Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekle canım daha erken sana tavsiyem zamanın varken düşünme oldu olacak olmıycak falan diye düşünme ben iki ay önce hiç düşünmedi o zaman gebe kalkım dış gebelikti ama olsun sonuçta normal yollarla bende gebe kalabiliyormuşum bunu anladım şimdi kafamdan çıkaramıyorum yine beynimi kafamdan alıp kendimden uzak biyere koya bilsem süper olucak
aman kızlar insan yalan söyleyerek karşısındaki insanları kandırdığını sanır ama aslında kendini kandırır haberi olmaz kimin ne iş yaptığından ne kadar maaş aldığından bizene bizim derdimiz belli çocuk böylesi şeylerle moralinizi bozmayın lütfen ben ev hanımıyım maaaşım 000000000 milyar dolar
kızlar,
derin, bir soru sormuş..
ne yapayım sizce demiş..
detay istedik,verdi..
çok üzüldüm inanın..
Yaa kızlarrr ben çevremde dürüstlüğümle bilinirim bunuda hiç sarmadım kendimi övmeyide sevmem ben şuyum ben buyum diye...Yalan elbet çıkıyor böyle...Ben buraya saygı duyarak giriyorum hasta yatağımda bile burdayım bu size verdiğim değeri gösterir benim burdan evime gidip gelen arkadaşlarımda var neden çünkü ben neysem oyummm lütfen sizde öyle olun o zaman benimde fabrikam var derim yersiniz bumudur yani insanlık paramıdır...Gögsümü gere gere söylüyorum ev hanımıyım hemde fotolarımı bile koydum o arkadaş beni deşifre ederler diye koymamıştı fotolarını demekki bundanmışşş izninizle siliyorum listeden onu
Canım amcanın oğluda 16 yaşındamı başladı bankaya yapma allah aşkınaa
cnm hiç kafana takma okudum valla hepsini kelimesi kelimesine
hadi diyelim bankacı 16 yaşında kim kimi bankaya alır babası bile alamaz en azından lise mezunu olması gerek burda sanal ortamdayız ama kimsenin kimseye yalan söylemeye hakkı yok topik sahibi sensin cnm karaı sen ver biz yanındayızz
aşk olsun meggg biz varız ((
yooo üniversiteyi bitirince 21 yaşında,banka müfettişlik sınavlarına girdi..
4 sene müfettişlik yaptı..
sora müdür yardımcısı oldu bi şubeye..
3 sene sonra da müdür oldu..
bütün tazminat alacağı sınavları da kazandı bu arada..
bu çıplak maaş değil ki,tazminatlar maaş kadar tutuyor zaten..
umutdeniz neyle itham ediyosun farkındasın değil mi canım benim..
bende tesettürlüyümBen zaten tesettürlüyümmm
canım benim canımda çok tatlıdır fakat rahim röntgeni hiçte korkulacak gibi bişi değil ertelemeden yaptır inşallah röntgen sonucun iyi çıkar benimki röntgen kötü çıktı laparoskopi oldum ve laparoskopi ile tüplerdeki tıkanık,yapışııklık açılsada tüplerim fonksiyonel değillermiş ve tüp bebek yaptırmalıyız madden hazır olamadığımız için erteledik askıya aldık tedaviyi inşallah sen bu yollara başvurmadan gelir bebişinaçıkcası benim de pek umudum yok ama çünki rahim filmi istedi doktor çekinemedim ya benim çocuğum benim yüzümden olmaz canım biraz fazla tatlı
canım büyük geçmiş olsun rahim filminde kasmıacaksın kendini ve bu konuda kimseyi dinleyip etkilenme valla abartıyorlarmıdır nedir korkumuz artıyor haliyle ama sakin ol önce Allah a sonra dr a emanetsin inşallah güzel geçecekcanım ben iki ay önce dış gebelik geçirdim doktor şimdide rhim filmi istedi dün de çekinmeye gittim ama olmadı ilkinde bayılacak gibi oldum sonra anestezi ile yapacaklardı uyuyamadım nedense canım çok tatlı böyle olmak istemiyom ama elimde değil işte bugün internette biyer buldum yarın oraya gidicem ağrısız çekiyolarmış bide dedim anestezili yapacaklar dün hsg için randevu aldığımız yerdeki kızların yanlış anlatmaları yüzünden oldu
