inşallah canım allah hepımızın gonlumuzun muradını versın saglıkla huzurla hayırlısı ıle. ben 2012 hazıran da korunmayı bıraktım hemen hamıle kalmam dıe dusunmustum cevremdekılerden duydugumdan megersem hemn kalmısım o ara ev aldım evımde ınsaat vardı tasınma vs derken bebegımı ogrndım 2 gun sonra dusuk oldu. sonra tekrar korunma surecıne gırdık sonra drumu degıstrdım tekrar 2013 de hazranda hamıle kaldım bebegım gayet ıyıdı 3 aylıkken oda karnımda oldu sonra drum patolojıye genetıge yolladı. 3 sebebı olabılır 1 kromozom bozuklugu 2 sebebsız 3 kan pıhtılasması dedı kromozomlarımızı degıstremem sebebını bılmedıgım bıseylede savasamam dedımm kan pıhtılasması cıktı sımdı hamıle kaldıgımda hergun ıgne vurulcam... ınsallah kalırım allahım bana yardım eder ve bebegımı kucagıma alırım..
Agzimiz bu ay olmaz dicek, ama gonlumuzu susturamayacagiz...
Allah hepimizin yardimcisi olsun, tam hayirli zamaninda hayirli haberler versin bize...
hem bu ay olmadi bi hayir vardir diyoruz hem de icten ice isyan ediyoruz...
aklimiz surekli bebekteyken, onu nasil giydirecegimiz nasil besleyecegimiz nasil uyutacagimizdayken, baska neyle ugrasmak insani heyecanlandirir ki?
Kizlar okuyun, yazin, film seyredin, resim cizin... bilmiyorum... cikin gezin, vucudunuzla ilgili bebek disinda bir hedef koyun, 2 kilo verin, falan filan...
onunda etkisi var tabi canım kafamızdan atamıyoruz ki bebek için iliskiye giriyoruz sürekli. hayırlısı olsun ama rahat olmaya çalısmak en iyisi
zor günler geçirmişsin tatlım malesef((( Allah yardımcın olsun inşallah bu ay kavuşursunuz meleğinize..ne zaman bat
ya ben yaptım da maleseef negatif hatta 2 kere de kan testi verdim negatif negatif(((((((((( dün akşamdan beri de kanama var zaten ama ilk önce yerleşme kanaması sanmıştım,kan testide negatif olunca adet kanamsı olduuna karar verdim,halbuki kahverengi damla halinde başlamıştı ((
31ı canım bgun bıraz gogus hassasıyetım oldu bıde yumurtlamadan sonra kasık ve bel agrım oldu mıgde bulantısı dıgerlrındede olmamıstııı bakalım beklıorumm melegım belkıde benımmmle dımı teyzesı uzmeyım onuu ben agladıgımda oda aglar....:2:
tatlım hiç üzülme kısmet değilmiş, sende yazmışsın herşeyin hayırlısı..Rabbim vereceği zamanı biliyor,umarım bian önce meleklerimize kavuşuruzz..
ah inşallahh tatlım sakınn üzülme Allah vereceği zamanı biliyor, belki kısmet etmiştir bu ay..inşallah bian önce kavuşuruz meleklerimize...bide hiç belirti arama kendinde tatlım rahat bırak kendini, en net belirti adet gecikmesi, yıpratma kendini..
tatlım hiç üzülme kısmet değilmiş, sende yazmışsın herşeyin hayırlısı..Rabbim vereceği zamanı biliyor,umarım bian önce meleklerimize kavuşuruzz..
canımmmm Allah yardımcınız olsunn hadi güzel haberlerle gel inşallahhhh
anladım tatlım bakalım sonuçları başka doktora göstereceğiz bakalım o nedesin...valla bizde gösterdik iki doktor normal yolla olur dedi ama hız önemli olduğu için kafaya takmaya başladık...allah bir an önce nasip etse eşim rahatlasa en çok onun için istemeye başladım...
Canımmm sizin sonuçlarınız bnce gayet ii baksana bizimkilere :)) ben bile takmıorum yani eşini bu konuda sen rahatlatmalısın canımm kafasına takmasın düşündürtme onu..doktor doktor gezdikçe daha çok düşünür bırakın kendi haline
doktorumuz ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası testlerimizi kıyaslayınca ameliyatın % 100 başarılı geçtiğini söyledi fakat hızı kafamıza taktığımız için başka doktora gittik o moralimizi bozdu fazla artış olmamış falan dedi.halbuki diğer değerlere göre kıyaslayınca baya artış olduğu aşikar ama bu doktor niye böyle dedi anlamadık
BAT LİSTEMİZ UĞUR GETİRİRSİNN HEPİMİZEE
olcayyasemin 19 OCAK BEKLEMEDE
aysaydgn 21 OCAK BEKLEMEDE
mertay 25-28 OCAK BEKLEMEDE
ariver 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious ? BEKLEMEDE
basarans ? BEKLEMEDE
ayen canım battasız :)) bu ay sıkı calıscaz söz :)evet canım bu sefer bırakmayız hastalanmazsak inş...benim de 19 20 şubat canım. tamam batdaş olduk işte sıkı çalışın sizde
of ama yaaaa( moral bozmak yok ama kuzuum benimde 18 şubat birlikte beklicez desene :)) çok çalışmak lazım çoookk
evettttttttttttt bebeğiimmmm
ınsallah canım hayırlısı t abıkı senın hıkayen ne_?
cnm calismalar bitti bat bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?