• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Sorma bende biilmiyorum hangi ara büyüdükte bunları düşünür olduk:)))

aynen ole bende cok umutlandım ama snuc hüsran oldu. çnce idrar testi negatif. dedim idrarda cıkmaz kan yaptırım Sonuc negatif. sonra dedim bazen kandada 32 günde bi adet olduğumdan geç döllenmeden görünmez doktara gittim ultrasondan baktı dedi 3 gün bekle yine adet olmazsan tekrar kan testi yapalım ilaç vericem dedi akşam eve geldim kırmızlar benleydi:((

bencede durmak yok devammm. Rabbim veriri bi kolaylığınıı merak etmee:) şimdi çocuğuna kim bakıyo

Hayırlisi diyelim sekeriim kucukken buyumek isterdik ne halt varsa, madem büyüdük cezamizi cekeciiikkk :30:

kızlarr bırsey sormak ıstıyorum bu hamılelık nezlesını duydunuzmu ıkı gundur bogazım agrıoo ve burnum tıkalıı nefes alamıorumm agzım acık gezıorumm.. burnum akıo sadece buda hamılelık nezlesı dıe bıseymıss oel yazıo nette acaba olabulurmuu....

Hamilelik döneminde hormonal değişiklikler sonucu, salgı bezlerinin salgılarında meydana gelen artış ve burun içi kılcal damarlarının genişlemesi ile birlikte burun tıkanıklığının değişik derecelerde ortaya çıkabildilğini ve bu durumun bazı anne adayları için çok rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

off yaaa benmde burnum tıkalı gece sprey sıkmadan uyuyamıyorum inş hamılelık nezlesıdr yuppii bı belırtım var:1::1::1:

bacııııımmmm normal grıpp değilll kızz burun tıkanıklığııııııııı falannn allah canını almasınnnn emıııııı:52::52::52::52::52:

kim griiiiiiiip benım gıbı mı gırıpsınn sendee burnum bıraz sorunluuuu halsızlık yok ama bende bugun kırmızıların gunuydu ama gelmedileeeer senın gun gecdımı şekeeer :52::52::52::52:

Maptınızzzz kuzucuklsr yaww okumaya yetişrmedim bıraktım geçmişi :)))
Batı gecikenler vaarrrmışşş inşallahhhbebiş vardır o göbüşlerdeer :))
Çalışkan topik sahibemizzz teşekkür ederixzz :))

inşallaallllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :46::46::46::46::46::46:

kız benm adetm 10 gecıkse hearlde hamileyım derım keseyı gorsem bı ıhtımal kalp atısını duysam ozaman kesın hamıleyım yanı sekercımm bu kımyasal gebelık canımı cok sıkıyo ama herkes aynı dertten muzdarip sanırım

kız benm adetm 10 gecıkse hearlde hamileyım derım keseyı gorsem bı ıhtımal kalp atısını duysam ozaman kesın hamıleyım yanı sekercımm bu kımyasal gebelık canımı cok sıkıyo ama herkes aynı dertten muzdarip sanırım

Doğru diosun canımmm ohh hamileyim artık diyemioz aklımıza binbir türlü şey gelio ama sen getirme hiç aklına tatlımmm kötü şeyler düşündükçe kendimize çağırırız kötü şeyleti evrendenn oyüzden napıoruzzx düşünmüoruzzzz hmmmm:16:

Doğru diosun canımmm ohh hamileyim artık diyemioz aklımıza binbir türlü şey gelio ama sen getirme hiç aklına tatlımmm kötü şeyler düşündükçe kendimize çağırırız kötü şeyleti evrendenn oyüzden napıoruzzx düşünmüoruzzzz hmmmm:16:
sasırıyorum bazılarının umrunda degıl nasıl becerıyolar yaa onların herseyı yolunda gdıyo bu sayede sorun var bizde dusunmuyoruzz baska seylere yogunlaısyoruz hersey guzel olcak
umutlanmayalım dıorumama elımızde olmadan umutlanıoz saglıklı hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın rabbımmmm...

napalım ya her gun yenı bı umutla uyanıyoruz nolcak bıze napcaz bizz aman yaa

Back
X