HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Bendede bi sürü bebek eşyası var annem yapmış...Ve hediye gelenler ve aldıklarımmm

sana onlardan veremem çünkü hepsi hediye, ama kızın olduğu zaman alıp gönderirim seve seve
altına yapan, anne diye bağıran bebeğim bile var

Ne şimdi hava mı atıyon senBenimde mama yiyen emziği olan çıkarınca ağlayan bebeğim varrr hıhhhBenim bebemm senin bebeni döferrr

OOOH SÜPER DAHA AYIN BAŞI SAYILIR VE 2 HAMİŞİMİZ VAR, DEVAMI GELİR İNŞALLAH BENİMKİ AY SONUNA KALACAK OLURSA TABİ. AYIN 26 SINDA İLK İŞİM TEST YAPIP SİZE HABER VERMEK OLACAK. TATİLDE OLACAM AMA NAPIP EDİP YAZARIM Bİ ŞEKİLDE. 2 HAMİŞE KOCAMAN SEVGİLER DİKKAT EDİN BEBİŞLERE..

Valla benim velet çok şanslı ailelerde hiç bebek yok ilk torun ilk yeğen herşeyin ilki olacak nasipse...Şımarmasa iyiiiGeçen abim beşik beğenmiş alacaktım diyo müzikli falanmış ya bi durun dedimmm

Sen bana de ben canlı yayın yaparım bebeemmm

ayyy inşallah inşallah hepimizin beklediğine değer.çok acı çektim çok bekledim hayırlısıyla gelsin inşallah artık...ama beklemek gerçekten çok zor
evet canım büyük sabır lazım aranıza en uzun süre hasret çeken benim galiba inşallah dilerim ki sizler tez zamanda müjde verirsiniz
Canımmmmmmm patiklere ve şapkaya bayıldımmm bende istiyorum bende bende
o örgülerden birkaçını hediye ettim canım sen hamiş kal söz patik benden diğer arkadaşlarada tabi hamiş olana patik Şifadan daha çok çalışın hadi bekliyorum müjdelerinizi
ne gibi pozisyonlar?
yani bebek için kadın daima altta kalacak :86: ve hatta ilişki öncesi kadın belinin altına yastık koyabilir ve ilişki sonrası kadın kesinlikle yataktan kalkmıyacak hatta rahat 10-15 dakika kadar ayaklarımızı duvara yani yüksekte tutup beklemeliyiz fantazi pozisyonları olmıyacak bebek düşünenler kadın üstte ne bilim işte daha çok çeşitleri varya dediğim gibi özellikle uygun günlerde altta kalın haaaa
aynen anlattığını demek istemiştim inşallah sitressiz günler yaşayıp muradımıza ereriz

şifaaaaaa bunlar ne güzeller böyleeeeeee
ellerine sağlık canımmm
çok sağol canım en güzelleri sizlerin olsun
ay ellerine sağlık hepsi çok güzeller.............

benim de kocam gittikten sonra uyudum saat 1de zor kalktım...............
sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun
inşallah canım seninde müjden gelecek

ayyy inşallah inşallah hepimizin beklediğine değer.çok acı çektim çok bekledim hayırlısıyla gelsin inşallah artık...ama beklemek gerçekten çok zor
evet canım büyük sabır lazım aranıza en uzun süre hasret çeken benim galiba inşallah dilerim ki sizler tez zamanda müjde verirsiniz
Canımmmmmmm patiklere ve şapkaya bayıldımmm bende istiyorum bende bende
o örgülerden birkaçını hediye ettim canım sen hamiş kal söz patik benden diğer arkadaşlarada tabi hamiş olana patik Şifadan daha çok çalışın hadi bekliyorum müjdelerinizi
ne gibi pozisyonlar?
yani bebek için kadın daima altta kalacak :86: ve hatta ilişki öncesi kadın belinin altına yastık koyabilir ve ilişki sonrası kadın kesinlikle yataktan kalkmıyacak hatta rahat 10-15 dakika kadar ayaklarımızı duvara yani yüksekte tutup beklemeliyiz fantazi pozisyonları olmıyacak bebek düşünenler kadın üstte ne bilim işte daha çok çeşitleri varya dediğim gibi özellikle uygun günlerde altta kalın haaaa
aynen anlattığını demek istemiştim inşallah sitressiz günler yaşayıp muradımıza ereriz
şifaaaaaa bunlar ne güzeller böyleeeeeee
ellerine sağlık canımmm
çok sağol canım en güzelleri sizlerin olsun
ay ellerine sağlık hepsi çok güzeller.............

benim de kocam gittikten sonra uyudum saat 1de zor kalktım...............
sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun
inşallah canım seninde müjden gelecek

Şifa kızz bu ne böyle, yaptıklarınla kaç tane bebe büyür.
Ellerine sağlık harika gözüküyorlar. Rabbim yaptıklarının içini dolduracak sağlıklı bir bebek verir sana inşallah

benimde çok eşyam oyuncağım var ama bazıları annemde bazıları kardeşimde eve getirmiyorum görmem pek iyi olmuyor.sonuç alırsam ev o zaman dolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…