tsk. ederim hosbuldum..
ben 24 yasındayım 1 sene 3 aydır evliyim..sinopta yasıyorum.2 ay once d.kontrol hapını bıraktım ve bebikim olsun die bekliyorum işte böle..
Kayınvalidem sinoplu canımm...Gerzeden...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk. ederim hosbuldum..
ben 24 yasındayım 1 sene 3 aydır evliyim..sinopta yasıyorum.2 ay once d.kontrol hapını bıraktım ve bebikim olsun die bekliyorum işte böle..
Kayınvalidem sinoplu canımm...Gerzeden...
yaa ölemi
bende merkesdeyim canım.nasıl kayınvelidenle aran?bnm kayınvalidemde buralı ben buraya gelin geldim ve saolsun cok tatlı cok ii bi annedir :d
tsk. ederim hosbuldum..
Kızlar bugün ben değişik bir havadayım yaaa ağlamaklıyım değişik bir ruh halim var....
Kızlar bugün ben değişik bir havadayım yaaa ağlamaklıyım değişik bir ruh halim var....
kızlar bişey soracam ben 18 adet oldum ve 29 günde bir oluyorum dün 12.günümdü.böyle beyaz yumurta akı gibi bir sıvı geldi.bu yumurtlama günüm olduğunumu gösterir.tabi bunu değerlendirdim.aynı şekilde bugün ve yarında değerlendirsemmi nedersiniz
ayrıva normalde 15.gün yumurtlama oolması gerekti ama 12.gün o sıvıyı net şekilde gördüm
yardımcı olurmusunuz
kızlar bişey soracam ben 18 adet oldum ve 29 günde bir oluyorum dün 12.günümdü.böyle beyaz yumurta akı gibi bir sıvı geldi.bu yumurtlama günüm olduğunumu gösterir.tabi bunu değerlendirdim.aynı şekilde bugün ve yarında değerlendirsemmi nedersiniz
ayrıva normalde 15.gün yumurtlama oolması gerekti ama 12.gün o sıvıyı net şekilde gördüm
yardımcı olurmusunuz
bence en başta bu ruh halinden kurtulman lazım canımmm
Haklısın ama nasıllll
neden canım hayırdırr?
bende bugun o kdr zor uyandım ki havalardan sanırım canım yaa kafamı zor kaldırdım yataktan saate bi baktım 13.00
hareketli bir müzik açarak başlayabilirsin meselaa
Aslında elle tutulur bişey yok ama herşeyi kafaya takıyorum bunalımdayım yani...Bide yumurtlama dönemindeyim offfff
öff yaa hamile kalmakta ne kdr alengirli işmiş yaa..evlenmeden önce bu kdr zor oldugunu hiç bilmiyodum walla allah yardımcımız olsun..bi çok ihtimali bi araya getirmeye calışıyoruz yaa off..