• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

eşim sağolsun yumurtlama dönemlerine seve seve evet diyor ama ben artık görev gidi devam etmek istemiyorum..
bu ayy saymadım hiçç..
zaten değerlendiremediktee...
en iyisi kocişleri üzmeden yola devamm...

herşeyin zamanı var biz de o zamanı bekleyelimm stres yapmadan..

yumurtlama dönemlerini iyi değerlendiririz ama bi ihtimal tutar belki eskiden yumurtlama dönemi mi hesaplıyolarmış. benim kocacımmm da öyle hiç hayır demez sağolsun:69::69::70:

yok kız sevmez olur muyum
aşkolsun yani
edamm benim kk bozuk :1: dün geceki mesaiyi kaldıramadı
saYFAlarda yazdıklarınızı okuyamıyorum.sayfada bi kişinin yazısı cıkıyo falan..
ee nasılsın janımmm

ben de seni seviyorumm :48:

eee o kadar çeneye sayfamı dayanır allahtan bizimkilerede birşey olmadı..
yoksa birbirimize ulaşamazdık daha sonra..
allah korusunn :nazar:

bende iyiyim canımm...
pazartesi temizlik var onun öncesinde evi toplama işleriyle uğraşıyorum..
büyük temizlik insanı çok yoruyor offf inş kolay hallolurr...

sen nasılsın canımm??

yumurtlama dönemlerini iyi değerlendiririz ama bi ihtimal tutar belki eskiden yumurtlama dönemi mi hesaplıyolarmış. benim kocacımmm da öyle hiç hayır demez sağolsun:69::69::70:

evettt canımm allah verecek olduktan sonraa...

ama takibi bizde önlemimizi elden bırakmadan çokta stres sıkıntı yapmadan yola devam ederiz..

çünkü hamile kalan arkadaslarımız hep başka şeylerle ugrasırken hamile kalmışlar..
demek ki var bunda bir hikmett...

ben de iyiyim.bugün evi temizledim dip köşe.bir şeylerle uğrasınca kafam biraz rahatlıyor.bakalım bebek ne zaman belli edecek kendini.tabi varsa..
yarın da misafirt var bugunden bişeyler hazırlamalıyım yarın dersim de var çünkü,
bu arada alıntı da yapamıyorum.
edaaammm bu ileti sana...
umutdenize benden slm...
ben kaçar kızlar böyle okluyamamak sinirimi bozuyor.
bari işlerimi halledem.
hadi mucuk...

evettt canımm allah verecek olduktan sonraa...

ama takibi bizde önlemimizi elden bırakmadan çokta stres sıkıntı yapmadan yola devam ederiz..

çünkü hamile kalan arkadaslarımız hep başka şeylerle ugrasırken hamile kalmışlar..
demek ki var bunda bir hikmett...

hayırlısı olsun canım yaa hakkımızda:66::66::66:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bir haftadır temizlik yapıyorum şükür bitti hamilelikle ilgili bi belirtisi olan varmı ben bu ay yorgunluktan aşkitomu bile göremedim:1: eh artık nasipse olur allah isteyen herkeze versin aminnnnn

ben de iyiyim.bugün evi temizledim dip köşe.bir şeylerle uğrasınca kafam biraz rahatlıyor.bakalım bebek ne zaman belli edecek kendini.tabi varsa..
yarın da misafirt var bugunden bişeyler hazırlamalıyım yarın dersim de var çünkü,
bu arada alıntı da yapamıyorum.
edaaammm bu ileti sana...
umutdenize benden slm...
ben kaçar kızlar böyle okluyamamak sinirimi bozuyor.
bari işlerimi halledem.
hadi mucuk...

kendinide fazla yorma canım bugünlerdee..
varsa tutunma aşamasında engellersin allah korusunn...
sana şimdiden kolay gelsinn..
öpüyorum senii :54:

Back