• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

:)))) Yok kııı:(( nerdeeeee :))) iki höt dedi mi susuyorum, bana kal geliyor, öylece kalıveriyorum:)) benim adam müthiş laf cambazı bir görsen. Haklı çıkıveriyor iki dakkada, benim de aradan 2 saat geçince jeton düşüyor. Aaaaa ne salağım, keşke şöyle deseydim böyle deseydim diyorum ama sinirim geçmiş oluyor:))) 5 senede eğitemedim malesef:)) benden ne yol olur ne kasaba:(( baştan da koymayınca ağırlığını sonradan imkansız oluyor:(((

ayyy cok tatlisinnn sennn :1: benim kocis de laf cambazligi ve haklı cikma konusunda benim bir numara oldugumu söyler :1: sagolsun kiyamaz da bana sadece cabuk kuser icli kofte :9:

5.5 yasında bı kızım var yasım 32 daha gec kalmak istemiyorum malum daha zor oluyo
benide ekler misin listeye 12 ocak bat

Allahh bağışlasınn canımmm en yakın zamanda kızına bi kardeş nasip olur inşallahhh :))
Bat 12şubat heralde senin canımm dikkatimi çekti 12ocak yazdınn :))

Günaydınnnnn saygideger topik üyeleriiii :3: efendim bat listemiz ilk sayfada hazır bulunuyor :16: bir hatamiz varsa affola ;)) yanlisliklar veya unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum söylediğiniz zaman duzenlerim.. bide TUMA23 senin bat i bilmiyorum canim soylersen eklerim.. Hoşça ve dostça kalin :16:

balım ben 30 günde bir olduğumdan normalde hep 21-22 li günlerde adet oluyorum bu ay bat 21 ocak idi fakat anlattığım durumdan dolayı 24 ünde adet oldum şimdi yeni batım 24 şubat mı oluyo? yoksa istisnalar kaideyi bozmaz deyip 21 şubatı mı bekleyeyim kuzum?

Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah.... :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE:nazar::nazar::nazar::nazar:

miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE:31:
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
[/QUOT

slm kızlar beni de eklermisiniz bat:15 Şubat bu üçüncü denememiz hayırlısıyla

kızlarrrrrr çalışıyorumm bır yandanda okuyorumm buralardayım arada düşüyorum guncellemediğim için ama akşamm altıyua kadarrrr burdayımmmmmmmm bır dosya var atcam basımdannn durunnnnn

5.5 yasında bı kızım var yasım 32 daha gec kalmak istemiyorum malum daha zor oluyo
benide ekler misin listeye 12 ocak bat

[=giizz;33585215]
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah.... :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE:nazar::nazar::nazar::nazar:

miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE:31:
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
[/QUOT

slm kızlar beni de eklermisiniz bat:15 Şubat bu üçüncü denememiz hayırlısıyla

tmm kizlarr ekliyoruum topigimizde devamlilik mecburdur haberiniz ola :34::34::34::34:

Son düzenleme:
hadı bakalımmm hayırlısıı basta bız ıstmeıoz sonrada onlar ıstemıo bızıı::DD::DD:
ole canm aynen bebek ıstınmu dıyo soruyolar ya bende bakalım bebek bızı ıstıyomu dıyorum apışıp kalıyolar :))
yalovadayım canmm

aynen ...bn kabartma tozu ile yaptım kabrdı...:))) ama yalan sa diyorumm en iyisi bkleyip görmek ..normal testlerin nesi var ki biz kabartma tozları ilee uğraşacazzz :))
kız olurmu kı ole bılemedım ben onu
balım ben 30 günde bir olduğumdan normalde hep 21-22 li günlerde adet oluyorum bu ay bat 21 ocak idi fakat anlattığım durumdan dolayı 24 ünde adet oldum şimdi yeni batım 24 şubat mı oluyo? yoksa istisnalar kaideyi bozmaz deyip 21 şubatı mı bekleyeyim kuzum?
canm sen adetınden sonra 30 gun say aynı tarıhlere takılma
kızlarrrrrr çalışıyorumm bır yandanda okuyorumm buralardayım arada düşüyorum guncellemediğim için ama akşamm altıyua kadarrrr burdayımmmmmmmm bır dosya var atcam basımdannn durunnnnn
kız sıkayet etcm senı kacamak mı yapıyn senı gıdı senı gidi hıııııııı
:40::40::40::40:

Back
X