• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

yani en gergin olunacak konu topiği 'hamilelik bekleyen anne adaylarının' toplandığı topiktir doğal olarak..
Bende gerginim mesela..
Az önce eczaneden 2 adet gebelik testi aldım,kalbim güm güm çarpıyor..
Ama yapamıyorum da bi türlü..

Ama kalp kırmamalı yine de..:59:

yapsana bakim ne çıkacak:46::46:

sifa canımsağol destek verdiğin için inşallah allah sizede kolaylık versin allah biran önce özlemini gidesin canım sende dış gebelik falan oldumu hiç kaç senelik evlisin

:60::60:
gerginlik değil canım ama burda güzel arkadaşlıklar oluyo kimse kimseyi salak yerine koyamazzzz:36:

tatlım haklısın da, ne farkeder ki, inanmıyorsak inanmayız olur biter, uzatmaya gerek yok yani. Ortak noktamız hepimiz bebiş istiyoruz. Inanın önemli değil bak ben işyerimde aylık gelirimin 12 milyar olduğunu söylüyo muyum. :60::60::60: şaka bi yana. Inanın basit mevzular bunlar. Yüreğe bakalım biz, cepler dolu mu boş mu ne farkeder ki. Yalan kötü evet ama bazen inanmasak da, ki kaldı ki doğru da olabilir, görmezden gelmek gerek. Derin kötü biri değil tanıdığımız kadarıyla. Hoşgörüüü. Sizi seviyorummm. Kimse kimseyi üzmesin şekerler..:16::16:

Valla kusura bakmayın arkadaşlar buyurun o zaman size yalan söyleyenleri kabullenin baş tacı edin ben çıkayım aradan...Biz sabahtan beri salak gibi ona fikir üretmeye çalışıyorduk salakmıyız biz..:47:
yok canım yaaa yanlış anlaşıldım :50: işin o kısmı farklı ama bebek için burada umut neşe bulan birisinin gitmesi ne üzüldüm yani offf yaa aşırı iyi niyetliyim :25: :5: ee tabi yardımcı olduk fikir verdik hepimiz burda herkes için elinden geleni yapıyor :29: salak felan tabiki değiliz onu demek istemedim zaten :45: neyse sağlık olsun tabiki burası sanal diye yalan atmak nereye kadar :53: burası sanalsa biz ler hayalet değiliz ya :47: gerçeğin ta kendisi yaşanıyor , paylaşılıyor burada inşş yalansız doğru paylaşımlar diliyorum :16:

yani en gergin olunacak konu topiği 'hamilelik bekleyen anne adaylarının' toplandığı topiktir doğal olarak..
bende gerginim mesela..
az önce eczaneden 2 adet gebelik testi aldım,kalbim güm güm çarpıyor..
ama yapamıyorum da bi türlü..

ama kalp kırmamalı yine de..:59:

ya hadi testin birini yap bizede sonucu söyle ben çok merak ederim test sonuçlarını adetin geçikti mi ay yerinde olsam bi saniye bile durmam:52::52:

ya arkadaşlar bebeklere ne oldu.
meg test yap adamı çatlatma.
ben de yapacağım bugün.
kızlar ne oldu ben baya bi fransız kaldım :26::26::26::26:

tatlım haklısın da, ne farkeder ki, inanmıyorsak inanmayız olur biter, uzatmaya gerek yok yani. Ortak noktamız hepimiz bebiş istiyoruz. Inanın önemli değil bak ben işyerimde aylık gelirimin 12 milyar olduğunu söylüyo muyum. :60::60::60: şaka bi yana. Inanın basit mevzular bunlar. Yüreğe bakalım biz, cepler dolu mu boş mu ne farkeder ki. Yalan kötü evet ama bazen inanmasak da, ki kaldı ki doğru da olabilir, görmezden gelmek gerek. Derin kötü biri değil tanıdığımız kadarıyla. Hoşgörüüü. Sizi seviyorummm. Kimse kimseyi üzmesin şekerler..:16::16:

evet kesinlikle kimse kimseyi üzmesin önemli olan bebişlerimiz:46:

bende gerginim mesela..
az önce eczaneden 2 adet gebelik testi aldım,kalbim güm güm çarpıyor..
ama yapamıyorum da bi türlü..

ama kalp kırmamalı yine de..:59:

meggg hadi yap testiiiii benim batım glesede test yapsam :) hadiiii haberlerini bekliyoruz :74:

burda editördüm bi süre öncesine kadar..
hala editör olsaydım,
kalpler kırılmadan önce topiğe girer ve engel olurdum..

çok üzgünüm çok...:59:

ya kızlar..belim acayip ağrıyor.ha bire kontrol ediyorum adet mi oldum diye.ne bu ya.stres stres geleceksen gel gayriiiii

kızlarr ben çıkıyorum spora gideyimde açma germe hareketleri yapayım azıcık :)) akşama görüşürüz öptüm hepinizi :54:

cnm benim hatırladığım bankaya 16 yaşında başladı gibiydi yanlış okumuş olabilirim burada zaten bebek ağırlıklı konuşuyoruz bu tür konuşmalar yersiz inşallah bir daha böyle şeyler olmaz topikte hep bebek haberleri konuşalım kızlarr

off benim bat a çok var yaaa denemeye devam :27::49:
bilmem belkide ben yanlış okudum :44: aynen dediğim gibi birbirimize umut olalım güzellikler konuşalım :32::16:
sifa canımsağol destek verdiğin için inşallah allah sizede kolaylık versin allah biran önce özlemini gidesin canım sende dış gebelik falan oldumu hiç kaç senelik evlisin
ne demek canım seve-seve :29: amin canım amin cümlemizin inşş yok canım ben hiç gebelik yaşamadım :43: :43::43:6 yıllık evliyim 5 yıldır olmuyor ( ilk 1 yıl düşünmemiştik ) :16:

hah benimde anlatmak istediğim budur :46::16:

Son düzenleme:
hadi kızlaar bende kacarım evleri toparlıyım kocişim gelecek bu yağmurda nasıl gelecekse inşallah sağ salim gelir hadi görüşmek üzere kendinize iyi bakın:3::3::3:

Back