bazen bende öle oluyorum kısamı kestirdin
eveeet, çok da kısa değil ama kısa işte y ahiç içime sinmedi. :84::84::84::84::84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen bende öle oluyorum kısamı kestirdin
eveeet, çok da kısa değil ama kısa işte y ahiç içime sinmedi. :84::84::84::84::84:
Kızlar yuhhh yaa saat 4 ve siz burdasınız helal beee bu kadarmı bağımlılık yaptı bu topik şokk oldummm
tatlı uykular öpüldün canımmmm:76::76:Kızlar bana biraz müsade ayağım çok ağırıyo uyumaya çalışayım azcık olur mu?
Kızlar bana biraz müsade ayağım çok ağırıyo uyumaya çalışayım azcık olur mu?
evitax demiş topiğe girdiğimde bakrım siz versanız konuşuruz demiş küstüm işte
merhaba walla oku oku gözlerim ağrıdı:)
güneşten olabilircnmof yaa 2 gündür uyuz gibi kaşınıyorum kollarım çok kabardı kızardı noluyo yaa
canlarııııııım herkeslere merhabalarrrrr
hayırdır gece uyumadınızmı sohbettemiydinizzzzz, ben hiç uyuyamadım bilseydim gelmezmiydimmmmmm
hepimiz için güzel bir gün olsun bakalım öptüm hepiniziiiii
ben çoğunu atlayarak geçtim valla. oku oku bitmedi ki.
güneşten olabilircnm
Kızlar sakın topiğe girmeyin bercesteyle sizi döfeceğizzzSiz delimisiniz yaaa bu topik tabi hamiş olmayanlarla dolu olur gidin kocişlerin yanına gece 4 e kadar ne işiniz var burda delülerrrrValla bi yerden sonra okuyamadım başım döndü heeeAma helal olsun topiğimiz 7/24 açık artıkkk mutlu oldum kabardım kabardımmm
bizimde bu ay ilk denememiz,
artık dün akşam uyuya kalmışım, eşim geldi yanıma aşkım sen uyumaya devam et, ben görevi yapıp gidicem diyor
Aralık 10 annemin ölüm tarihi aralık 14 annemin doğum günüydü o günden beri ben çokkkk yarımımmmAnnemin yokluğu hele bugünlerde çok belli oluyorr