- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
benimde bu ay 20 si yumurtlama 5 gün full mesai yapıcaz hayırlısı olsun canımm napalımm
ohhh şimdiden bereketli olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bu ay 20 si yumurtlama 5 gün full mesai yapıcaz hayırlısı olsun canımm napalımm
bende ancak yaptım yemeklerimi
gerçi ben o 2 dürümden sora eşlik edemicem koceme yemekte
inanmıyorum kendime yaa
bende ancak yaptım yemeklerimi
gerçi ben o 2 dürümden sora eşlik edemicem koceme yemekte
inanmıyorum kendime yaa
ohhh şimdiden bereketli olsunnn
afiyet seker olsun canımm
slmm bat 13 ümmm
bende yemeğimi yaptım kocişimi bekliyorum..
birazdan aranızdan ayrılcam ama yemekten sonra gelirimm...
daha geçmişi okucamm...
bize inat çok konuşmuşlar bugünn
kızlarrr ben geldimm ay sizle muhabbet sardı çıkamıyorum siteden neyse şimdi evdeyim rahat rahat konuşabilirim yahu iş yerinde size cevap vericem işi yapıcam bir yandan diye başım döndüüü :83:
artık takmıycam hamileliği kafama ama ister istemez takıyo insan artık olursa olacak olmassa olmaz napalım.
kızlarrr ben geldimm ay sizle muhabbet sardı çıkamıyorum siteden neyse şimdi evdeyim rahat rahat konuşabilirim yahu iş yerinde size cevap vericem işi yapıcam bir yandan diye başım döndüüü :83:
ben gündüz de burdaydım,okurken şaşırma :86:
slm kızlar...
meg var mı bi değişiklik bakem
akşam 8den itibaren fatmagülgillerdeyiz
takınca stres yapıp engelliyoruz canımm...
ben de takmamaya karar verdimm..
herşeyin bir zamanı varr...
kocişim kızıyor sonra
Herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz taktıkça engelleniyor canım :2::2:En iyisi kocişlerimizinde canını sıkmamak onları üzmemek.Çünkü biliyorumki biz üzüldükçe onlar daha çok üzülüyor.Biz mutluluğumuzu yaşayalım,hayatımızı yaşayalım ,elbet Yüce Rabbim bizlere hayırlısı olduğu zaman bebişimizi verecektir.
meg sen beni sevdin sanırım...ben de
yav bende de bşi yok
yarın misafir var çayın yanına bişi yapmam lazım.
okulda var
uuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84: