cok haklisinn bitanemmm ben bu dedigini gecen ay düşündüm biliyomusun esime hic demedin hadi bugun yapmamız lazim yada yumurtlama dönemimdeyim diye..ama naptim yanastim optum azcik sonra basladi zaten ama bence o anladi cunku benden daha istekli ve heycanli zaten..ama bu ay hiç baslatmadim ben kendinin yanasmasini bekliyorum ha yine iki uc gune bir oluyor ama kendi istesin istiyorum, strese sokmadan..sanirim ayni taktikleri uyguluyoruz bebisiimmm
Ayy gizzcim valla iyi hatırlattın:) Yarın battt:)) Çok tırsıyorum ülen:))) Doktor yine boş çıkarsa adetin 5.günü bekliyorum dedi:))) Aslında kızım bugun sabaha kadar uyumadı,oturdu. 1,5 yıldır o kadar uykusuzum ki.. Ama ölmediiim:))) İkinciyi ertelesem mi naapsam kızlar ya bir akıl verin. Kızım hiç uyumayan bir bebek. Bir de hamileliğimin ilk 4 ayı kusmaktan su bile içemedim, elimde poşetle geziyordum artık(( İkinci hamileliğim de kesin öyle olacak. Kızım hala emiyor bir de memeden kesmeme ki o zaman 1,5 yaşında olacak 4 ay var neredeyse. Hem kusup, hem uyumayıp, hem emzirip sabaha kadar 40 kere (memeye tapıyor çünkü) hem çalışıp, hem ev işi yapabilir miyim?Bir de bebem ters geldiği için sezaryen oldum, tekrar sezaryen olacağım.. Bunları yaparsam süpermen ya da batman olup aya mı uçarım? Sizce salak mıyım :))))
Not:Sakın gözünüz korkmasın, normalde gebelikte mide bulantısı benimki kadar olmaz, bebeklerin de %90ı 6 aylık olduktan sonra gecede 1 kere ya uyanır ya uyanmaz:) Benimki trinitron gibi maşallah:)))
Ayy gizzcim valla iyi hatırlattın:) Yarın battt:)) Çok tırsıyorum ülen:))) Doktor yine boş çıkarsa adetin 5.günü bekliyorum dedi:))) Aslında kızım bugun sabaha kadar uyumadı,oturdu. 1,5 yıldır o kadar uykusuzum ki.. Ama ölmediiim:))) İkinciyi ertelesem mi naapsam kızlar ya bir akıl verin. Kızım hiç uyumayan bir bebek. Bir de hamileliğimin ilk 4 ayı kusmaktan su bile içemedim, elimde poşetle geziyordum artık(( İkinci hamileliğim de kesin öyle olacak. Kızım hala emiyor bir de memeden kesmeme ki o zaman 1,5 yaşında olacak 4 ay var neredeyse. Hem kusup, hem uyumayıp, hem emzirip sabaha kadar 40 kere (memeye tapıyor çünkü) hem çalışıp, hem ev işi yapabilir miyim?Bir de bebem ters geldiği için sezaryen oldum, tekrar sezaryen olacağım.. Bunları yaparsam süpermen ya da batman olup aya mı uçarım? Sizce salak mıyım :))))
Not:Sakın gözünüz korkmasın, normalde gebelikte mide bulantısı benimki kadar olmaz, bebeklerin de %90ı 6 aylık olduktan sonra gecede 1 kere ya uyanır ya uyanmaz:) Benimki trinitron gibi maşallah:)))
Not2: Babamızın dünya umrunda değil, yardım etmez. Kaynanam malesef sizlere ömür, annem ise kızım terminatör gibi olduğundan gördüğü yerde kaçıyor:)))
Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahh. hiç geciktiği oluyormuydu??
