• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Merhaba arkadaşlar.
Bende bebiş özlemi çekenlerdenim.her ay heyecanla bekliyorum.ve sonunda hüsran.Prolaktin hormonum yüksek çıktı.şimdi ilaç kullanıyorum. günüm 8 haziyan yine içimde bi sabırsızlık acaba bu ay olur mu diye...düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Rabbim hepinize meleklerinizi göndersin inşallah.. :2:

Merhaba arkadaşlar.
Bende bebiş özlemi çekenlerdenim.her ay heyecanla bekliyorum.ve sonunda hüsran.Prolaktin hormonum yüksek çıktı.şimdi ilaç kullanıyorum. günüm 8 haziyan yine içimde bi sabırsızlık acaba bu ay olur mu diye...düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Rabbim hepinize meleklerinizi göndersin inşallah.. :2:

hg cnm benimde prolaktinm yüksek çıktı bugün dostinexe başladım inş. canım hayırlısıyla hamile kalırsın ne zamanda beri istiyorsun bebiş

walla canım aslına bakarsanilk ay oldugu için çok fazla ümitlenmiş ve dört gözle bekliyo değildim ama adetim 2 gün gecikince test yaptırmıstım ve öle öğremiştim banada süpris olmustu aslında fakat sebebini bilmiyorum beta hcg yükselmedi ve 5.günde regle oldum :( tabiiki üzücü insan hevesleniyo..:5: üzülme canım kısmet deilmiş demekki artık önümüzdeki aylara bakıcaz artık darısı tüm isteyen kadınlara insallah..gelsin bebikler :34:

inşallah canım benim güzel haberlerini bekliiiyorum:66:

Merhaba arkadaşlar.

uzun zaman beklemek zor olmalı allah en kısa zamanda versin bebişleri hepimize hatta bu ay :D

slm kızlar ben geldim ama kimse yok görünürde bugün doktora gittim pco vardı bende hepsi yerli yerinde duruyomuş beni çok sevdiler bende kilo sorunu var 2 ilaç verdi işte progestanla glucophage bunları içicem adetinin 3.günü tekrar gel o zamanki muayeneye göre asıl ilacı vericem dedi ilişkiyide yumurtlaman yok gün söyleyemiyorum o yüzden ama gün aşırı deneyin adetine kadar belli olmaz dedi bakalım hayırlısı ordan çıkınca çok üzüldüm ağladım birden hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim ama sonra dedim kendine gel hemen böle ağlayıp sızlamak kendini bırakmak yok dedim...
Rabbim inş hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

slm kızlar ben geldim ama kimse yok görünürde bugün doktora gittim pco vardı bende hepsi yerli yerinde duruyomuş beni çok sevdiler bende kilo sorunu var 2 ilaç verdi işte progestanla glucophage bunları içicem adetinin 3.günü tekrar gel o zamanki muayeneye göre asıl ilacı vericem dedi ilişkiyide yumurtlaman yok gün söyleyemiyorum o yüzden ama gün aşırı deneyin adetine kadar belli olmaz dedi bakalım hayırlısı ordan çıkınca çok üzüldüm ağladım birden hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim ama sonra dedim kendine gel hemen böle ağlayıp sızlamak kendini bırakmak yok dedim...

üzülme cnm hiç belli olmaz rabbim istedikten sonra kim engel olabilir ki..bol bol dua et..inş.en kısa zamanlada kavusursun bebişine..

cnm üzülme herşeyin zamanı var bence önemli olan yılmamak pes etmemek biliyorumki hepimiz bir gün bu duyguyu tadacaz ama bizim bebişler biraz nazlı bende glucophage kullanmıştım yanılmıyosam şeker ilacıydı hemde yumurtlamak için vermişti doktor yani anlayacağın ağlamak üzülmek yok birgün olacak

Haziranda hamile kalmak isteyen tümmm arkadaşlar

hangi doktora gittiğiniz ve ne gibi testleri yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Bir de özel hastaneye gitsek çok mu yüksektir fiyatları

Çok cahilim de bu konuda

Evet hiç gitmedim ilk defa gideceğimden bir bilgim de yok...

Sadece netten araştırıyorum işte

fiyatlar hakkında bilgi veremem çünkü heryerde değişiyo sen zaten doktora gittiğinde o seni yönlendirecek hormon tahlili yapar büyük ihtimal ona göre tedaviyi belirler kaç yıllık evlisin

Bfatos BAT 1 haziran
Hamileyim BAT 2 haziran
Sevfan BAT 4 haziran
Haticecan BAT 5 haziran
Kaos302 BAT 6 haziran
Zeytinn BAT 8 haziran
Emotionleon BAT 10 haziran
Serdarzu BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran