Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o nasıl oluyo arkadaşım merak ettim
biliyorum acayip geldi şöyle oluyo canım 1 sene boyunca olursa olur dedik daha yeni evliyiz ne zaman olursa dedik eşim okadar olmasına taraftar değildi zaten sonra eşimde ne oldu bilmiyorum bebek özlemiyle yanıp tutuşmaya başladı ben zaten dünden hazırım 3 aydır ovulasyon günlerini denk getirerek yapıyoruz ama olmuyo yinede. böyle işte canım...
biliyorum acayip geldi şöyle oluyo canım 1 sene boyunca olursa olur dedik daha yeni evliyiz ne zaman olursa dedik eşim okadar olmasına taraftar değildi zaten sonra eşimde ne oldu bilmiyorum bebek özlemiyle yanıp tutuşmaya başladı ben zaten dünden hazırım 3 aydır ovulasyon günlerini denk getirerek yapıyoruz ama olmuyo yinede. böyle işte canım...
Bizde bugüne kadar ne zaman olursa olsun diyorduk...Ama bu ay daha sıkı çalışıyoruz...Dediğin gibi eşim önce istekli değildi şimdi ise bebeğiyle yapacağı şeyleri anlatıp duruyo...Falan yere gidicez geezcez vs.Bebişi onu kapıda emekleyerek karşılayacakmış gibi gibi...Bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için...
razuat arkadaşım seninle aynı gün batlarımız umarım ikimizde hamiş haberi veririz buraya...
Bizde bugüne kadar ne zaman olursa olsun diyorduk...Ama bu ay daha sıkı çalışıyoruz...Dediğin gibi eşim önce istekli değildi şimdi ise bebeğiyle yapacağı şeyleri anlatıp duruyo...Falan yere gidicez geezcez vs.Bebişi onu kapıda emekleyerek karşılayacakmış gibi gibi...Bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için...
tatlım bizimde 5 ayımız olacak denemeye başlayalı...biz bu ay şöyle bi değişiklik yaptık..eşime keçiboynuzu kürü uygulamaya başladık ben de( aşırı zayıf olduğum için )dün kilo almak için bi küre başladım..bakalım artık işe yarayacak mı..kısmet..
Arkadaşlar başka kimse yokmuu???
ben varım arkadaşlar allah nasi ederse bend bebiş istiyorum
ben de yumurtlama haftasını tutturamıyorum cnm hiç..adet bitiminden 5 gün sonra başlıyorum 1 hafta on gün kadar çalışıyoruz..ama bi bakıyorum adetim beklediğim günden geç geliyor..yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyomuş ya geriye dönüp bi bakıyorum o günden bikaç gün önce bırakmış oluyoruz...rabbim heralde en doğru zamanı bekletiyo:))biz de bebek özlemi çekiyoruz umutdenizcim..rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...