ay grip hamilelik belirtisi sekerimm demin yazilanlari okumadinmiiii
Sorma bende biilmiyorum hangi ara büyüdükte bunları düşünür olduk:)))
aynen ole bende cok umutlandım ama snuc hüsran oldu. çnce idrar testi negatif. dedim idrarda cıkmaz kan yaptırım Sonuc negatif. sonra dedim bazen kandada 32 günde bi adet olduğumdan geç döllenmeden görünmez doktara gittim ultrasondan baktı dedi 3 gün bekle yine adet olmazsan tekrar kan testi yapalım ilaç vericem dedi akşam eve geldim kırmızlar benleydi(
bencede durmak yok devammm. Rabbim veriri bi kolaylığınıı merak etmee:) şimdi çocuğuna kim bakıyo
kızlarr bırsey sormak ıstıyorum bu hamılelık nezlesını duydunuzmu ıkı gundur bogazım agrıoo ve burnum tıkalıı nefes alamıorumm agzım acık gezıorumm.. burnum akıo sadece buda hamılelık nezlesı dıe bıseymıss oel yazıo nette acaba olabulurmuu....
Hamilelik döneminde hormonal değişiklikler sonucu, salgı bezlerinin salgılarında meydana gelen artış ve burun içi kılcal damarlarının genişlemesi ile birlikte burun tıkanıklığının değişik derecelerde ortaya çıkabildilğini ve bu durumun bazı anne adayları için çok rahatsızlık verici olduğunu belirtti.
kızlarrr selaaamHayırlisi diyelim sekeriim kucukken buyumek isterdik ne halt varsa, madem büyüdük cezamizi cekeciiikkk
bacııııımmmm normal grıpp değilll kızz burun tıkanıklığııııııııı falannn allah canını almasınnnn emıııııı
kızlarrr selaaam
canm lıstemızı gordum bol hamıslı lısteler olsunn
utanmam ama ben kadının bırazdaha gerıde durması daha ı gıbı gelıoo saten bız hep ılgılenıyoruz azda onlar ılgılensınnn
bende ayni seyi dusunuyoruuummmm sekeriiimmm kadın az geride dursunay yok cok sevdim senin saksiyi benimkiyle ayniiiii
bacııııımmmm normal grıpp değilll kızz burun tıkanıklığııııııııı falannn allah canını almasınnnn emıııııı
Maptınızzzz kuzucuklsr yaww okumaya yetişrmedim bıraktım geçmişi :)))
Batı gecikenler vaarrrmışşş inşallahhhbebiş vardır o göbüşlerdeer :))
Çalışkan topik sahibemizzz teşekkür ederixzz :))
Maptınızzzz kuzucuklsr yaww okumaya yetişrmedim bıraktım geçmişi :)))
Batı gecikenler vaarrrmışşş inşallahhhbebiş vardır o göbüşlerdeer :))
Çalışkan topik sahibemizzz teşekkür ederixzz :))
off yaaa benmde burnum tıkalı gece sprey sıkmadan uyuyamıyorum inş hamılelık nezlesıdr yuppii bı belırtım var
kız benm adetm 10 gecıkse hearlde hamileyım derım keseyı gorsem bı ıhtımal kalp atısını duysam ozaman kesın hamıleyım yanı sekercımm bu kımyasal gebelık canımı cok sıkıyo ama herkes aynı dertten muzdarip sanırım
bebebğimmm ben yemeğe gidiyorumm 1de burdayımmmm
yok okumadım walla burnum bogazm halsızlık pek yok ama öylemıymıs gız gercekdenn
sasırıyorum bazılarının umrunda degıl nasıl becerıyolar yaa onların herseyı yolunda gdıyo bu sayede sorun var bizde dusunmuyoruzz baska seylere yogunlaısyoruz hersey guzel olcakDoğru diosun canımmm ohh hamileyim artık diyemioz aklımıza binbir türlü şey gelio ama sen getirme hiç aklına tatlımmm kötü şeyler düşündükçe kendimize çağırırız kötü şeyleti evrendenn oyüzden napıoruzzx düşünmüoruzzzz hmmmm
umutlanmayalım dıorumama elımızde olmadan umutlanıoz saglıklı hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın rabbımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?