• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Günaydınlar bende yarın regl olmazsam test yapacağım inş pozitif çıkar çift çizgi görmek istiyorum artık ama hiç belirti yok kasıklarım arada sırada kasılıyor sadece

Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah.... :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE:nazar::nazar::nazar::nazar:

miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE:31:
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDE:31:
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:

bende bendeee bat 5 şubat:45:

Sağol canım adet günüm cuma ya cuma yapacağım yada 1-2 gün sonra belki regl olurum çünkü bu sabah kasık ağrısıyla uyandım regl olacak gibiydi kasılmalar değildi :((

Günaydınlar bende yarın regl olmazsam test yapacağım inş pozitif çıkar çift çizgi görmek istiyorum artık ama hiç belirti yok kasıklarım arada sırada kasılıyor sadece

slm gunaydın benımde bat ım 31 ı bende yarını beklıyorumm eger hastalanırsam moralım bozulmasın dıe tatıle gıtcem eger haftasonu hastalanmazsammmmm ptesı dgru testeeee ınsalllahh allahım bıze kırmızıları gostermesın gobuslerımızı saglıklı bebıslerle doldursun..

slm gunaydın benımde bat ım 31 ı bende yarını beklıyorumm eger hastalanırsam moralım bozulmasın dıe tatıle gıtcem eger haftasonu hastalanmazsammmmm ptesı dgru testeeee ınsalllahh allahım bıze kırmızıları gostermesın gobuslerımızı saglıklı bebıslerle doldursun..

amin inşallah benimde bat 6 şubat senin taktiği sevdim aynısını haftaya ben yapıcimm :)

amin inşallah benimde bat 6 şubat senin taktiği sevdim aynısını haftaya ben yapıcimm :)

walla ıkı dusukden sonra 6sar ay moladan sonra kendı kendıme taktıkler gelıstrdımm uzulmemek ıcın.... hastalanırsam arkadasların yanında canımı sıkamam hastalanmazsamda gelınce test kesın yap haftaya senn! sen ne kadardır denıosun?

Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah.... :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE:nazar::nazar::nazar::nazar:

miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE:31:
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE:31:
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDE:31:
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE:31:

benimde 6 şubatt :)))

walla ıkı dusukden sonra 6sar ay moladan sonra kendı kendıme taktıkler gelıstrdımm uzulmemek ıcın.... hastalanırsam arkadasların yanında canımı sıkamam hastalanmazsamda gelınce test kesın yap haftaya senn! sen ne kadardır denıosun?

Allah yardımcın olsun inşallah..biz 2 aydır deniyoruz :) daha çok erken ama insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo hele burda yazılanları okuyunca o belirtimi şu belirti mi diye :)

Allah yardımcın olsun inşallah..biz 2 aydır deniyoruz :) daha çok erken ama insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo hele burda yazılanları okuyunca o belirtimi şu belirti mi diye :)

o tarafdan devamlı kendını dınlıosunn ama bı tarafdanda devamlı konusuoruz bırbırımıze destek oluoruzz orasıda var...

evet zaten o yüzden tekrar üye oldum :) oturupta bunları konuşabileceğim pek arkadşaım olmadığı için...

günaydınnnnnnnn uykulu birr günaydın aç ve uykulu biiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar herkeslereeeeeeeeee:3:

Günaydın Kızlarrrr,
Güne kötü başladım lütfen devamı iyi olsun yaaaa:(((

Back
X