ayyyyyyyy supermıss yaaa bende level 3e atlamak ıstıyorummmmmmm
Ayyy eettt snrada doğum yapınca level 3 :))
level 2 ye gelelimde hayirlisiyla canlarrr level 3 daha kolaymis duyduğuma göreee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyy supermıss yaaa bende level 3e atlamak ıstıyorummmmmmm
Ayyy eettt snrada doğum yapınca level 3 :))
5.5 yasında bı kızım var yasım 32 daha gec kalmak istemiyorum malum daha zor oluyoinsallahhhh hayirlisiyla olurr tatlımm kac yasında ilk çocuğunn![]()
yalovadayım canmmsen nerdesin sekeriim
evde karbonatta yok ki :)))
kabartma tozu olsa olmaz mı acabaa..[/QUOT
ayy kız kabarmasa insan uzulur bıdee cok komık bılmemkıı
level 2 ye gelelimde hayirlisiyla canlarrr level 3 daha kolaymis duyduğuma göreee![]()
![]()
:)))) Yok kııı( nerdeeeee :))) iki höt dedi mi susuyorum, bana kal geliyor, öylece kalıveriyorum:)) benim adam müthiş laf cambazı bir görsen. Haklı çıkıveriyor iki dakkada, benim de aradan 2 saat geçince jeton düşüyor. Aaaaa ne salağım, keşke şöyle deseydim böyle deseydim diyorum ama sinirim geçmiş oluyor:))) 5 senede eğitemedim malesef:)) benden ne yol olur ne kasaba
( baştan da koymayınca ağırlığını sonradan imkansız oluyor
((
kız ben gec kaldım level atlamam lazım 2 sene oldu sımdı cocugum yasına grmısti ah ah ah:)))))))
selam cnm beni de eklermisin listeye bat 16 subat 5 yildir bekliyoruz insallah rabbim tez zamanda yuzumuzu guldurur![]()
yokkk canımm ben beklıorummm 13 şubat dahaa çoookkk varrrr
5.5 yasında bı kızım var yasım 32 daha gec kalmak istemiyorum malum daha zor oluyo
benide ekler misin listeye 12 ocak bat
burun tıkanıklığı oluyomus canim belirti![]()
yalovadayım canmm
evde karbonatta yok ki :)))
kabartma tozu olsa olmaz mı acabaa..[/QUOT
ayy kız kabarmasa insan uzulur bıdee cok komık bılmemkıı
aynen ...bn kabartma tozu ile yaptım kabrdı...:))) ama yalan sa diyorumm en iyisi bkleyip görmek ..normal testlerin nesi var ki biz kabartma tozları ilee uğraşacazzz :))
allahh bağışlasınn canımmm en yakın zamanda kızına bi kardeş nasip olur inşallahhh :))
bat 12şubat heralde senin canımm dikkatimi çekti 12ocak yazdınn :))
Günaydınnnnn saygideger topik üyeleriiiiefendim bat listemiz ilk sayfada hazır bulunuyor
bir hatamiz varsa affola
) yanlisliklar veya unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum söylediğiniz zaman duzenlerim.. bide TUMA23 senin bat i bilmiyorum canim soylersen eklerim.. Hoşça ve dostça kalin
![]()
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
[/QUOTBAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
slm kızlar beni de eklermisiniz bat:15 Şubat bu üçüncü denememiz hayırlısıyla
ayyyyyyy süperrrrrrr canoo bekleriiiimmm insallahh o zamann koca göbüşlü oluruuz hemm :)))) nerde yazlik ,bide sen nerde oturuyosnki normalde
5.5 yasında bı kızım var yasım 32 daha gec kalmak istemiyorum malum daha zor oluyo
benide ekler misin listeye 12 ocak bat
[=giizz;33585215]Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
[/QUOTBAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
slm kızlar beni de eklermisiniz bat:15 Şubat bu üçüncü denememiz hayırlısıyla
ole canm aynen bebek ıstınmu dıyo soruyolar ya bende bakalım bebek bızı ıstıyomu dıyorum apışıp kalıyolar :))hadı bakalımmm hayırlısıı basta bız ıstmeıoz sonrada onlar ıstemıo bızıı:D:
D:
kız olurmu kı ole bılemedım ben onuyalovadayım canmm
aynen ...bn kabartma tozu ile yaptım kabrdı...:))) ama yalan sa diyorumm en iyisi bkleyip görmek ..normal testlerin nesi var ki biz kabartma tozları ilee uğraşacazzz :))
canm sen adetınden sonra 30 gun say aynı tarıhlere takılmabalım ben 30 günde bir olduğumdan normalde hep 21-22 li günlerde adet oluyorum bu ay bat 21 ocak idi fakat anlattığım durumdan dolayı 24 ünde adet oldum şimdi yeni batım 24 şubat mı oluyo? yoksa istisnalar kaideyi bozmaz deyip 21 şubatı mı bekleyeyim kuzum?
kız sıkayet etcm senı kacamak mı yapıyn senı gıdı senı gidi hııııııııkızlarrrrrr çalışıyorumm bır yandanda okuyorumm buralardayım arada düşüyorum guncellemediğim için ama akşamm altıyua kadarrrr burdayımmmmmmmm bır dosya var atcam basımdannn durunnnnn
![]()
yazlık susanoğlunda kışlık ankara tatlım mmmmmm
tmm kizlarr ekliyoruum topigimizde devamlilik mecburdur haberiniz ola![]()
BENİDE EKLERMİSİNİZ BAT 15 ŞUBAT