• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

seninkide benim kocanın kafadan
o da sipariş usulü olmaz diyordu, ama ne yapıp edip adamı baştan çıkarmayı başardım :9:

teşekkür ederim gölge çiçeği
eşimle konuştukta,
eşim ben 3 tane çocuk istiyorum dedi(biz kendi aramızdada hep öyle düşünüyorduk zaten) 3 çocuğumla evinde mutlu mesut yaşa istiyorum, kendine bana vakit ayır istiyorum, çok çalışıyorsun hep mutsuz ve yorgunsun. ben ilerde senin çalışmanı istemiyorum, kendine bakmanı keyif aldığın şeylerle ilgilenmeni güleryüzünü istiyorum dedi. evet teklif ettikleri maaş iyi , ama bu para bizim hayatımızı kurtarmayacak allaha şükür buna ihtiyacımız yok, herşeyimizi yaptık :nazar:tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik, hee o para olsa iyi olur ama olmasada hayatımızda çok büyük etki etmez dedi(haklı aslında) ben kreş açmayı düşünüyordum hep, 35 nden sonra sen zaten bu işi bırakıp kreş açma kendi işini yapma planların arasındaydı. bende senin için böyle düşünüyordum. hem bu iş çok uzadı 1 yıl konuştunuz kabul etmediler, sen kabul etmedin sen onlara artistlik yaptın, yarın bunun acısını senden çıkaracaklardır dedi.(haklı)
ben senin çocuklarınla ve benle rahat mutlu bir hayat yaşamanı istiyorum artık. ama tabii son karar senin dedi.akşam yine konuşuruz dedi.
ben eşimin bebek konusunda çok hevesli olmadığını düşünüyordum. meğer benden daha hevesliymiş.
galiba kabul etmeyeceğim :26:

hımm desene bu iş eşinin çocuk isteğini öğrenmenede vesile oldu ama düşüncelerini çok güzel aktarmış son kararıda sana bırakmış bencede galiba kabul etmeyeceksin:1:

ya bugün belim çok ağrıyor.adeten mi yoksa hamilelik mi?yav ıkısı de birbirinin tıpkı aynısı.nasıl ayırt edeceğiz ki

Kızlarrr ben geldim siz yazın ben evi toparlayayım azıcık uyumuşum ev dağınık ben katılırım ara ara size...:34:

Back