HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ilginç..
burdaysanız niçin yazmıyorsunuz?
batlarınızı sormuştum ben..:44:

şımarıkcım,doktoruna gittin mi bebeem?

şımarık34 nasılsın cnm

endiseliyim..
kahverengi akinti geldi.. dr a gittim meraklandim..
dr normal gebelikte kan vs gelmez dedi.. dis gebelik mi diye bakti vaj. ultrasonda yoktu. . rahimdede gözükmüyor tabi cok kücük oldugu icin kesede olmadigi icin...
sonra net olmayan cevap verdi ya düsük tehlikesi var ya da gec döllenme olmus olabilir dedi..

bende dedim gec döllenme olmus olabilir cünkü ben yumurtlama günümden sonra iliski yasadim dedim..

öyle yani..

yarin da beta hcg yaptir.. % 50 artiyorsa oran normal gebeliktir dedi.. simdi yarini bekliyorum.....

beklemek bir dertti.. endiselenmek bir dert simdi..

Son düzenleme:

:92::92::92::92::92::92:

tatlım benimm,psikolojini sağlam tut sen..
yahu daha dün teste inanamıştın, o kadar yeni bir gebelik yani..
ultrasonda o minicik kesenin görünmesi zaten zor..
hiç bi problem yok,üzülme e mi..

Son düzenleme:
saol canım iyi sayılırım çok halsizlik var üzerimde hep yatmak istiyorum kasık bel agrısı var birde sabatta midem bulanıyordu :26::26:

cnm endişelenme gebelikte olabiliyomuş böle lekeler sen dinlenmeye çalış inş.yarın değerin katlanır

tatlım benimm,psikolojini sağlam tut sen..
yahu daha dün teste inanamıştın, o kadar yeni bir gebelik yani..
ultrasonda o minicik kesenin görünmesi zaten zor..
hiç bi problem yok,üzülme e mi..

ama kanama olmazmis normalde .. neyse sabredecegim yarina kadar.. belki yarin bu endisemi unutturacak güzel sonuc alirim hcgden

saol canım iyi sayılırım çok halsizlik var üzerimde hep yatmak istiyorum kasık bel agrısı var birde sabatta midem bulanıyordu :26::26:

haydiii hayırlısı canım benım yaa insallah güzel haberler alırıs sendende..
bende hiç bişey yok bugun agrım sızım yok bende bu ay bişey yok sanırım..

ama kanama olmazmis normalde .. neyse sabredecegim yarina kadar.. belki yarin bu endisemi unutturacak güzel sonuc alirim hcgden

ya kanama ööle mi olur..
kahverengi akıntının da normal olduğunu biliyorum gebeliğin ilk başlarında..

megciğimmm avatarını çok beğendim
bazı arkadaşlar regl olmuş galiba üzülmeyin kızlar, biz burdayız hep beraber temmuza taşınacağız galiba(benim belli değil ama ilk deneme olduğu için pek umudum yok açıkçası)
şımarıkçığım üzülme canım, yarın belli olacakmış bak, içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun.

ya kanama ööle mi olur..
kahverengi akıntının da normal olduğunu biliyorum gebeliğin ilk başlarında..

gercekten mi :))) tanidigin birileri var mi böle.. :)) yani lekelenme kanama degil dogru diyorsun:))

keyfim geldi..

ama dr cok gicik konustu.. tamam beni herseye hazir tutmaya calisiyor ama bu kadar moral bozucu olmasi gerekmiyor yarinda isimi tamamlayip su kadindan baskasina gitmeyi düsünüyorum-.. uyus kari

yahu gerçekten tabii alla allaaa lekelenme normalll eminim ben
doktorların bazıları hiç psikolojinden anlamıyo hee,kızıyorum bende neymiş,nolur nolmazmış..
kızın kandaki değeri 326,3 kere test yaptı hepsi pozitif..
yok dış gebelik olabilirmiş,yok geç döllenmeymişş..

lekelenme normal,kesenin ilk ultrasonda görünmemesi normal..

aldırma,sallama ve bebeğinin keyfini sür bebeemm

Son düzenleme:
al birini vur ötekine, zaten moral bozmaktan başka işe yaramazlar. daha biz ilk kontrolde çocuk düşünüyoruz dedim, kadın bana siz çok streslisiniz yakında tüp bebeğe gelirsiniz demişti. kafasını duvara vuracaktım neredeyse, birkaç doktora gitmek gerekiyor

hee bu avatarım muhteşem yüzyıl gecesi kullandığım avatar

değiştirmemişim dimi

hepimiz halvetiz ve hepimiz hürremiz allan izniyle,9 ayda birrr...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…