• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

İlaç kullanıyor musun peki? benim TSH ım yüksek T3 ve T4üm normal düzeyde. ilaç kullanıyorum ben. doktora acaba hamile kalamamın sebebimi diye sormuştum verdiği ilaçla daha rahat hamile kalacağımı söylemişti.

benim ilk gebeliğim tsh yüksek olduğu için düşükle sonuçlandı..şimdi ilaç kullanıyorum..değerlerim normallerde ama yine de hamile kalamıyorum

benim ilk gebeliğim tsh yüksek olduğu için düşükle sonuçlandı..şimdi ilaç kullanıyorum..değerlerim normallerde ama yine de hamile kalamıyorum

hangi ilacı kullanıyorsun? benimki euthyrox 50mg. 2. aydır kullanıyorum son testte degerler sınıra kadar indi ama daha indirmek için doz yükseltti. yarım alıyordum tama çıkarttı bakalım. adet düzensizliğinde var mı peki?

hangi ilacı kullanıyorsun? benimki euthyrox 50mg. 2. aydır kullanıyorum son testte degerler sınıra kadar indi ama daha indirmek için doz yükseltti. yarım alıyordum tama çıkarttı bakalım. adet düzensizliğinde var mı peki?

ben de aynı ilacı ve aynı dozu kullanıyorum canım. ama ben yarım değil tam alıyorum ilacı..benim tsh olayına doktorum fazla takılmıyor.sadece yüksek olmasın yeter dedi.çünkü çocuğun zihinsel gelişimini etkiliyormuş.ben de 5 aydır kullanıyorum bu ilacı.biraz kilo yaptı. adet düzensizliğim yok. eğer tsh yüzünden olsaydı beni,m ilk gebeliğim olmazdı çünkü çok yüksekti 5haftalıkken ilaca başladım.

ben de aynı ilacı ve aynı dozu kullanıyorum canım. ama ben yarım değil tam alıyorum ilacı..benim tsh olayına doktorum fazla takılmıyor.sadece yüksek olmasın yeter dedi.çünkü çocuğun zihinsel gelişimini etkiliyormuş.ben de 5 aydır kullanıyorum bu ilacı.biraz kilo yaptı. adet düzensizliğim yok. eğer tsh yüzünden olsaydı beni,m ilk gebeliğim olmazdı çünkü çok yüksekti 5haftalıkken ilaca başladım.

hımm benimde yüksekti doktar banada aynı seyi söyledi yüksek olmasın yeter dedi. kilo yapmış sana bana doktor kilo verirsin demişti:)

ooooh ellerine saglikk kuzuumm :16::16: benim kocis ikizler canim ama pek duygusaldir kendi benden beter :16: icli kofte diyorum ben ona :1: ayyyy hadi inşallah melegin gelir göbüşe subatta süper bi surpriz olur sizeee :16::16::16::16:

kıızzz benmki de ikizlr ama ne romantik nede duygusal:(anam odun odun:(((

bu arada topik dolmuş taşmış hoşgeldiniz kızlarrr:)))

hımm benimde yüksekti doktar banada aynı seyi söyledi yüksek olmasın yeter dedi. kilo yapmış sana bana doktor kilo verirsin demişti:)

ben yıllardır az kilolu biriyim meğer sebebi tsh mış:)) şimdi kilo yaptı işte..ters tepiyo heralde

ya bide eşimin yengesi 3 aylık evliydim bana dediki SerAynn sen niye X'i kandırmıyorsun ilaç içiyorum desene diye. ilkten anlamadım ne alaka falan sonra meğerse eşime demiycekmişim korunduğumuzu sanacakmış bende hamile kalacakmışım. dedimki yenge benim X'le alakalı değil ben 3 aylık evliyim 1 sene dolmadan düşünmüyoruz zaten ortak kararımız dedim anam bi başladı saydırmaya susturabilene aşkolsun:))

ah ah ne çektik kız böylelerinden, hala da çekiyoruz :(((

Miss curious canım, yarın ikimizin batı. Ümit var mı sende? Benim belirtiler bu ay da bir gelişme olmadığı yönünde. Adet olmadım ama belki yarın belki yarından da yakın gibi:)) Ay inşallah senden alırız mutlu haberleri.. valla cok istiyorum hepimiz sırayla buradan haykıralım hemileyik üleeen diye ;)))

Miss curious canım, yarın ikimizin batı. Ümit var mı sende? Benim belirtiler bu ay da bir gelişme olmadığı yönünde. Adet olmadım ama belki yarın belki yarından da yakın gibi:)) Ay inşallah senden alırız mutlu haberleri.. valla cok istiyorum hepimiz sırayla buradan haykıralım hemileyik üleeen diye ;)))

cnm nerdeee belirtim yok ve ben de her an olacak gibiyim,eli kulaginda..
Bu ay da fos benim..
Bakarsin senin olur cnm..

Merhaba hanmlar bnide topigine ekler msniz bat 20 şubat on bir aylık ewliyim iki aydr dr. Gdiyorum hormon testleri vs yapildi bugün 2 tane yumurtnın olustugunu ogrendim. Dr suan hamile kalmamaan icn bi sorun yok dedi inşallah bu kez yüzümüz güler :)

sen yaparsın da ben yapamaz mıyım KABAK TATLISI:)))))))))

Şekerlerrr günaydınnnn :16:
Kocişi gönderdimmm tatlımı yaptımmm şimdi birazcık daha uyuyımmm dinleneimmm akşama misafirr vaarrr :))
Batı bgn olanlarrr ne alemdesinizzz??

günaydın arkadaşlar:-)

bnde 1.5 yıldır evliyim bebiş istiyorum ama bakalım inş rabbim ..nasip eder...
kocişkomu işe yolladım ders çalışmam lazım ve uykum da var azcık spor yapim de kendime gelim bari

günaydın arkadaşlar:-)

bnde 1.5 yıldır evliyim bebiş istiyorum ama bakalım inş rabbim ..nasip eder...
kocişkomu işe yolladım ders çalışmam lazım ve uykum da var azcık spor yapim de kendime gelim bari

Günaydınn canımm hoşgeldinn :))
Güne zinde başlamak lazım tabi :)) hiç spor yapamıorumben yaa :9:

Back
X