- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
edamm ve prenses,demek uyutup kaçıp salona geliyoruz hepimiz hee
evetttttt...
eşim yakında pc yle nikahlayacakmış beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edamm ve prenses,demek uyutup kaçıp salona geliyoruz hepimiz hee
evet tatlım hepsi doğall..
ve hepsi de sağlıklı yaşıyorr...
ama saymak istesem 20 den fazla ikiz var..
eşimin tarafında daha yogun..
İnşallah canım..
seyyah1984,
edammm,
damlapal,
88prenses22
Tanıştığıma sevindim..Umarım herşey hepinizin istediği gibi olur..Tabii benimdeee..
İyi sabahlarrr..
evet ya.........edamm ve prenses,demek uyutup kaçıp salona geliyoruz hepimiz hee
sana da canım ben de tanıştığıma sevindim.............İnşallah canım..
seyyah1984,
edammm,
damlapal,
88prenses22
Tanıştığıma sevindim..Umarım herşey hepinizin istediği gibi olur..Tabii benimdeee..
İyi sabahlarrr..
burası artık eşini uyutup kaçanlar topiği olsunnnnnn
ben nerdeyim bu listede
sağ ol canım sana da iyi sabahlar...yine görüşelimmm
ben zaten geeç yatıyorum yani eşmle sabah yatıp öğleden sonra kalkıyorum yanından kalktığım zamanda uyanıyor hemen nasıl bir histir anlamadım hemen evin içinde beni arıyor geri tutup götürüyor elimden deli mi ne ama tabi hissetmesi de mutlu etmiyor değil hani
burda gelişigüzel yazdığıma bakma edebiyat
bizde de ikiz var abim ikiz dayı çocukları ikiz anne tarafından daha çok var ama çok uzun şimdi yazmak bende korkmuyor değilim ama bir yandanda istiyorum tek sefer de çıkar aradan çocuklar diyorum
25 te evlendiysen geç değil canım yaa tam ideali...
bende 23 te evlendim 1 ay sonra 25 olucamm...
Tatlım.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
edammm,
seyyah1984,
damlapal,
88prenses22
Sayfada görünmüyorsun.Dikkat etmedim.Çıkan olmadığı için sohbetin başından beri..Dikkatte etmedim sayfada olupta ismi yazmayan varmı diye.Olabiliyor bazen böyle biliyorsun sayfada oldugun halde görünmediğin Sana 2 defa İYİ GECELERRR görüşürüz..
Sayfada bakarım siz varsanız konuşurum.Yoksanız konuşmamSeni ekliyorum burada arkadas olarak sayfaya girmesekte birbirimizden haberdar oluruz.
Tatlım.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
edammm,
seyyah1984,
damlapal,
88prenses22
Sayfada görünmüyorsun.Dikkat etmedim.Çıkan olmadığı için sohbetin başından beri..Dikkatte etmedim sayfada olupta ismi yazmayan varmı diye.Olabiliyor bazen böyle biliyorsun sayfada oldugun halde görünmediğin Sana 2 defa İYİ GECELERRR görüşürüz..
Sayfada bakarım siz varsanız konuşurum.Yoksanız konuşmamSeni ekliyorum burada arkadas olarak sayfaya girmesekte birbirimizden haberdar oluruz.
ben zaten geeç yatıyorum yani eşmle sabah yatıp öğleden sonra kalkıyorum yanından kalktığım zamanda uyanıyor hemen nasıl bir histir anlamadım hemen evin içinde beni arıyor geri tutup götürüyor elimden deli mi ne ama tabi hissetmesi de mutlu etmiyor değil hani
ikiz çocuklarını kaybetme riski yüksekkk...
o yüzden korkuyorumm...
taşımakta ayrı dert doğurmaktaaa...
anne tarafında ikiz varsa ikiz olma riski daha yüksekmiş..
yani anne tarafı agır basıyormus ikiz konusunda öyle okumustumm..
sizinde yüksek ihtimal ikiz olur bebişler
Kan Grubunuz: A Rh+ Benimde öyle..
Meslek:öğretmen yazıyor brans? Merak ettim sormadan çıkamadım
evett hissetmesi insanı çok mutlu ediyor..
mesela yataga yattıgım da benim geldiğimi farkedip sarılıyor..
hissedilmek güzell
geç olduğunu hiç düşünmemiştim ama son zamanlar geç mi acaba diye aklıma geliyor ama hayırlısı böyleymiş gerçi eşimle tanışıp yüzük takmamız çok hızlı oldu her şey 3 hafta içinde oldu inş bebeğimizde o kadar çabuk olur tek seferde tutar ama şüphelerm var biraz
sende bakma,
çünkü bende TRTnin spikerlik kurslarına gitmiş biriyim
bugun yazım kurallarına ve edebi yazmaya dikkat etmesem de edebiyat branşım