• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Burası ne kadar sanal ortamda olsa yalana karşıyım arkadaşlar buda size verdiğim değeri gösterirr:71:

:34:Kızlar derin83 e söylediklerimde haksızmıyım biş konuyu okuyun

ben okudum o yüzden de merak ettim ne mezunu die. haklısın sonuna kadar. güzelim insanlarımız hayal dünyasında yaşıyor işte. bizi bu hale düşürenler utansın. özel sektör falandı filandı demiş ama hepsi yalan. artık özel sektör parayı koklatarak verior. eskidenmiş onlar. herkez devlete kapak atmaya bakıyuor. her ne kadar beğenmeselerde. en azından ay başında maaşımı kesin alırım diolar. haklılarda

Ben yalanı sevmem neysem oyum burasıda sanal ortam sen ne dersen ona inanılıyo...Dediğim gibi şuan 27 yaşındaysan 17 yaşındamı başladın bankaya sonrada müdür oldun bunun nesine inanayım sence komik yanii:1::1::1:

Aman ister inan ister inanma
Zaten bizim türk milleti bilmediği konularda yorum yapmaya bayılır, aa benimde tanıdığım bu işi yapar şöyleydi böyleydi demeye bayılır.
Komikse çatlayana kadar gülebilirsin canım hiç sorun değil.
16 yaşında başladım. aöf 4 yıllık mezunuyum hem çalıştım hem okudum hem aileme baktım yani. Başarılıysan ve şansın yaver giderse herşey olursun. Ama sen böyle şeyler görmediğin ufkun vizyonun dar olduğu için ne söylemek istediğimi anlayamıyorsun sende haklısın, neyse boşver.
Sevmiştim bu topiciği muhabbet iyiydi, ama silebilirsin beni.

Bir insan üniv. mezunu olmadan finans uzmanı olamaz bu 1....
üniv mezunu olma yaşı şuan 22 23 bu 2....
Şuan arkadaş 27 yaşında olduğuna göre 10 yıllık tecrübem var diyor 17 yaşında işe başlayamaz buda 3....
Biz burda salak değiliz buda 4..........:34:

herkese mrb, iki yıllık evliyim bende anne olmak istiyorum ama bazen de böyle büyük bir karar almaktan korkuyorum,nasıl hazır hissedilir ki?

Zaten bizim türk milleti bilmediği konularda yorum yapmaya bayılır, aa benimde tanıdığım bu işi yapar şöyleydi böyleydi demeye bayılır.
16 yaşında başladım. aöf 4 yıllık mezunuyum hem çalıştım hem okudum hem aileme baktım yani. Başarılıysan ve şansın yaver giderse herşey olursun. Ama sen böyle şeyler görmediğin ufkun vizyonun dar olduğu için ne söylemek istediğimi anlayamıyorsun sende haklısın, neyse boşver.

pekii liseden mezun olmadan açık öğretimi nasıl okudun:24::24::44::44:

arkadaşım bizde az buçuk bu piyasayı biliyoruz. bizde bu ülkede yaşıyoruz. şimdiki artlara göre söylediklerin biraz tuaf geldi. sen bunu başardıysan ne mutlu sana.

Karakterini belli etme arkadaşım ben sana hala arkadaşım diye hitap ediyorum buda benim görgümden saygımdan geliyorrr burda herkes herkesi biliyor sen sıkma canını....:9::9::9:

Bir insan üniv. mezunu olmadan finans uzmanı olamaz bu 1....
üniv mezunu olma yaşı şuan 22 23 bu 2....
Şuan arkadaş 27 yaşında olduğuna göre 10 yıllık tecrübem var diyor 17 yaşında işe başlayamaz buda 3....
Biz burda salak değiliz buda 4..........:34:

nuraycım belki arkadaşın babası bankanın sahibi falandır :60::60::60::60::52::52:

niye olmasın ki yada niye çektirmedin

canım ben iki ay önce dış gebelik geçirdim doktor şimdide rhim filmi istedi dün de çekinmeye gittim ama olmadı ilkinde bayılacak gibi oldum sonra anestezi ile yapacaklardı uyuyamadım nedense canım çok tatlı böyle olmak istemiyom ama elimde değil işte bugün internette biyer buldum yarın oraya gidicem ağrısız çekiyolarmış bide dedim anestezili yapacaklar dün hsg için randevu aldığımız yerdeki kızların yanlış anlatmaları yüzünden oldu

nuraycım belki arkadaşın babası bankanın sahibi falandır :60::60::60::60::52::52:

Haklısın canım bizde burda salak gibi ona akıl veriyoruz bizi kötü amellerine ortak etme...Zaten baştan anlamıştım bankada böyle siteler yasak nasıl girebiliyorkiii:60:

Al bir açık daha :52::52:Canım ufkumuz dar olsaydı bu açıkları yakalayamazdık:60::60::60:

16 yaşından beri ailesine bakıyomuş lisede 3 seneydi 17 yaşında mezun olunuyodu okulu bırakması yada okuyup bankada çalışdı heralde yada torpil geçtiler gel sen liseyi bitirmeden üni oku dediler puhahaha:1::1::1::1::1::60::60::60:

Haklısın canım bizde burda salak gibi ona akıl veriyoruz bizi kötü amellerine ortak etme...Zaten baştan anlamıştım bankada böyle siteler yasak nasıl girebiliyorkiii:60:

eğer gerçekten ciddi bir pozisyonda olsa buraya girmeye vakti bile olmazdı.benimde kayınvalidem bankacı ,müdür yardımcısı kafasını kaşımaya vakti olmuyor.kaldi ki internette koca gün vakit geçirecek :60:

Son düzenleme:
Back