iyiyim ama çoook yorgunum bugün izin günümdü ve ben temizlik yaptım. hani haziran ayında kendimi çok yormayımdiye
sen nasılsın
Ya onlar evleniyo biz çekiyoruz derdini haksızlık
Valla bugün bi elbise aldım kınayamı düğünemi giysem kararsızım şimdide kınaya giyeyim düğünede takım alırım diyorum ayakkabısı çantası broşu eşarbı offf offf battık diyorumda yalan değil...
Bu stresle bebiş olurmu bilmem artıkkk
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar canım sen nasılsın
bugün sana gülerken benim başıma geldi yarın akşam okuldan çıkışta ankaraya gidiyorumabim nişanlısını tanıştırmak için diğer abimlere geliyormuşda yani koşturan artık tek sen değilsin
aaaa bende olmak istemediğim tarih inşallah beraber hamile kalırızz ama biraz az stres yahu
cnm inş. bugün denk gelirde yazışırız iyi geceler
ben sadece akşamları girebiliyorum canım öğretmenimde ama bugün dersim yok oyüzden sabah girdimakşam görüşürüz ok.
Arkadaşlar merhaba çarşıya çıkmadan kk ya gireyim dedim...Ama gördümki hepimiz tanışmak sohbet etmek istiyoruz ve bi türlü saatleri ayarlayamıyoruz
Evettttt arkadaşlar güzel bir fikrim var şimdi herkes saatlerini 21 00 (yani akşam 9 a)ayarlıyor ve herkes burda oluyor tanışıyoruz anlaştık mı?En azından gündüz giremeyenlerde sohbete katılmış olur kaynaşırız:97::97::97:Bu akşam hepinizi bekliyorum topiğimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?