Hamile kalmayı bekleyenler

zor günler geçirmişsin tatlım malesef ((( Allah yardımcın olsun inşallah bu ay kavuşursunuz meleğinize..ne zaman bat

onunda etkisi var tabi canım kafamızdan atamıyoruz ki bebek için iliskiye giriyoruz sürekli. hayırlısı olsun ama rahat olmaya çalısmak en iyisi

çok haklısınız canlarımmm rahat olmamız başka şeylerle ilgilenmemiz lazımm..gerçi etraftan meraklı tazeler aklımıza getiriyor da sürekli.. Allah yardımız olsun hepimizinn..

zor günler geçirmişsin tatlım malesef ((( Allah yardımcın olsun inşallah bu ay kavuşursunuz meleğinize..ne zaman bat

31ı canım bgun bıraz gogus hassasıyetım oldu bıde yumurtlamadan sonra kasık ve bel agrım oldu mıgde bulantısı dıgerlrındede olmamıstııı bakalım beklıorumm melegım belkıde benımmmle dımı teyzesı uzmeyım onuu ben agladıgımda oda aglar....:2:

tatlım hiç üzülme kısmet değilmiş, sende yazmışsın herşeyin hayırlısı..Rabbim vereceği zamanı biliyor,umarım bian önce meleklerimize kavuşuruzz..

ah inşallahh tatlım sakınn üzülme Allah vereceği zamanı biliyor, belki kısmet etmiştir bu ay.. inşallah bian önce kavuşuruz meleklerimize...bide hiç belirti arama kendinde tatlım rahat bırak kendini, en net belirti adet gecikmesi, yıpratma kendini..

walla olursa suprız olsun dıorum sevınırımm dıorumm ama ıcımdekı o ıncecık yara acaba acabaacaba dııp duruooo...

tatlım hiç üzülme kısmet değilmiş, sende yazmışsın herşeyin hayırlısı..Rabbim vereceği zamanı biliyor,umarım bian önce meleklerimize kavuşuruzz..

haklısın canım bnm,güzel dileklerin için saol, hayırlısıyla versin Rabbim,elbet vakti zamanı vardır,biz duamızı ediyoruz Allah ın takdiri..

Slmmm kızlarr sayfa baya ilerlemiş bugünn :))
Bnde doktora gittim geldim o yumurtam gelişimce çatlataın diodu ama bnmde tahmin ettiğim gbi yumurtam çatlamış ztn :)) yani bu ay bnden paso :)) önümüzdeki aya bakıcaz artık..

canımmmm Allah yardımcınız olsunn hadi güzel haberlerle gel inşallahhhh

Tahmin ettiğim gbi tatlım çatlamış bizimki :)) ama ne zmn çatladı bilemioruz,yine tahminimce cmrtesi çatladı adetimden 10.günüydü geçen ay 10.gün çatlamak üzereydi :))

2 aydır korunmuyoruz adet günüme yaklaşık 12 gün var.. önce biraz halsizlik sonra soğuk terleme oldu uzandım kasığıma ağrı girdi birden sonra geçti afedersiniz wc ye gittim tuvalet kağıdında pembe kan gördüm biraz sonra devamı olmadı yerleşme kanaması olabilirmi acaba

Canımmm sizin sonuçlarınız bnce gayet ii baksana bizimkilere :)) ben bile takmıorum yani eşini bu konuda sen rahatlatmalısın canımm kafasına takmasın düşündürtme onu..doktor doktor gezdikçe daha çok düşünür bırakın kendi haline

doktorumuz ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası testlerimizi kıyaslayınca ameliyatın % 100 başarılı geçtiğini söyledi fakat hızı kafamıza taktığımız için başka doktora gittik o moralimizi bozdu fazla artış olmamış falan dedi.halbuki diğer değerlere göre kıyaslayınca baya artış olduğu aşikar ama bu doktor niye böyle dedi anlamadık

Canım her doktor ayrı bişi sölüo oyüzden takmayın bnce en ii bilen ameliyatı yapan dokyorunuzdur bunu

Kızlar bende yeni katıldım aranıza. BAT: 6 Şubat 3 aydır bekliyorum inşallah hepimizz beklediğimiz gibi hamiş kalırız yaaa:)) Benide listeye eklerseniz sevinirimm:))

Son düzenleme:
evet canım bu sefer bırakmayız hastalanmazsak inş...benim de 19 20 şubat canım. tamam batdaş olduk işte sıkı çalışın sizde
ayen canım battasız :)) bu ay sıkı calıscaz söz :)
of ama yaaaa ( moral bozmak yok ama kuzuum benimde 18 şubat birlikte beklicez desene :)) çok çalışmak lazım çoookk

sende 18 subat ben 19-20 oh oh aynı anda guzel haberler alırız ınsallah :)))

ınsallah canım hayırlısı t abıkı senın hıkayen ne_?

talım ben malesef 10 ay doğum kntrol hapı kullandım 2 ay önce bıraktık, artık çok istiyoruz bebeğimizi..ilk ayı es geçin dedi doktor 2. ay başladık çalışmalara o da olmadı yani bu ay, inşallah şubatta olur işte, yani yeniyim anlayacağın..Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…