HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

iyiyim ama çoook yorgunum bugün izin günümdü ve ben temizlik yaptım. hani haziran ayında kendimi çok yormayımdiye
sen nasılsın

iyiyim ama çoook yorgunum bugün izin günümdü ve ben temizlik yaptım. hani haziran ayında kendimi çok yormayımdiye
sen nasılsın

Bende iyiyim canım ama gezmekten temizlikten değil ev berbat denecek kadar dağınık ama ben düğün koşturmasındayım...Allahtan aldım düğün elbisesini ama daha çok eksik var offf yarın erkenden yine çıkmam lazım çok yorgunummmmmmmmmmm

bugün sana gülerken benim başıma geldi yarın akşam okuldan çıkışta ankaraya gidiyorum abim nişanlısını tanıştırmak için diğer abimlere geliyormuşda yani koşturan artık tek sen değilsin

Ya onlar evleniyo biz çekiyoruz derdini haksızlık

Valla bugün bi elbise aldım kınayamı düğünemi giysem kararsızım şimdide kınaya giyeyim düğünede takım alırım diyorum ayakkabısı çantası broşu eşarbı offf offf battık diyorumda yalan değil...
Bu stresle bebiş olurmu bilmem artıkkk

öyle güzel olurki sen vakit ayır yeter bizimki birde şehirler arası napcaz bilmiyorum ben çorumdayım abim istanbulda düğün yapcak yengemizde bursalı hayırlısı valla ordan oraya sefil olcaz galiba ama ben vakit ayırcam inşallah kocişime

ben şimdi okudugum için kaçırmışımm

Arkadaşlar liste 1. sayfada.....

Kolera vebası nickli arkadaş güzel bir düzenleme yaptı artık öyle devam edeceğiz kendisine hepimiz adına tekrar teşekkür ediyorum

bende haziran ayında hamiş olmak istiyorum.. aranıza katılabilirmiyim :17 buarada son adet tarihim 26 mayıs :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…