• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Merhaba arkadaşlar Haziran ayında evlilik yıldönünümüz ve bebişimin bize hediye gelmesini istiyoruz...Haziranda hamile kalmak isteyen arkadaşlar burada toplanalım bilgilerimizi paylaşalım...Allah herkese bu duyguyu nasip etsin..:emir_bebek::49:

Buarada benim 5. denememiz ve bat 13 haziran

İsim Bat Sonuç:nazar:
Bfatos 01 Haziran
Hamileyim 02 Haziran
Sevfan 04 Haziran
Haticecan 05 Haziran
kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Emotionleon 10 Haziran
Serdarzu 10 Haziran
umutdeniz 13 Haziran
kardaiz81 13 Haziran
byzg 15 Haziran
golge_cicegi 19 Haziran
Edamm 19 Haziran
Gelbebeğim 20 Haziran
Razuat 20 Haziran
Funda30 21 Haziran
Duyguyıldıray 21 Haziran
Berceste 22 Haziran
A_d 22 Haziran

bu liste çok güzel olmuş. inşallah sonuçlar daha da güzel olur.:nazar:

iyi geceler kızlar ben daha yeni girdim topiğe bikaç gün annemde kalacam temizlik yapıyo yardım edecem fırsat buldukça girerim

Kızlar deprem oldu bursadada hissedildi benim ev fena sallandı 5. kattayım uykudan fırladım çok korktum yaaa Allahım beterinden korusun:59:

arkadaşlar liste 1. Sayfada.....

Kolera vebası nickli arkadaş güzel bir düzenleme yaptı artık öyle devam edeceğiz kendisine hepimiz adına tekrar teşekkür ediyorum:71::71:

rica ederim canım. Inşallah bu liste hepinize uğurlu gelsin de hamiş olun :49:

kızlar deprem oldu bursadada hissedildi benim ev fena sallandı 5. Kattayım uykudan fırladım çok korktum yaaa allahım beterinden korusun:59:

bende bursalıyım. Eve hissedildi. Allah simavdakilere yardım etsin :59:

Allah daha kötüsünden korusun:5::5::5:Kızlar Listemiz birinci sayfada biliginiz olsunnn:71::71::71:

Back