• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

slm arkadaşlar
idrarda belli berlirsiz ikinci çizgiyi gördüm ama kocama gösterdim yok orda bi şey diyor... ya artık kafayı yedim orda hayal görüyorum ya da gerçekten var artık 1-2 gün sonra bi daha yaparım... o zaman anlaşılır... eğer çıkmazsa hayal görüyorum demektir... dua edin nolur ikinci çzigi gerçekten çıksın....

Canım hemen bi daha yapsana hamişlik olmasa silik bile çıkmazzz:34:

Ne iş yapıyorsun canım bildiğim kadarıyla bankadasın benim akrabamda bankada genel müdür ama nerde bu fiyatlar bi yanlışlık var bence:17:
yok canım fiyatlarda yanlışlık senin tanıdık eğer gerçekten bir genel müdürse (bak müdür değil genel müdürden bahsediyorum) 25-30 milyardan aşağıya almıyordur.
ben gidersem zaten müdür olarak gideceğim :34:

ben aslında bu topiğe pek uygun değilim bat 30 mayıs ama burdaki arkadaşlık çok hoşuma gitti o yüzden yazıyorum... yani 3-4 günle kaçırıyorum bu topik için kusura bakmayın...

olurmu canım öyle şeyy senin batına bugünü yazarak ekliyorum senide listeye aramıza hoşgeldinn:34:

yok canım fiyatlarda yanlışlık senin tanıdık eğer gerçekten bir genel müdürse (bak müdür değil genel müdürden bahsediyorum) 25-30 milyardan aşağıya almıyordur.
ben gidersem zaten müdür olarak gideceğim :34:

Orasını bilemem canım ama bankanın şubesinde genel müdür diyolar nasıl ayırırsınız bilmem...Ama şuanki ülke ekonomisinde bu fiyat bana çokkkkkk uçuk geldi :36:

Son düzenleme:
Babam banka müdürü emeklisi sordum

2 milyar küsür alır. Öyle lak diye banka müdürü olunmaz, en az bi 20 sene çalışman gerekir, memurluktan yükselirsin.

Arkadaşın birinden aldığım cevap...Buna dayanarak söyledim ben hiçbir zaman kanıta dayanmadan bişey söylemem:34:

Orasını bilemem canım ama bankanın şubesinde genel müdür diyolar nasıl ayırırsınız bilmem...Ama şuanki ülke ekonomisinde bu fiyat bana çokkkkkk uçuk geldi :36:
canım sen ekonomiye tv de söylenenlere ne bakıyorsun , bu ülkede ne kadar çok kalbur üstü insan var.
seninki şube müdürü, o da 5 bin 6 bin alıyordur, birde istanbuldaki fiyatlarla anadoludaki fiyatlar değişiyor.
genel müdür, bütün bölgelerin şubelerin genel müdürlükteki insanların ennn tepesindeki kişidir. onlarda 25 milyardan aşağıya almıyordur, evleri villadır, banka karşılar, arabaları şoförleri hizmetkarları vardır, banka karşılar. 10 senedir bu işin içindeyim inciğini cıncığını bilirim, birde yaptığın işe göre değişir. bireyselciler en düşük maaşı alır ticariler iyidir kurumsallar en iyidir.

canım sen ekonomiye tv de söylenenlere ne bakıyorsun , bu ülkede ne kadar çok kalbur üstü insan var.
seninki şube müdürü, o da 5 bin 6 bin alıyordur, birde istanbuldaki fiyatlarla anadoludaki fiyatlar değişiyor.
genel müdür, bütün bölgelerin şubelerin genel müdürlükteki insanların ennn tepesindeki kişidir. onlarda 25 milyardan aşağıya almıyordur, evleri villadır, banka karşılar, arabaları şoförleri hizmetkarları vardır, banka karşılar. 10 senedir bu işin içindeyim inciğini cıncığını bilirim, birde yaptığın işe göre değişir. bireyselciler en düşük maaşı alır ticariler iyidir kurumsallar en iyidir.

Benim merak ettiğim sen kaç yaşındasın 20 yıllık bir tecrüben varmıı:34:

Babam banka müdürü emeklisi sordum

2 milyar küsür alır. Öyle lak diye banka müdürü olunmaz, en az bi 20 sene çalışman gerekir, memurluktan yükselirsin.

Arkadaşın birinden aldığım cevap...Buna dayanarak söyledim ben hiçbir zaman kanıta dayanmadan bişey söylemem:34:
bilemem çalıştığın bölüme göre değişir 2 milyarı bizim yetkili yardımcıları alır. ben özeldeyim devlette değil, kanıt istiyorsan maaş bordromu mail atarım sana :34:

Benim merak ettiğim sen kaç yaşındasın 20 yıllık bir tecrüben varmıı:34:
10 yıllık tecrübem var, şekerim pek bir inanasın gelmedi anlamadım bu kadar sorgulamanı, dediğim gibi bölüme göre değişir ben özel bankada kurumsalda çalışıyorum. senin tanıdıkları bilemeyeceğim ama bu sektörde çok kişiyi tanırım :34:

Back