Hamile kalmayı bekleyenler

Hayırlisi diyelim sekeriim kucukken buyumek isterdik ne halt varsa, madem büyüdük cezamizi cekeciiikkk

off yaaa benmde burnum tıkalı gece sprey sıkmadan uyuyamıyorum inş hamılelık nezlesıdr yuppii bı belırtım var

utanmam ama ben kadının bırazdaha gerıde durması daha ı gıbı gelıoo saten bız hep ılgılenıyoruz azda onlar ılgılensınnn

bende ayni seyi dusunuyoruuummmm sekeriiimmm kadın az geride dursun ay yok cok sevdim senin saksiyi benimkiyle ayniiiii

bacııııımmmm normal grıpp değilll kızz burun tıkanıklığııııııııı falannn allah canını almasınnnn emıııııı

kim griiiiiiiip benım gıbı mı gırıpsınn sendee burnum bıraz sorunluuuu halsızlık yok ama bende bugun kırmızıların gunuydu ama gelmedileeeer senın gun gecdımı şekeeer

Maptınızzzz kuzucuklsr yaww okumaya yetişrmedim bıraktım geçmişi :)))
Batı gecikenler vaarrrmışşş inşallahhhbebiş vardır o göbüşlerdeer :))
Çalışkan topik sahibemizzz teşekkür ederixzz :))

inşallaallllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kız benm adetm 10 gecıkse hearlde hamileyım derım keseyı gorsem bı ıhtımal kalp atısını duysam ozaman kesın hamıleyım yanı sekercımm bu kımyasal gebelık canımı cok sıkıyo ama herkes aynı dertten muzdarip sanırım

Doğru diosun canımmm ohh hamileyim artık diyemioz aklımıza binbir türlü şey gelio ama sen getirme hiç aklına tatlımmm kötü şeyler düşündükçe kendimize çağırırız kötü şeyleti evrendenn oyüzden napıoruzzx düşünmüoruzzzz hmmmm

sasırıyorum bazılarının umrunda degıl nasıl becerıyolar yaa onların herseyı yolunda gdıyo bu sayede sorun var bizde dusunmuyoruzz baska seylere yogunlaısyoruz hersey guzel olcak
umutlanmayalım dıorumama elımızde olmadan umutlanıoz saglıklı hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın rabbımmmm...

napalım ya her gun yenı bı umutla uyanıyoruz nolcak bıze napcaz bizz aman yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…