evet nm oluruna bırak düşünmemeye çalış oyala kendini. çalışıomusun?
Merhaba arkadaşlar.
Bende bebiş özlemi çekenlerdenim.her ay heyecanla bekliyorum.ve sonunda hüsran.Prolaktin hormonum yüksek çıktı.şimdi ilaç kullanıyorum. günüm 8 haziyan yine içimde bi sabırsızlık acaba bu ay olur mu diye...düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Rabbim hepinize meleklerinizi göndersin inşallah.. :2:
walla canım aslına bakarsanilk ay oldugu için çok fazla ümitlenmiş ve dört gözle bekliyo değildim ama adetim 2 gün gecikince test yaptırmıstım ve öle öğremiştim banada süpris olmustu aslında fakat sebebini bilmiyorum beta hcg yükselmedi ve 5.günde regle oldumtabiiki üzücü insan hevesleniyo.. üzülme canım kısmet deilmiş demekki artık önümüzdeki aylara bakıcaz artık darısı tüm isteyen kadınlara insallah..gelsin bebikler
Merhaba arkadaşlar.
Bende bebiş özlemi çekenlerdenim.her ay heyecanla bekliyorum.ve sonunda hüsran.Prolaktin hormonum yüksek çıktı.şimdi ilaç kullanıyorum. günüm 8 haziyan yine içimde bi sabırsızlık acaba bu ay olur mu diye...düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Rabbim hepinize meleklerinizi göndersin inşallah.. :2:
slm kızlar ben geldim ama kimse yok görünürde bugün doktora gittim pco vardı bende hepsi yerli yerinde duruyomuş beni çok sevdiler bende kilo sorunu var 2 ilaç verdi işte progestanla glucophage bunları içicem adetinin 3.günü tekrar gel o zamanki muayeneye göre asıl ilacı vericem dedi ilişkiyide yumurtlaman yok gün söyleyemiyorum o yüzden ama gün aşırı deneyin adetine kadar belli olmaz dedi bakalım hayırlısı ordan çıkınca çok üzüldüm ağladım birden hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim ama sonra dedim kendine gel hemen böle ağlayıp sızlamak kendini bırakmak yok dedim...
Rabbim inş hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...
slm kızlar ben geldim ama kimse yok görünürde bugün doktora gittim pco vardı bende hepsi yerli yerinde duruyomuş beni çok sevdiler bende kilo sorunu var 2 ilaç verdi işte progestanla glucophage bunları içicem adetinin 3.günü tekrar gel o zamanki muayeneye göre asıl ilacı vericem dedi ilişkiyide yumurtlaman yok gün söyleyemiyorum o yüzden ama gün aşırı deneyin adetine kadar belli olmaz dedi bakalım hayırlısı ordan çıkınca çok üzüldüm ağladım birden hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim ama sonra dedim kendine gel hemen böle ağlayıp sızlamak kendini bırakmak yok dedim...
Rabbim inş hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...
Haziranda hamile kalmak isteyen tümmm arkadaşlar
hangi doktora gittiğiniz ve ne gibi testleri yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
Bir de özel hastaneye gitsek çok mu yüksektir fiyatları
Çok cahilim de bu konuda
Evet hiç gitmedim ilk defa gideceğimden bir bilgim de yok...
Sadece netten araştırıyorum işte
kızlar benimde bat 22 haziran.inşallah bu ay bu mutluluğu tadarız.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?