• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bilemem çalıştığın bölüme göre değişir 2 milyarı bizim yetkili yardımcıları alır. ben özeldeyim devlette değil, kanıt istiyorsan maaş bordromu mail atarım sana :34:

Ya ben seninle tartışmıyorum sadece bana inandırıcı gelmedi kanıtlamana gerek yok...Benim sadece merak ettiğim çalışma tecrübesi olmadan yükselemiyormuşsun yaşını merak ettim 20 yıllık çalışma deyince senin en az 44 45 yaşında olman lazım...25 30 yaş arası birine müdürlük vereceklerini hiç sanmıyorum:34:

Ya ben seninle tartışmıyorum sadece bana inandırıcı gelmedi kanıtlamana gerek yok...Benim sadece merak ettiğim çalışma tecrübesi olmadan yükselemiyormuşsun yaşını merak ettim 20 yıllık çalışma deyince senin en az 44 45 yaşında olman lazım...25 30 yaş arası birine müdürlük vereceklerini hiç sanmıyorum:34:
tatlım sana birşey ispatlamak zorunda değilim , tanımadığım kimselere ne atıcam burda neyi ispat edicem neyi kanıtlayacağım, inanasın gelsin veya gelmesin sen bilirsin

tatlım sana birşey ispatlamak zorunda değilim , tanımadığım kimselere ne atıcam burda neyi ispat edicem neyi kanıtlayacağım, inanasın gelsin veya gelmesin sen bilirsin

Ben yalanı sevmem neysem oyum burasıda sanal ortam sen ne dersen ona inanılıyo...Dediğim gibi şuan 27 yaşındaysan 17 yaşındamı başladın bankaya sonrada müdür oldun bunun nesine inanayım sence komik yanii:1::1::1:

Bugün izlemedim ama mezuniyetti konusu...Valla bazen saçmalıyorlar hepte açık insanları seçiyorlar ne o dekolte mini falan iyi onların kocaları gurur duyuyodur bizimki eve almaz beee:1::1::1:

benimki hele görse tanımaz bugün önü kısa arkası uzun giydi bana kısa kollu tsörtleri zor giydiriyo orası acık oldu burası belli oldu diye diye giyditmiyo ama ben çaktırmadan giyiyorum alışıyo:33::33::33:

kızlar ben geldimm
topik yine almış başını gitmiş
dün yazmıştım polip çıktı bende diye çok korkuyorum yarın başka bi doktora görünücem dua edin bana nolurrr:43:

Back