derin arkadaş yazdığı mesajlarda doğru ya da yalan bilemem ama 16 yaşımdan beri aileme bakıyorıum yazmış 17 yaşında bankaya başlamış anladığım kadarıyla :44: peki lise son sınıfta hem okuyup hem çalışıp ( yani bankada değil ) bakmışta olabilir sonra şansı yaver gidip bankaya başlamışta olabilir :26: bencede silnmeseydi yaaa tabi karar umutdenizin sonuçta ortak derdimiz için buradayız hepimizin özlemi bebeğine kavuşmak burda hepimiz birbirimze doping oluyorduk bence ayrılmayalımcnm hiç kafana takma okudum valla hepsini kelimesi kelimesine
hadi diyelim bankacı 16 yaşında kim kimi bankaya alır babası bile alamaz en azından lise mezunu olması gerek burda sanal ortamdayız ama kimsenin kimseye yalan söylemeye hakkı yok topik sahibi sensin cnm karaı sen ver biz yanındayızz
aşk olsun meggg biz varız ((
Ya arkadaşlar bu kadar takılmayın, silmeyin de bi yanlışını görmedik ki arkadaşın. Yalansa bile içinden gelmiş öyle demiş, kendini öyle hissetmiş belki. Ben olayı kaçırdım ama büyütecek bişey yok. Boşverşn şimdi. Bebişlere odaklanın, göbüşlere, kocişlere. Bırakın boş işleri yalan veya doğru nasılsa çıkar ortaya. Gerginliğe gerek yok.:92::92::92:
bende tesettürlüyüm
canım benim canımda çok tatlıdır fakat rahim röntgeni hiçte korkulacak gibi bişi değil ertelemeden yaptır inşallah röntgen sonucun iyi çıkar benimki röntgen kötü çıktı laparoskopi oldum ve laparoskopi ile tüplerdeki tıkanık,yapışııklık açılsada tüplerim fonksiyonel değillermiş ve tüp bebek yaptırmalıyız madden hazır olamadığımız için erteledik askıya aldık tedaviyi inşallah sen bu yollara başvurmadan gelir bebişin
canım büyük geçmiş olsun rahim filminde kasmıacaksın kendini ve bu konuda kimseyi dinleyip etkilenme valla abartıyorlarmıdır nedir korkumuz artıyor haliyle ama sakin ol önce Allah a sonra dr a emanetsin inşallah güzel geçecek
derin arkadaş yazdığı mesajlarda doğru ya da yalan bilemem ama 16 yaşımdan beri aileme bakıyorıum yazmış 17 yaşında bankaya başlamış anladığım kadarıyla :44: peki lise son sınıfta hem okuyup hem çalışıp ( yani bankada değil ) bakmışta olabilir sonra şansı yaver gidip bankaya başlamışta olabilir :26: bencede silnmeseydi yaaa tabi karar umutdenizin sonuçta ortak derdimiz için buradayız hepimizin özlemi bebeğine kavuşmak burda hepimiz birbirimze doping oluyorduk bence ayrılmayalım
valla kusura bakmayın arkadaşlar buyurun o zaman size yalan söyleyenleri kabullenin baş tacı edin ben çıkayım aradan...biz sabahtan beri salak gibi ona fikir üretmeye çalışıyorduk salakmıyız biz..
Sağol cnm ama bu topik benim değil bizim ben birlik beraberlik olalım diye burdayım ama beni ve sizi salak yerine koyanıda buraya bırakmam
bende tesettürlüyüm
canım benim canımda çok tatlıdır fakat rahim röntgeni hiçte korkulacak gibi bişi değil ertelemeden yaptır inşallah röntgen sonucun iyi çıkar benimki röntgen kötü çıktı laparoskopi oldum ve laparoskopi ile tüplerdeki tıkanık,yapışııklık açılsada tüplerim fonksiyonel değillermiş ve tüp bebek yaptırmalıyız madden hazır olamadığımız için erteledik askıya aldık tedaviyi inşallah sen bu yollara başvurmadan gelir bebişin
canım büyük geçmiş olsun rahim filminde kasmıacaksın kendini ve bu konuda kimseyi dinleyip etkilenme valla abartıyorlarmıdır nedir korkumuz artıyor haliyle ama sakin ol önce Allah a sonra dr a emanetsin inşallah güzel geçecek
derin arkadaş yazdığı mesajlarda doğru ya da yalan bilemem ama 16 yaşımdan beri aileme bakıyorıum yazmış 17 yaşında bankaya başlamış anladığım kadarıyla :44: peki lise son sınıfta hem okuyup hem çalışıp ( yani bankada değil ) bakmışta olabilir sonra şansı yaver gidip bankaya başlamışta olabilir :26: bencede silnmeseydi yaaa tabi karar umutdenizin sonuçta ortak derdimiz için buradayız hepimizin özlemi bebeğine kavuşmak burda hepimiz birbirimze doping oluyorduk bence ayrılmayalım