açıkcası benim de pek umudum yok ama çünki rahim filmi istedi doktor çekinemedim ya benim çocuğum benim yüzümden olmaz canım biraz fazla tatlı
neyse canım biririnizi özlersiniz daha güzel olur belki bi de bakmışsın meleğin sana süpriz yapmış
derin83 patladı gitti....................:)
Kızlar derin83 e söylediklerimde haksızmıyım biş konuyu okuyun
Kızlar derin83 e söylediklerimde haksızmıyım biş konuyu okuyun
Ben yalanı sevmem neysem oyum burasıda sanal ortam sen ne dersen ona inanılıyo...Dediğim gibi şuan 27 yaşındaysan 17 yaşındamı başladın bankaya sonrada müdür oldun bunun nesine inanayım sence komik yanii
Aman ister inan ister inanma
Zaten bizim türk milleti bilmediği konularda yorum yapmaya bayılır, aa benimde tanıdığım bu işi yapar şöyleydi böyleydi demeye bayılır.
Komikse çatlayana kadar gülebilirsin canım hiç sorun değil.
16 yaşında başladım. aöf 4 yıllık mezunuyum hem çalıştım hem okudum hem aileme baktım yani. Başarılıysan ve şansın yaver giderse herşey olursun. Ama sen böyle şeyler görmediğin ufkun vizyonun dar olduğu için ne söylemek istediğimi anlayamıyorsun sende haklısın, neyse boşver.
Sevmiştim bu topiciği muhabbet iyiydi, ama silebilirsin beni.
arkadaşım bizde az buçuk bu piyasayı biliyoruz. bizde bu ülkede yaşıyoruz. şimdiki artlara göre söylediklerin biraz tuaf geldi. sen bunu başardıysan ne mutlu sana.Aman ister inan ister inanma
Zaten bizim türk milleti bilmediği konularda yorum yapmaya bayılır, aa benimde tanıdığım bu işi yapar şöyleydi böyleydi demeye bayılır.
16 yaşında başladım. aöf 4 yıllık mezunuyum hem çalıştım hem okudum hem aileme baktım yani. Başarılıysan ve şansın yaver giderse herşey olursun. Ama sen böyle şeyler görmediğin ufkun vizyonun dar olduğu için ne söylemek istediğimi anlayamıyorsun sende haklısın, neyse boşver.
Aman ister inan ister inanma
Bir insan üniv. mezunu olmadan finans uzmanı olamaz bu 1....
üniv mezunu olma yaşı şuan 22 23 bu 2....
Şuan arkadaş 27 yaşında olduğuna göre 10 yıllık tecrübem var diyor 17 yaşında işe başlayamaz buda 3....
Biz burda salak değiliz buda 4..........
pekii liseden mezun olmadan açık öğretimi nasıl okudun:44::44:
niye olmasın ki yada niye çektirmedin
nuraycım belki arkadaşın babası bankanın sahibi falandır
Al bir açık dahaCanım ufkumuz dar olsaydı bu açıkları yakalayamazdık
Haklısın canım bizde burda salak gibi ona akıl veriyoruz bizi kötü amellerine ortak etme...Zaten baştan anlamıştım bankada böyle siteler yasak nasıl girebiliyorkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?