• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

hoşbuldum :) doktor kese görmedı, kan testı ıstedı yaptırmadım hıssetmıyorum artık cünkü. Hayırlısı bakalım :) Dua edıyorum. Cok cok az acık kahverengı akıntım olmustu snra koyulastı ama hep az dı 4 gün sürdü. Ben aynızamanda vajınısmusum sona geldım sayılır bıryandan onubıtırmeye calısıyorum inş. Bır yandan bebiş calısmaları :)
canm belkı erken oldugu ıcın gozukmemıstr kese keseke kan testı yaptrsaydın inş en yakın zamanda atlatrsın canm bıldgım kadaryla vajınusmus cok zor ama kan testı yaptr cunku adet degıl senn bu akıntı
Aynen ya deli oluyorum bende. anca senden cocuk bekliyoruz demeler yada ay su iyi geliyomuş ay bu iyi geliyomus demeler. ne biliyorsun belki korunuyorum belki istemiyorum sanane yani mecburmuyum dimi hevesde bırakmıyolar. ama deim ya hayırlısıyla hamile kalim 4 aylık olmadan demicem çatlasınlarr:))
ben demıycemde kocam dayanamıyo kı bende karar verdım koçişe bıle demıycm
cevre baskısı yeter ya yeter yaaaa

aynen canımm sanane dıesım var ınsanlara cevre baskısı zaten bu kadar olsun olsun dıe stres yapmamıızz:43:

yanı bız rahatız durtuyolar bızı resmen acabamı dıyoz soru takılıyo kafamıza

canm belkı erken oldugu ıcın gozukmemıstr kese keseke kan testı yaptrsaydın inş en yakın zamanda atlatrsın canm bıldgım kadaryla vajınusmus cok zor ama kan testı yaptr cunku adet degıl senn bu akıntı

walla bende dememeyı dusunuom ama elınde takvımle gezıoo gunde her aradıgında soruoo anlar dıorumm benden cok belırtılerı takıp edıo hamıle nezlesınıde bana o soledıı bnm kocışe solememe gıbı bı ıhtımalım yok anlıcagınız...

yaa oof bana da henüz düşünmüyorum dediğim zaman 'aaa öyle çok uzatma korunmayı hemen bi tane yap sonra ara ver bak hemen yapmazsan sonra uğraşırsın ' derlerdi ,off şimdi uğraşıyorum ve aklıma hep o çok bilmişlerin felaket tellalı gibi söyledikleri geliyor,hep onların yüzünden şimdi acaba çok mu beklicem diye strese girip duruyorum :(((((((

ya bide eşimin yengesi 3 aylık evliydim bana dediki SerAynn sen niye X'i kandırmıyorsun ilaç içiyorum desene diye. ilkten anlamadım ne alaka falan sonra meğerse eşime demiycekmişim korunduğumuzu sanacakmış bende hamile kalacakmışım. dedimki yenge benim X'le alakalı değil ben 3 aylık evliyim 1 sene dolmadan düşünmüyoruz zaten ortak kararımız dedim anam bi başladı saydırmaya susturabilene aşkolsun:))

walla bende dememeyı dusunuom ama elınde takvımle gezıoo gunde her aradıgında soruoo anlar dıorumm benden cok belırtılerı takıp edıo hamıle nezlesınıde bana o soledıı bnm kocışe solememe gıbı bı ıhtımalım yok anlıcagınız...

kız alemsın valla onlar bu konuda usta oldu bılmemzmıyım bende ıste kendımı kandırıyorum denıycm bakalım kız gunum gectımı anasına soluyo delırcem

bnde korundum ılk ay hapla sonra 2 ay daha korundm esımde varıkosel cıktı amelıyat oldu 3 ay dolcak bakalım beklemedeym

tatlım gecmis olsun,varikoselden sonra degerleri iyi cıktıysa üzülme cnm :34:

ah canm kıyamam yazıkkk bende evde yatıym ıste hayat bu napcan:))))

canm merak etme bende 2 senedr beklıym hosgeldın akıntı derken kanama mı

Okadar belırtı hıssettım düşündüm sonrakan testınden vazgectım.sımdı bekleyerek görmek ıstıyorum.. Cok düşünmemeye calısıyorum. Bakalım regl olucakmıyım.. Bu ay ılk defa böyle oldu. Karnımda bır şişlikte yok

Okadar belırtı hıssettım düşündüm sonrakan testınden vazgectım.sımdı bekleyerek görmek ıstıyorum.. Cok düşünmemeye calısıyorum. Bakalım regl olucakmıyım.. Bu ay ılk defa böyle oldu. Karnımda bır şişlikte yok

canm belırsızlık zor kendıne ezıyet etme şişlik olmazkı zaten testı yap bızede hber ver

nazend88 canm belırsızlık zor kendıne ezıyet etme şişlik olmazkı zaten testı yap bızede hber ver[/QUOTE .!.:
evet zor ama şuan hamoıle oldugumu düşünmüyorum. Bukadarda gecıkmez dıye düşündüm gec döllenme dahı olsa. Vajınısmus ıcınde ağladım üzüldüm şükür sonuna yaklastım bıtıcek inş. Bebişi beklıyoruz calısmalara devam :)

kız alemsın valla onlar bu konuda usta oldu bılmemzmıyım bende ıste kendımı kandırıyorum denıycm bakalım kız gunum gectımı anasına soluyo delırcem

yok benımkı anasına vs solemıo allahdan... ben 5 ay olana kadar kımse bılsın ıstemıorum dedım gecen bencede dedı ama annem(benım annem) bılsın sana yardıma glır arada dedı bnde bakarız bı olsunda dedım....

Back
X