Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkesler nerde yawww
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
slm battaşım hoşgeldin nasılsınn ?
Herkesler nerde yawww
burdayımmm
Geçmişi bitirmekle uğraşıyorum
Bi daha bu kadar fazla konuşmayın oku oku bitmiyorr
vay nilsuyumda burda iyiyim batdaşım arkadaşım bebegemmmm sen nasılsın
nilsucum vücudunda etki vede tepkiler varmı mesela ben kasık bel ağrısından ölüyorum bu nasıl yumurta bu ay anlamadım çokmu yumurtladım acep sonra midemde bulanıyor karnım şiş vede gergin ne olcak benim halim ya :84: :84:
cnm ya aynı belirtiler bnde de var malaeseff benimde kasıklarım çok şiddetli ağrıyoo uykudan uyanıorum okdr yani dr dediki yumurtladığının işaretiymişş ağrı varken ilişkiye girin dedi ama kocam varddiyalı çalışıoo şuan da evde yok maleseff ztn çok sıkıo beni kurmalı saat gibi ilişkiye girmekk yumurtlamı dönemi diee
cnm ya aynı belirtiler bnde de var malaeseff benimde kasıklarım çok şiddetli ağrıyoo uykudan uyanıorum okdr yani dr dediki yumurtladığının işaretiymişş ağrı varken ilişkiye girin dedi ama kocam varddiyalı çalışıoo şuan da evde yok maleseff ztn çok sıkıo beni kurmalı saat gibi ilişkiye girmekk yumurtlamı dönemi diee
kız valla ilişkiye gire gire bıkkıntılık geldi bana ödev gibi düşünmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum sonumuz ne olacak
ewtt yaa aynen ama doktorlar çocuk istiosanız zevk almayı unutun diolarrr yaa bu ödevler ne zmn sona ericek diploma alıp mezun olmak istiorum artıkk
ewtt yaa aynen ama doktorlar çocuk istiosanız zevk almayı unutun diolarrr yaa bu ödevler ne zmn sona ericek diploma alıp mezun olmak istiorum artıkk
zafere az kaldı arkadaşım
siz ne zmndr bebiş istiosunuz
inşalalh arkadaşımm 21 benim için özel bi sayı biliomusunn eşimle 21.03.2003 de tanıştık ve bu ay hamile kalıp mart ayında bebişimi kucağıma almayı çok istiorumm