• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bende ancak yaptım yemeklerimi :27:

gerçi ben o 2 dürümden sora eşlik edemicem koceme yemekte :64:

:37:inanmıyorum kendime yaa

slmm bat 13 ümmm :1:

bende yemeğimi yaptım kocişimi bekliyorum..
birazdan aranızdan ayrılcam ama yemekten sonra gelirimm...

daha geçmişi okucamm...
bize inat çok konuşmuşlar bugünn :1:

kızlarrrr size bir batıl inanç eğer beraberlikten sonra SOLA dönersen kız SAĞA dönüp yatarsan erkek oluyormuş :)) meraklılarına duyrulur

birde erkek spermler 48 saat yaşıyorlarmış ama çok hızlılar kız spermler ise yavaş ama 72 saat yaşıyormuş ona göre ayarlayabilirmişsiniz :)

kızlarrr ben geldimm ay sizle muhabbet sardı çıkamıyorum siteden neyse şimdi evdeyim rahat rahat konuşabilirim yahu iş yerinde size cevap vericem işi yapıcam bir yandan diye başım döndüüü :83:

kızlarrr ben geldimm ay sizle muhabbet sardı çıkamıyorum siteden neyse şimdi evdeyim rahat rahat konuşabilirim yahu iş yerinde size cevap vericem işi yapıcam bir yandan diye başım döndüüü :83:

miyaba yeniden :70:

akşam 8den itibaren fatmagülgillerdeyiz :64:

artık akşamları da burdayız derincimm seninde katılman çok güzel :nazar:

ben gündüz de burdaydım,okurken şaşırma :86:

süpersin bat 13 ümm...
ben gelemedim evle ugrastımm..
pazartesi temziliğim varr...
yardımcı bayan gelecek..
halıları falan topluyorum..
fazlalıkları kaldırdım rahat temizlik olsun diyee...

uğrasaymışım keskeee :63:

takınca stres yapıp engelliyoruz canımm...
ben de takmamaya karar verdimm..

herşeyin bir zamanı varr...

kocişim kızıyor sonra :34:

Herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz taktıkça engelleniyor canım :2::2:En iyisi kocişlerimizinde canını sıkmamak onları üzmemek.Çünkü biliyorumki biz üzüldükçe onlar daha çok üzülüyor.Biz mutluluğumuzu yaşayalım,hayatımızı yaşayalım ,elbet Yüce Rabbim bizlere hayırlısı olduğu zaman bebişimizi verecektir.:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

meg sen beni sevdin sanırım...ben de :77:
yav bende de bşi yok
yarın misafir var çayın yanına bişi yapmam lazım.
okulda var
uuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84:

Herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz taktıkça engelleniyor canım :2::2:En iyisi kocişlerimizinde canını sıkmamak onları üzmemek.Çünkü biliyorumki biz üzüldükçe onlar daha çok üzülüyor.Biz mutluluğumuzu yaşayalım,hayatımızı yaşayalım ,elbet Yüce Rabbim bizlere hayırlısı olduğu zaman bebişimizi verecektir.:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

eşim sağolsun yumurtlama dönemlerine seve seve evet diyor ama ben artık görev gidi devam etmek istemiyorum..
bu ayy saymadım hiçç..
zaten değerlendiremediktee...

yumurtlamadan sonraki günlerimde ilişki oldu ama tutması zor gibi cnm...

en iyisi kocişleri üzmeden yola devamm...

herşeyin zamanı var biz de o zamanı bekleyelimm stres yapmadan..

yok kız sevmez olur muyum
aşkolsun yani
edamm benim kk bozuk :1: dün geceki mesaiyi kaldıramadı
saYFAlarda yazdıklarınızı okuyamıyorum.sayfada bi kişinin yazısı cıkıyo falan..
ee nasılsın janımmm

Back