Hamile kalmayı bekleyenler

ayen canım battasız :)) bu ay sıkı calıscaz söz :)

sende 18 subat ben 19-20 oh oh aynı anda guzel haberler alırız ınsallah :)))

kızlar cosmusssunuz azcık yavas olun gecmısı okuyamıyorum :))

canım saglıklı mutlu bır ömür diliyorum sizlere

tatlımmmmm çok çok teşekkür ederimmm güzel dileğin içinn ayyy hepimiz aynı dönemlerdeyiz şubatta çok heycanlıı inşallahhh şubatta patlama yaratırız bu topiktee kuzuumm

tatlımmmmm çok çok teşekkür ederimmm güzel dileğin içinn ayyy hepimiz aynı dönemlerdeyiz şubatta çok heycanlıı inşallahhh şubatta patlama yaratırız bu topiktee kuzuumm

evet ya subat ayında nufus rtısı olcak ınanıyorum buna

Bnde 1.5yıl kullandım doğum kontrol canımm temmuz ayında bıraktık ekimden beride korunmuoruz inşallahhhh bu ay bu topik hamile görsünnnn hemde bissürüüüüü

Tahmin ettiğim gbi tatlım çatlamış bizimki :)) ama ne zmn çatladı bilemioruz,yine tahminimce cmrtesi çatladı adetimden 10.günüydü geçen ay 10.gün çatlamak üzereydi :))

hoşgeldinn tatlımm, evet bugün dilimiz şişmiş haftasonu giremedik ay, dertleşmek güzel sizinlee hadi yaaa e peki siz bu ay ilişkiye girmedinizmi tutmuş olamazmıı

aynen bende senin gibi düşünmüştüm 18 kasım 1.evlilik yıldönümüm 29 kasım eşimin doğumgünüydü..ekimde başlamıştım çalışmalara ama olmadı işte nasip kısmet.Rabbim isteyen herkese versin.Ama gerçekten stres çok önemliymiş 2 gün geciksen hemen hamileyim olayına giriyo insan ben gecen ay 8 gün geciktim hamileyim diye ortalıklarda dolanıyordum ama değilmişim. bakalım umarım 6 şubatta kırmızılar gelmezzz...

Son düzenleme:
Bnde 1.5yıl kullandım doğum kontrol canımm temmuz ayında bıraktık ekimden beride korunmuoruz inşallahhhh bu ay bu topik hamile görsünnnn hemde bissürüüüüü

sence bu hapın bir etkisi varmıııı kuzumm ( görecek inşallahhhh bööle olacak bu topik

hoşgeldinn tatlımm, evet bugün dilimiz şişmiş haftasonu giremedik ay, dertleşmek güzel sizinlee hadi yaaa e peki siz bu ay ilişkiye girmedinizmi tutmuş olamazmıı

Hoşbuldumm canımm
Çok çok ii gelio bize burda konuşmak sizleri düşünüorum gün içinde naptı acaba die :))
Yok tatlım ilişki olmadı çünkü pazartesiden beri ilaç kullanıorum aslında dün bitcekti ilaç ama dün gece yaramazlık yaptık son ilacı almadım :)) benim gecen ay 10.günde çatlattı dr. Dün 11.günde ilişki oldu ama geçte kalmış olabilirz bilemiorum ben bu ayı es geçmiştim kafamda ztn ama bilmiorum işte :18:

aynı şeyleri yaşamısız tatlımm ama kısmet yapacak bişeyimiz yok ,Allah hayırlısını kismet etsin hepimize inşallahh...çok istemeyelim kafamızda engel olalım nasıl yapacaksak :44:

sence bu hapın bir etkisi varmıııı kuzumm ( görecek inşallahhhh bööle olacak bu topik

Etkisi var diyenlerde var cnm ama bırakıp ilk aydan hamile kalanda var bekleyip görcez bakalım canımmm :))

olsun tatlımm yenısın belkı aramızda ılk senıın bebeısın gelcek sonrada oyun arkadaslarını getırcekkk ınsallahhh hepımızın allah yardımcısı olsun ve ısteyen herkese rabbım versınn sevındırsınnn kımseyı gozuyaslı bırakmasın!!

aynı şeyleri yaşamısız tatlımm ama kısmet yapacak bişeyimiz yok ,Allah hayırlısını kismet etsin hepimize inşallahh...çok istemeyelim kafamızda engel olalım nasıl yapacaksak :44:

Sen sters yapmasan bile etrafındakiler strese sokuyo seni ya. benim eşim tek erkek 2 kızkardeşi var. kayın pederim ve kayınvalidem 4 gözle bekliyo. Tamam onlarda haklı tek erkek çocukları var ama strese girmeyeyim desende onlar diyince canın sıkılıyo olmayınca üzülüyorsun. Allahtan eşim stres yaptırmıyo srekli düşünme , düşünürsen olmaz zaten akışına bırak allah verirse verir diyo tek dayanağım eşim..

hahahaaaa yaramazlık yaptınız demek sen kafanda es geçmeye devam et tatlım ama bu ay düşünmüyorum diyosan olur bence ama sen umutlanmıyosun, bu ayı unutuyoruuzzz

bu ay hepımız hamiş olurmusuz bıde ohhhh burdan dırek gebelık topıgıne transfer oluruz hemen :)))

aminn inşallahhh canım benimm çok tesekkürler ,kuzum benden once bat olanlar var hiç farketmez biri açılışı yapsın inşallahh hayırlısıyla bizede umut olsunn :))))

bu ay hepımız hamiş olurmusuz bıde ohhhh burdan dırek gebelık topıgıne transfer oluruz hemen :)))

ayyyyyyy düşünmesi bilee pek heycan veriyorrrr sonra bebeğimiz sağlıklı mı gelişimi iyi mi kız mı erkek mi doğum stresi derken anne olmuşuz hepimizzz

aminn inşallahhh canım benimm çok tesekkürler ,kuzum benden once bat olanlar var hiç farketmez biri açılışı yapsın inşallahh hayırlısıyla bizede umut olsunn :))))

Hadi inşallahhh. benm bat 6 şubat tam ovulasyon zamanıda ilişkiye girdik aslında ama beklemek çok sıkıcı bakalım. Gögüslerimde bi kaşıntı var 4 gündür inanamazsınız. Büyük ihtimal psikolojik ama umutlanmadanda edemiyorum(

aynem benim eşim de hiç strese sokmuyo beni hatta stresimi alıyor ama etraftaki meraklı tazeler öylemi ya hamileyimde gizliyorum sanan manyaklar bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…