Hamile kalmayı bekleyenler

evetttt bebeğim bılıyosun benım önce pozitif sonra negatıf olunca kocişimm yasa gırdı ben kendım uzulemeden onu teselli ettım bırazz söylememek lazım bende bu ay sölemıyorum hiç aynen sen gıbı yapıyorum arada yanaş kızz hep ondanda bekleme sonra yanlış anlar bu kocalarrr

tatlimm ilk hamileliginle ikinci ayni olacak diye bisey yok cevremde cok ornegi var...esinle ortak karariniz degilmi ikinci bebek pekii ? ayrica bence kizinin yaşi da cok uygun kardese, doğana kadar 2 yasinda olacak ki ben kardeslerin arasindaki uzun yas farkina karsiyim...

ya aslında bende 2 cocuk yapmayı planlıyorum ve aralarında cok yas farkı olsun istemiyorum 1-1,5 yasında falanken 2.yide yapim beraber büyüsünler diye yas farkı olmasın istiyorum ama tabiii düşünülmesi gereken bişey. kısmetse neden olmasın:))

Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahh. hiç geciktiği oluyormuydu??

inşallahahhhhh ben normalde 32 gunde bı olurum ama hıc gecıkmezdı gecen ay tam 30 gunde oldum bu ay en kotu ıhtımal bugun olmam gerekıyo işte bılmıyorum bı umutlandım :))

evet biliyorum bebegimm malesef senin daha farkli durumunnnn.... ay tabikii yanasacam amaa onu da yumurtlama donemine denk getiriiimm diyorumm kızııım

bende eşime hiç demiyorum açıkçası bittikten sonra "bugün yumurtlama günümdü "diyorum :)))sürekli eş başlatsa sen sadece belli dönemde başlatırsan zaten eşin anlar bizde bi o başlatıyorsa bi ben başlatıyorum bolece yumurtlama günümü bilemiyo daha stressiz oluyo tabii:)

Kızlar ben de Ankaradayım. Yoksam Selçuk Beye mi gidiyorsunuz? :))))

yok canım dıger arkadas nıda hanıma gıdıo bende baska bı yere gıdıorum sen selcuk hocayamı gıdıosun selcuk hoca cok ıyı bı dr ama o hastanenın yenı dogan unıtesı yok bıde bı arkadasımın dgumunda selcuk hoca sezeryan yapabılırım dedı medıcana da arkadasımın sancısı geldı fakat selcuk hocaya ulasamadık medıcana bı dr yaptırdı oda beebk az kalsın oluodu cok aksılık oldu bılgıde ıyı kı olmamıs yenıdogan olmadıgın dan orda cok sıkıntı yasardık...

inşallahahhhhh ben normalde 32 gunde bı olurum ama hıc gecıkmezdı gecen ay tam 30 gunde oldum bu ay en kotu ıhtımal bugun olmam gerekıyo işte bılmıyorum bı umutlandım :))

bende 31-32 günde bir olurum gecen ay 40. günümde oldum düşün halimi.artık 10 gün gecsin ondan sonra başlıycam acabalaraaa gecen ay cok stresliydim çünküü

Hımmm seninki de cazip bi taktikkkkk aman ne zor islerr ne zaman büyüdük offfff

bende 31-32 günde bir olurum gecen ay 40. günümde oldum düşün halimi.artık 10 gün gecsin ondan sonra başlıycam acabalaraaa gecen ay cok stresliydim çünküü

vallamı yaa bende stres yok da umut var umut

Ay doğru söylüyorsunuz. Zorluktan kaçan bir insan değilim, su testisi su yolunda kırılır, geri dönüşü olmayan bir yola girip bebiş yaptıysan kardeş şart diye düşünenlerdenim. Ama bazen de tırsıyorum ufaktan ufaktan. Eşim çok istiyor ikinci hatta üçüncü hatta Allah ne verdiyse :)) -de.. O sadece yapım aşaması ile ilgileniyor:))))))) Hayırlısı ya, inşallah hayırlı evlat olurlar da bakarlar bana yaşlanınca:)Evet evet durmak yok yola devam:))))

evet biliyorum bebegimm malesef senin daha farkli durumunnnn.... ay tabikii yanasacam amaa onu da yumurtlama donemine denk getiriiimm diyorumm kızııım

ebetttttt çookkkk zekıceeeeeeeeee bende aynen ölee yapıorummm kızzz bızım saksılarr aynı kulvarda çalışıyooo hadı bakalımmm

hahahahahahahaaaaaa :))))))))) demek sadece yapim asamasiyla ilgileniyoorr sen biraz egitmedinmi anacim kocacini yok oyle bedavadan ekmek diyemedinmii

ebetttttt çookkkk zekıceeeeeeeeee bende aynen ölee yapıorummm kızzz bızım saksılarr aynı kulvarda çalışıyooo hadı bakalımmm

hahahahahahahaaaaaa o zaman taktik dogru sekeriim yoksa birbirimizden habersiz aynı seyi nasil akil edeciktikk ay bide ben genelde yanasan taraf diilim geçen ay cok utandim valla bu taktik işime de geliyooo

Hımmm seninki de cazip bi taktikkkkk aman ne zor islerr ne zaman büyüdük offfff

Sorma bende biilmiyorum hangi ara büyüdükte bunları düşünür olduk:)))

vallamı yaa bende stres yok da umut var umut

aynen ole bende cok umutlandım ama snuc hüsran oldu. çnce idrar testi negatif. dedim idrarda cıkmaz kan yaptırım Sonuc negatif. sonra dedim bazen kandada 32 günde bi adet olduğumdan geç döllenmeden görünmez doktara gittim ultrasondan baktı dedi 3 gün bekle yine adet olmazsan tekrar kan testi yapalım ilaç vericem dedi akşam eve geldim kırmızlar benleydi(

bencede durmak yok devammm. Rabbim veriri bi kolaylığınıı merak etmee:) şimdi çocuğuna kim bakıyo

hahahahahahahaaaaaa o zaman taktik dogru sekeriim yoksa birbirimizden habersiz aynı seyi nasil akil edeciktikk ay bide ben genelde yanasan taraf diilim geçen ay cok utandim valla bu taktik işime de geliyooo

utanmam ama ben kadının bırazdaha gerıde durması daha ı gıbı gelıoo saten bız hep ılgılenıyoruz azda onlar ılgılensınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…