• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

:64::64:ben çıkıyorum canlarım.kocişle buluşcaz yemek yiycez.sonrada kaynanamla alışverişe gidicem.he heyya biraz masraf ysptırıcam onada:21::1:sizleri çook seviyorum bni çok özleyin.rabbim tez zamanda :emir_bebek:bebişler nasip etsin işşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::54::54:öptümmmm kocaman

merhaba kızlar,
ya yine doktor canımı çok sıktı. bu gün adetimin 3. günüya eşim yine hormonlarına baktırsana dedi şu 3. gün bakılanlara yine düşük mü diye.bende sağlık ocağına gittim sabah eski testleride gösterdim. benim baktırmam gereken testler orada yokmuş yapılamadı ama eski test sonuçlarıma baktı bu değerlerle hamile olamazsınki çok düşük tedavi falan başlamadılar mı dedi yok dedim. üreme sağlığı alanında bi uzmana git dedi. ne bu ya birinin dediğini öbürü tutmuyor. bu arada karnım 3. gün olmasına rağmen acayip ağrıyor hala ve ilk günden beri çocuk bezine mahkum kaldım aşırı yoğun. bi arkadaşım aşırı kanamam ve ağrım var diye doktor gidince kısa süreli 3haftalık falan bi gebelik oluşmuş düşük yapmışın demişler kendimden şüpheleniyorum ama doktora gitmekte istemiyorum nasıl anlarım ki acaba nedir düşük belirtisi?

öyle bunaltıcı bi hava var ki burda....kımıldayacak hal bırakmıyo..tembek yapıyo insanı:1::1:
ben beklemedeyim canım 20 haziran bat...bi belirti de yok gibi şimdilik kısmet diyorum ...

hayırlısı bende de vardı belirtiler ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı ya hamileyim diye ümitlendim ama bişi çıkmadı öbür aya kaldı ama hamilelikle kafayı bozacam artık yaa takmıyorum şu saatten sonra her ay bi yıkım yaşıyorum.:50:

merhaba kızlar,
ya yine doktor canımı çok sıktı. bu gün adetimin 3. günüya eşim yine hormonlarına baktırsana dedi şu 3. gün bakılanlara yine düşük mü diye.bende sağlık ocağına gittim sabah eski testleride gösterdim. benim baktırmam gereken testler orada yokmuş yapılamadı ama eski test sonuçlarıma baktı bu değerlerle hamile olamazsınki çok düşük tedavi falan başlamadılar mı dedi yok dedim. üreme sağlığı alanında bi uzmana git dedi. ne bu ya birinin dediğini öbürü tutmuyor. bu arada karnım 3. gün olmasına rağmen acayip ağrıyor hala ve ilk günden beri çocuk bezine mahkum kaldım aşırı yoğun. bi arkadaşım aşırı kanamam ve ağrım var diye doktor gidince kısa süreli 3haftalık falan bi gebelik oluşmuş düşük yapmışın demişler kendimden şüpheleniyorum ama doktora gitmekte istemiyorum nasıl anlarım ki acaba nedir düşük belirtisi?

geçmiş olsun canım bence ihmal etme git bi doktora...

slm kızlar nasılsınız dün bakamadım doğru düzgün bugün geldim valla 2-2 bakıyım dedim baktım bitmicek yemek saatimde geldi 10-10 okudum bende bugün şükür cuma son iş günü çok yoruldum bu hafta ben yaa neyse yeni hamiş haberimiz yok sanırım hayırlısı bakalım bugün cuma lütfen hepimize dua edelim birbirimiz için hayırlısını isteyelim
derincim canım iş konusunda inş sağlıklı bir karar verirsin ne sade mantığınla nede sade duygularınla hareket etme her yönünü düşün ona göre inş hayırlı olan kararı verirsin

merhaba kızlar,

bence kendince güvendiğin bi yere git baktır ne olur ne olmaz benimde aşır kanamam oluyo ama benim genetik özel hastaneye falan git bi de orda baktır üzülme ya vardır her işte bi hayır:5::5:

hayırlısı bende de vardı belirtiler ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı ya hamileyim diye ümitlendim ama bişi çıkmadı öbür aya kaldı ama hamilelikle kafayı bozacam artık yaa takmıyorum şu saatten sonra her ay bi yıkım yaşıyorum.:50:

stresle çok alakası varmış canım takma bence de bide gün hesaplaması filan yapma
insan ister istemez strese giriyo takıntı oluşuyor resmen..

