ayyyyyyy düşünmesi bilee pek heycan veriyorrrrsonra bebeğimiz sağlıklı mı gelişimi iyi mi kız mı erkek mi doğum stresi derken anne olmuşuz hepimizzz
Hadi inşallahhh. benm bat 6 şubat tam ovulasyon zamanıda ilişkiye girdik aslında ama beklemek çok sıkıcı bakalım. Gögüslerimde bi kaşıntı var 4 gündür inanamazsınız. Büyük ihtimal psikolojik ama umutlanmadanda edemiyorum(
inşallah canım ınsallah o bebısler gelsın bakalımmmmm popolarına vuralımmm
aynem benim eşim de hiç strese sokmuyo beni hatta stresimi alıyorama etraftaki meraklı tazeler öylemi ya hamileyimde gizliyorum sanan manyaklar bile var
bilmemmiii((( ay inşallahh tatlımm güzel haberler istiyoruuuuzzzz
gercekten heyecanlı canım ınsallah en kısa zzamanda göbüşlerimize gelir bebişlerimiz
hahahaaaa yaramazlık yaptınız demeksen kafanda es geçmeye devam et tatlım ama bu ay düşünmüyorum diyosan olur bence ama sen umutlanmıyosun, bu ayı unutuyoruuzzz
bu ay hepımız hamiş olurmusuz bıde ohhhh burdan dırek gebelık topıgıne transfer oluruz hemen :)))
sorma o bendede var. nazar değmesin diye mi saklıyorsun falan diye:). zaten inat ettim 4 aylık olmadanda solemiycem kimseye ailem eşim ve ailesi dışında:))
Amin İnşşalllahhhh...
evet hamile olduğumuzda gerçekten gizleyelim de çatlasınlar meraktann
Eeeettttt yaramazlık yaptıkkya aslında yumurtamın çatladığını hissettim ama bigün öncede çatlamış olabilir bilemiorum :))
Offf düşünmeee düşünmeeee hımmmmmm
haklısın canım bnm,güzel dileklerin için saol, hayırlısıyla versin Rabbim,elbet vakti zamanı vardır,biz duamızı ediyoruz Allah ın takdiri..
Kızlarrr yaa bu preseed jeli duydunuzmu:44:
Benim sürekli akıntım var arkadaşlar şeffaf.İki aydır adet olamıyorum ağrım var.Hamile kalamıyorum.yumurtalık tembelliği yüzünden ama çok acaip akıntım var..neden olur bilen var mı? afedersiniz sanki altına yapmış gibi hissediyorum bazen.
ben duymadım tatlım, ne içinmiş
Bnde tam bilmiorum cnm ama jelmiş ilişki öncesi vajina içine sıkılıomuş spermleri öldürmüomuş aksine spermlerin hareketini hızlandırıomuş akışkan oluolarmış..varmı kızlardan kullananlarr acabaa :44:
size tavsiyem bir de gün saymamaya çalışın. mesela adetim başladığından beri hiç hesap yapmadım sadece bat 15 şubat o kadarını düşündüm..şu an kaçıncı gündeyim hesaplamıyorum..çünkü zaman geçmiyor hesap tutunca.
canım yumurtlama akıntısını biliyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?