• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

selam ben geldim arkadaşlar ankaradan:64: ayağımın tozuyla size bir uğrayım dedim:70:

bu arada benim adetim bitmedi bugün 8. gün yarın dr. yolları göründü:97:

ben ankaralı değilim canım amasyalıyım abimleri ziyarete gitmiştim şimdi evimdeyim çorumda yaşıyorum

ama çok iyi geldi özlemişim ankarayı:16: senin bat ne zaman

19 haziran canım ama bu ay pek umutlu değilim doktorum yinede deneyin dedi eğer adet görürsem muayeneye gitcem tekrardan ilaç vericekmiş ona göre

bende yarın gitcem bakalım ne diyecek yarın yazarım benim rahim duvarım kalınlaşıyor da ilaç kullanıyorum hamile olana kadar bakalım inşallah bu ay kalırız sen niye ümitli değilsin bakalım:26:

bende yarın gitcem bakalım ne diyecek yarın yazarım benim rahim duvarım kalınlaşıyor da ilaç kullanıyorum hamile olana kadar bakalım inşallah bu ay kalırız sen niye ümitli değilsin bakalım:26:

inş herşey yolunda giderde olur canım bende pco var gerçek anlamda tedaviye bu ay başlıyoruz daha önce sade adet düzenleyici vermişti perşembe gittiğimde doktor yumurtlamada sorun var dedi o yüzden fazla umudum yok

Arkadaşlar hepinizi ekledim listeye...Z_victory senin batını ben hesapladım yazdım o yüzden ayrı yere yazdım listede bat ını...

arkadaşlar bu arada birşeyler sormak istiyorum,bu safyada tecrübeliler de var çünkü....

bizim 2. çalışmamız oluyor, ilk sayfalarda bahsettiğim gibi,burada çokça( çoktan kastım 6 ay) ve fazlası deneyenler de var sanırım.eğer denemelerden bi sonuç çıkmazsa doktora gitmek için 6 ay mı gerek,bir arkadaşıma dr. da öyle demişti,yani pko adet düzensizliği falan filan -yok sa- ama olmuyorsa,erkek için de kontrol gerekli tabii;

ama 6 ay dolmadan da gideceksek,hangi dr.a gitmemiz gerek,normal herhangi gittiğimiz jinekolog mu,yoksa detaylı hastane mi,ya da hangi bölüm,gidenler veya düşünenler?
hazırlıklı olayım bari. . .

başkalarını da faydası olabilir inşallah.

ayrıca denemeleri çok olup dr.a gidip ilk ne aşamalardan geçildi,neler oldu,ne testler (hormon vs.)yapıldı???

slm kızlar benide aranıza alırmısınız mayıs ayından transfer oldum.Ben 2.5yıllık evliyim 1.5yıldır istyz ama olmuyr geçen ay doktora gittik klomen verdi çatlatma iğnesi verdi ama olmadı bu ayda korkrtm rahim filmi çekilecek diye gitmdm doktora.BAT 24 haziran

hg bence biran önce rahim filmini çektirip öyle tedavine devam et ben çektirdim inan korkulacakhiç bişey yok yani rahatlıkla çektirebilirsin

kızlar benim bat 1 haziran ama genelde 4,5 gün önceden lekenip daha sonra adet olurum ne hikmetse bu ay öle olmadı daha lekelenmeler başlamadı buda bana umut oldu açıkcası ne olur dua edin inş. hamileyimdir

kızlar bugün aslında çok güzel bişey oldu çoksevdiğim birkuzenim var 3 yıllık evli ve bugün evlilik yıldönümü ve yanıma geldi regl günü geçmiş ben ondan çok sabırsızlandım oda bebiş istiyodu tabii bunu duyunca ben hemen test aldıkve idrarını yaptı ben kendi ellerimle yaptım testi vesonuç pozitif sanki ben hamileymişim gibi sevindim inşaallah rabbim hepimize yaşatır böyle sonuçlar almayı

Back