heheheeeyyyyy ovulasyon testimde çift çizgi çıktı oleyyyyy. yumurtluyorum sanırım. bugün iyi çalışmam gerek. adaçayı falan içiiim . kocişi huylandırmadan kıllandırmadan akşam bu işi bitirmek gerek, inat etti yoksa, ne o ben sipariş ilişki istemem olacaksa olur diyo yoksa. Akşam usuldan usuldan tırmalamak lazım. Sevindirik oldum. Bana şans dileyin hatunlarrr. :65::65::64::64::64::62::62:

stresle çok alakası varmış canım takma bence de bide gün hesaplaması filan yapma
insan ister istemez strese giriyo takıntı oluşuyor resmen..

öyle valla haklısın bu ay takmıycam artık bende hayırlısı diyip gececem gerekenleri uygulucam gerisi allaha kalmış verirse vercek:49::49:

heheheeeyyyyy ovulasyon testimde çift çizgi çıktı oleyyyyy. yumurtluyorum sanırım. bugün iyi çalışmam gerek. adaçayı falan içiiim . kocişi huylandırmadan kıllandırmadan akşam bu işi bitirmek gerek, inat etti yoksa, ne o ben sipariş ilişki istemem olacaksa olur diyo yoksa. Akşam usuldan usuldan tırmalamak lazım. Sevindirik oldum. Bana şans dileyin hatunlarrr. :65::65::64::64::64::62::62:

yavaş yavaş yanaş sonrası kendiliğinden gelir:27::27:

seninkide benim kocanın kafadan
o da sipariş usulü olmaz diyordu, ama ne yapıp edip adamı baştan çıkarmayı başardım :9:

teşekkür ederim gölge çiçeği
eşimle konuştukta,
eşim ben 3 tane çocuk istiyorum dedi(biz kendi aramızdada hep öyle düşünüyorduk zaten) 3 çocuğumla evinde mutlu mesut yaşa istiyorum, kendine bana vakit ayır istiyorum, çok çalışıyorsun hep mutsuz ve yorgunsun. ben ilerde senin çalışmanı istemiyorum, kendine bakmanı keyif aldığın şeylerle ilgilenmeni güleryüzünü istiyorum dedi. evet teklif ettikleri maaş iyi , ama bu para bizim hayatımızı kurtarmayacak allaha şükür buna ihtiyacımız yok, herşeyimizi yaptık :nazar:tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik, hee o para olsa iyi olur ama olmasada hayatımızda çok büyük etki etmez dedi(haklı aslında) ben kreş açmayı düşünüyordum hep, 35 nden sonra sen zaten bu işi bırakıp kreş açma kendi işini yapma planların arasındaydı. bende senin için böyle düşünüyordum. hem bu iş çok uzadı 1 yıl konuştunuz kabul etmediler, sen kabul etmedin sen onlara artistlik yaptın, yarın bunun acısını senden çıkaracaklardır dedi.(haklı)
ben senin çocuklarınla ve benle rahat mutlu bir hayat yaşamanı istiyorum artık. ama tabii son karar senin dedi.akşam yine konuşuruz dedi.
ben eşimin bebek konusunda çok hevesli olmadığını düşünüyordum. meğer benden daha hevesliymiş.
galiba kabul etmeyeceğim :26:

bence kendince güvendiğin bi yere git baktır ne olur ne olmaz benimde aşır kanamam oluyo ama benim genetik özel hastaneye falan git bi de orda baktır üzülme ya vardır her işte bi hayır:5::5:

geçmiş olsun canım bence ihmal etme git bi doktora...

ya kızlar benimkide normal mi stresten mi anlamadım internetten düşük belirtileri diye bi bakacam nelermiş ay sürekli bi taraflarım arıza verince hastalık hastası oldum acaba şu olabilir mi bu olabilir mi pimpirikli acayip bişi oldum.acaba test alsam bişi çıkar mı ne dersiniz?

ya kızlar benimkide normal mi stresten mi anlamadım internetten düşük belirtileri diye bi bakacam nelermiş ay sürekli bi taraflarım arıza verince hastalık hastası oldum acaba şu olabilir mi bu olabilir mi pimpirikli acayip bişi oldum.acaba test alsam bişi çıkar mı ne dersiniz?

bence vakit kaybetme canım yaa ne olur ne olmaz:50::50:

Back