Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum, çok zor bir kararhımm desene bu iş eşinin çocuk isteğini öğrenmenede vesile oldu ama düşüncelerini çok güzel aktarmış son kararıda sana bırakmış bencede galiba kabul etmeyeceksin
hoşgeldinnn megimmmmmmmmmm
donlar aşağamı?
bugün canım sıkkın benim. zor bir karar vermem lazımpufffffffffffffff bugün ne kadden sıkıcı hadi beni güldürün yaaaa
bilmiyorum, çok zor bir karar
Akşam enine boyuna konuşup karar vereceğim artık.
pufffffffffffffff bugün ne kadden sıkıcı hadi beni güldürün yaaaa
derinnn güldürme be ayh bugün çok gerginim ben ya
sabaha karşı uyuyamadım kalktım oturdum,geldi gelenler,okumuşsun
kasıklarım da gergin,ben de gergin..
def gibi
oyneee luğulliii luuuuyaaa
mallell çelleyyy duuuu liiiii
(hürrem's ninni)
canımmsın derinimm
bugün canım sıkkın benim. zor bir karar vermem lazım
ayyy bugün herkesin canı sıkkın zaten
kızzz senin hamile olma ihtimalin yüksek bence, bebiş yer açıyor kendine orda o yüzden geriliyorsundur
Şöyle bi durum var eğer bebeğin seneye kalacaksa buda zaman geçip sorun yaratacaksa kabul etme kazandığın parayı tedaviiye harcarsın...Ama yok öyle bi sorunum yok seneye istersem hemen bebeğim olur diyosan kabul et benim mesela pco oldıuğu için dr zaman kaybetme demişti sonradan uğraşmayalım diyee...
canım yazmıştım copy paste yapıyorumallamm noliyiii ay :44:
Kızlarrrrrrrr bana akıl verin ben ne yapacağım şimdi
1 yıldır görüştüğüm şahane bir şirket var 1 yıl önce bebek fikri aklımda yoktu, beni transfer etmek istemişlerdi ama fiyatta anlaşamamıştık, 1 yıldır arayıp duruyorlardı ama anlaşamadığımız için kabul etmiyordum.
Şimdi aradılar şuan aldığım maaşın 2 katını teklif ediyorlar, ve şartları çokkk çokk iyi pozisyon iyi ve çok kurumsal bir yer. Kariyerim için harika bir fırsat, maddi olarakta çok süper.
Sorun şu ki oraya geçersem 1 yıl çocuk yapamam, sözleşme imzalayacağım.
Ben şimdi ne yapacağım
ee yap o zaman çok merak ettim bendevalla uyuyamayınca hamilelik belirtileri topiklerini kurcaladımm..
millet adetten 5 gün önce bile test yapmış ve silik 2. çizgiyi görmüş..
ben cesaret edip yapamıyorum..
korkağım ben
hayırlısı Allahtan..
noldu sana?