydum o arkadaş beni deşifre ederler diye koymamıştı fotolarını demekki bundanmışşş izninizle siliyorum listeden onu:71:

aaaa allah sizi ne etmesin kızlar yaaa:26:
şimdi gördüm bir arka sayfayı :53:

nolmuş burda böyle :53::53::53::53::53:

canım,
6000,7000 civarı maaşları vardır şube müdürlerinin..
3 ayda bir çift maaşları var..
ayrıca temettü ve jestiyon adında senede bir ikramiyeleri de oluyor..ve bayağı dolgun oluyor..

Senin dediğin banka müdürleri 20 yıllık çalışnalar canım 44 45 yaşlarında 27 yaşında değil herşey ortaya çıktı bi tanem muckkkk:71:

Yaa kızlarrr ben çevremde dürüstlüğümle bilinirim bunuda hiç sarmadım kendimi övmeyide sevmem ben şuyum ben buyum diye...Yalan elbet çıkıyor böyle...Ben buraya saygı duyarak giriyorum hasta yatağımda bile burdayım bu size verdiğim değeri gösterir benim burdan evime gidip gelen arkadaşlarımda var neden çünkü ben neysem oyummm lütfen sizde öyle olun o zaman benimde fabrikam var derim yersiniz bumudur yani insanlık paramıdır...Gögsümü gere gere söylüyorum ev hanımıyım hemde fotolarımı bile koydum o arkadaş beni deşifre ederler diye koymamıştı fotolarını demekki bundanmışşş izninizle siliyorum listeden onu:71:

sil canım zaten kendisi çıkmış,listeden silinmeyi kendide istemişti zaten.

umutdeniz yapma lütfen..:59:ben derini çok seviyorummm

7 aylık evliyim sene olmadı daha 5 aydır korunmuyoruz beklemedyimm:32::32::32:

bekle canım daha erken sana tavsiyem zamanın varken düşünme oldu olacak olmıycak falan diye düşünme ben iki ay önce hiç düşünmedi o zaman gebe kalkım dış gebelikti ama olsun sonuçta normal yollarla bende gebe kalabiliyormuşum bunu anladım şimdi kafamdan çıkaramıyorum yine beynimi kafamdan alıp kendimden uzak biyere koya bilsem süper olucak:60::60:

yaa arkadaşlar bu hamişler hamileyiz diye haber verip gidiyorlar,gelişmelerden bizi haberdar etmiyorlar... :43:

benim teyzemin oğlu bankacı..
7000 maaş alıyo.. 29 yaşında..
şube müdürü..
hemde orta büyüklükte bir şubenin müdürü..

derin neden yalan söylesin allah aşkına,yapma etme umutdenizim ya :59:

Arka sayfaları okursan öğrenirsin cnm bak benim inadım inattır onunla haberleşirim giderim bankaya ispatlarım size onun müdür olmadığını böylede deliyimdir üstüne basa basa söylüyorum o müdür falan değil aklınca hava atıyor...Demekki napsın karakteriyle üstün gelememiş parayla üstün gelmeye çalışıyor..:60:

aman kızlar insan yalan söyleyerek karşısındaki insanları kandırdığını sanır ama aslında kendini kandırır haberi olmaz kimin ne iş yaptığından ne kadar maaş aldığından bizene bizim derdimiz belli çocuk böylesi şeylerle moralinizi bozmayın lütfen ben ev hanımıyım maaaşım 000000000:60::60::60: milyar dolar

Back