sana onlardan veremem çünkü hepsi hediye, ama kızın olduğu zaman alıp gönderirim seve seveFazlaysa adres vereyimmm
sana onlardan veremem çünkü hepsi hediye, ama kızın olduğu zaman alıp gönderirim seve seve
altına yapan, anne diye bağıran bebeğim bile var
ben bebegime hiç bişi ne aldım ne ördüm ne de hedaye geldi hiç bişeyi yok garibimin
ben bebegime hiç bişi ne aldım ne ördüm ne de hedaye geldi hiç bişeyi yok garibimin
Bi olsun annesi ona neler alırrr
OOOH SÜPER DAHA AYIN BAŞI SAYILIR VE 2 HAMİŞİMİZ VAR, DEVAMI GELİR İNŞALLAH BENİMKİ AY SONUNA KALACAK OLURSA TABİ. AYIN 26 SINDA İLK İŞİM TEST YAPIP SİZE HABER VERMEK OLACAK. TATİLDE OLACAM AMA NAPIP EDİP YAZARIM Bİ ŞEKİLDE. 2 HAMİŞE KOCAMAN SEVGİLER DİKKAT EDİN BEBİŞLERE..
evet canım büyük sabır lazım aranıza en uzun süre hasret çeken benim galibaayyy inşallah inşallah hepimizin beklediğine değer.çok acı çektim çok bekledim hayırlısıyla gelsin inşallah artık...ama beklemek gerçekten çok zor
o örgülerden birkaçını hediye ettim canım sen hamiş kal söz patik bendenCanımmmmmmm patiklere ve şapkaya bayıldımmm bende istiyorum bende bende
yani bebek için kadın daima altta kalacak :86: ve hatta ilişki öncesi kadın belinin altına yastık koyabilirne gibi pozisyonlar?
aynen anlattığını demek istemiştim inşallah sitressiz günler yaşayıp muradımıza ererizaslına bakarsan hiç stresli değilim. bu aydanda ümidim yok. şartlamadım yani kendimi.
pozisyon derken, bebek çalışması için klasiği tercih ediyoruz
sadece yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişkiye giriyoruz şu anda
çok sağol canım en güzelleri sizlerin olsun
şifaaaaaa bunlar ne güzeller böyleeeeeee
ellerine sağlık canımmm
sağol canım daha güzelleri sizlerin olsunay ellerine sağlık hepsi çok güzeller.............
benim de kocam gittikten sonra uyudum saat 1de zor kalktım...............
inşallah canım seninde müjden gelecekOOOH SÜPER DAHA AYIN BAŞI SAYILIR VE 2 HAMİŞİMİZ VAR, DEVAMI GELİR İNŞALLAH BENİMKİ AY SONUNA KALACAK OLURSA TABİ. AYIN 26 SINDA İLK İŞİM TEST YAPIP SİZE HABER VERMEK OLACAK. TATİLDE OLACAM AMA NAPIP EDİP YAZARIM Bİ ŞEKİLDE. 2 HAMİŞE KOCAMAN SEVGİLER DİKKAT EDİN BEBİŞLERE..
benim de ya.............................hiç birşeyimiz yok.......
evet canım büyük sabır lazım aranıza en uzun süre hasret çeken benim galibaayyy inşallah inşallah hepimizin beklediğine değer.çok acı çektim çok bekledim hayırlısıyla gelsin inşallah artık...ama beklemek gerçekten çok zor
o örgülerden birkaçını hediye ettim canım sen hamiş kal söz patik bendenCanımmmmmmm patiklere ve şapkaya bayıldımmm bende istiyorum bende bende
yani bebek için kadın daima altta kalacak :86: ve hatta ilişki öncesi kadın belinin altına yastık koyabilirne gibi pozisyonlar?
aynen anlattığını demek istemiştim inşallah sitressiz günler yaşayıp muradımıza ererizaslına bakarsan hiç stresli değilim. bu aydanda ümidim yok. şartlamadım yani kendimi.
pozisyon derken, bebek çalışması için klasiği tercih ediyoruz
sadece yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişkiye giriyoruz şu anda
çok sağol canım en güzelleri sizlerin olsunşifaaaaaa bunlar ne güzeller böyleeeeeee
ellerine sağlık canımmm
sağol canım daha güzelleri sizlerin olsunay ellerine sağlık hepsi çok güzeller.............
benim de kocam gittikten sonra uyudum saat 1de zor kalktım...............
inşallah canım seninde müjden gelecekOOOH SÜPER DAHA AYIN BAŞI SAYILIR VE 2 HAMİŞİMİZ VAR, DEVAMI GELİR İNŞALLAH BENİMKİ AY SONUNA KALACAK OLURSA TABİ. AYIN 26 SINDA İLK İŞİM TEST YAPIP SİZE HABER VERMEK OLACAK. TATİLDE OLACAM AMA NAPIP EDİP YAZARIM Bİ ŞEKİLDE. 2 HAMİŞE KOCAMAN SEVGİLER DİKKAT EDİN BEBİŞLERE..
ben bebeğimi kimseyle dövüştürtmemm hıhhNe şimdi hava mı atıyon senBenimde mama yiyen emziği olan çıkarınca ağlayan bebeğim varrr hıhhh Benim bebemm senin bebeni döferrr
aaa aysuunnn avatar çok güzelmiş
seve seve tabiki çok ciddiyim patikler Şifa teyzelerinden geliyiiiiiiiiiKızlar duydunuz patikler sifaadan herkes sıkı çalışsın hemennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?