• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kızlar bende 88 liyim balık burcuyum...Haziran 19 da 1 senelik evli olcamm Allahın izniyleeee:1::1:

tsk. ederim hosbuldum..
ben 24 yasındayım 1 sene 3 aydır evliyim..sinopta yasıyorum.2 ay once d.kontrol hapını bıraktım ve bebikim olsun die bekliyorum :D işte böle..

ben de 24 yaşındayımm.. 1 sene 11 aylık evliyimm..istanbul da yaşıyorum..
geçici olarak eşimin görevi nedeniyle siirtteyim 1 senemiz kaldı..
daha önce bir hamileliğim var 2010 un ocağında, 3. ayın sonunda kalp atışı durma sebebiyle kürtaj oldum..
11 ay önce korunmayı bıraktım..ama 7. denememizz...
benden de bu kadar :)

Kızlar bugün ben değişik bir havadayım yaaa ağlamaklıyım değişik bir ruh halim var....

kızlar bişey soracam ben 18 adet oldum ve 29 günde bir oluyorum dün 12.günümdü.böyle beyaz yumurta akı gibi bir sıvı geldi.bu yumurtlama günüm olduğunumu gösterir.tabi bunu değerlendirdim.aynı şekilde bugün ve yarında değerlendirsemmi nedersiniz
ayrıva normalde 15.gün yumurtlama oolması gerekti ama 12.gün o sıvıyı net şekilde gördüm
yardımcı olurmusunuz

Evet canım hemen hemen herkes aynı yaştaaa...İnş. 1 i itibariyle gelir güzel haberler....

kızlar bişey soracam ben 18 adet oldum ve 29 günde bir oluyorum dün 12.günümdü.böyle beyaz yumurta akı gibi bir sıvı geldi.bu yumurtlama günüm olduğunumu gösterir.tabi bunu değerlendirdim.aynı şekilde bugün ve yarında değerlendirsemmi nedersiniz
ayrıva normalde 15.gün yumurtlama oolması gerekti ama 12.gün o sıvıyı net şekilde gördüm
yardımcı olurmusunuz

Evet canım o akıntı yumurtlama akıntısı olabilir...Boş durma günleri değerlendirin özellikle şansın varsa sabahları yapın spermler daha canlı oluyormuş değerlendirin mutlaka:70:

yardımcı olurmusunuz

her ay aynı günde yumurtlama olmaz canımm..
belki bu ay daha erken yumurtluyor olabilirsin..
değerlendirmeye bak bu günleri..

öff yaa hamile kalmakta ne kdr alengirli işmiş yaa..evlenmeden önce bu kdr zor oldugunu hiç bilmiyodum walla allah yardımcımız olsun..bi çok ihtimali bi araya getirmeye calışıyoruz yaa off..:19:

neden canım hayırdırr?
bende bugun o kdr zor uyandım ki havalardan sanırım canım yaa kafamı zor kaldırdım yataktan saate bi baktım 13.00 :(

Aslında elle tutulur bişey yok ama herşeyi kafaya takıyorum bunalımdayım yani...Bide yumurtlama dönemindeyim offfff:50:

öff yaa hamile kalmakta ne kdr alengirli işmiş yaa..evlenmeden önce bu kdr zor oldugunu hiç bilmiyodum walla allah yardımcımız olsun..bi çok ihtimali bi araya getirmeye calışıyoruz yaa off..:19:

canım bende 7 paket yasmin kullandım evlenmeden 2 ay önce başladımm...
sonra eşim bırakmamı istedi bıraktıgım hafta yumurtlama haftammış hamile kaldım...
sadece tek ilişkiylee...ertesi gün ist a ailemin yanına gittim..
o zaman dedim ki ne kolaymıs :1: hatta dr um 4-5 ay kalamazsın rahat ol dediği halde..

ama şimdi 7 aydır deniyorum benimki de tutmuyor..
dr a da gittim hiç bir sorun görünmüyor...

sanırım fazla kafamıza takıyoruz..

Back