canımmmmmm hadi hayırlısııı stres yapmaa reglıde aklınaaa hiiiiççç getırmmeeee inş hamişşşsindirrrrr
evetttt bebeğim bılıyosun benım önce pozitif sonra negatıf olunca kocişimm yasa gırdı ben kendım uzulemeden onu teselli ettım bırazz söylememek lazım bende bu ay sölemıyorum hiç aynen sen gıbı yapıyorumarada yanaş kızz hep ondanda bekleme sonra yanlış anlar bu kocalarrr
cok haklisinn bitanemmm ben bu dedigini gecen ay düşündüm biliyomusun esime hic demedin hadi bugun yapmamız lazim yada yumurtlama dönemimdeyim diye..ama naptim yanastim optum azcik sonra basladi zaten ama bence o anladi cunku benden daha istekli ve heycanli zaten..ama bu ay hiç baslatmadim ben kendinin yanasmasini bekliyorum ha yine iki uc gune bir oluyor ama kendi istesin istiyorum, strese sokmadan..sanirim ayni taktikleri uyguluyoruz bebisiimmm
Kızlar ben de Ankaradayım. Yoksam Selçuk Beye mi gidiyorsunuz? :))))
inşallahahhhhh ben normalde 32 gunde bı olurum ama hıc gecıkmezdı gecen ay tam 30 gunde oldum bu ay en kotu ıhtımal bugun olmam gerekıyo işte bılmıyorum bı umutlandım :))
kız nasıl yapmayım oldumu olucammı 40 oldu lavaboya gıttıgım
bende eşime hiç demiyorum açıkçası bittikten sonra "bugün yumurtlama günümdü "diyorum :)))sürekli eş başlatsa sen sadece belli dönemde başlatırsan zaten eşin anlarbizde bi o başlatıyorsa bi ben başlatıyorum bolece yumurtlama günümü bilemiyo daha stressiz oluyo tabii:)
bende 31-32 günde bir olurum gecen ay 40. günümde oldum düşün halimi.artık 10 gün gecsin ondan sonra başlıycam acabalaraaa gecen ay cok stresliydim çünküü
tatlimm ilk hamileliginle ikinci ayni olacak diye bisey yok cevremde cok ornegi var...esinle ortak karariniz degilmi ikinci bebek pekii ? ayrica bence kizinin yaşi da cok uygun kardese, doğana kadar 2 yasinda olacak ki ben kardeslerin arasindaki uzun yas farkina karsiyim...
ya aslında bende 2 cocuk yapmayı planlıyorum ve aralarında cok yas farkı olsun istemiyorum 1-1,5 yasında falanken 2.yide yapim beraber büyüsünler diye yas farkı olmasın istiyorum ama tabiii düşünülmesi gereken bişey. kısmetse neden olmasın:))
ayyy çok güldümmmmmmmmm canım ertelemek yada dvam etmek senın kararrın kendıını dınlee ıkı bebeğe yetebılırmısın kı iş ev eş sonra bır karar verrr kolay gelsınn hadı çık işin içinden çıkabılırsen
ahaaaaaa gıtmeee işteee oturrrr sohbett ett bı kafandannn yaaaa bak güzel şeyler olacak inşşş
evet biliyorum bebegimm malesef senin daha farkli durumunnnn.... ay tabikii yanasacam amaa onu da yumurtlama donemine denk getiriiimm diyorumm kızııım
Ay doğru söylüyorsunuz. Zorluktan kaçan bir insan değilim, su testisi su yolunda kırılır, geri dönüşü olmayan bir yola girip bebiş yaptıysan kardeş şart diye düşünenlerdenim. Ama bazen de tırsıyorum ufaktan ufaktan. Eşim çok istiyor ikinci hatta üçüncü hatta Allah ne verdiyse :)) -de.. O sadece yapım aşaması ile ilgileniyor:))))))) Hayırlısı ya, inşallah hayırlı evlat olurlar da bakarlar bana yaşlanınca:)Evet evet durmak yok yola devam:))))
ebetttttt çookkkk zekıceeeeeeeeee bende aynen ölee yapıorummm kızzz bızım saksılarr aynı kulvarda çalışıyooo hadı bakalımmm
Hımmm seninki de cazip bi taktikkkkkaman ne zor islerr ne zaman büyüdük offfff
vallamı yaa bende stres yok da umut var umut
Ay doğru söylüyorsunuz. Zorluktan kaçan bir insan değilim, su testisi su yolunda kırılır, geri dönüşü olmayan bir yola girip bebiş yaptıysan kardeş şart diye düşünenlerdenim. Ama bazen de tırsıyorum ufaktan ufaktan. Eşim çok istiyor ikinci hatta üçüncü hatta Allah ne verdiyse :)) -de.. O sadece yapım aşaması ile ilgileniyor:))))))) Hayırlısı ya, inşallah hayırlı evlat olurlar da bakarlar bana yaşlanınca:)Evet evet durmak yok yola devam:))))
dahada gıtmemm gribim ya ılacda ıcemıyorum hamıleysem dıyeee hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hahahahahahahaaaaaao zaman taktik dogru sekeriim yoksa birbirimizden habersiz aynı seyi nasil akil edeciktikk ay bide ben genelde yanasan taraf diilim geçen ay cok utandim valla bu taktik işime de geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?