Hamile kalmayı bekleyenler

ayyyyyyy düşünmesi bilee pek heycan veriyorrrr sonra bebeğimiz sağlıklı mı gelişimi iyi mi kız mı erkek mi doğum stresi derken anne olmuşuz hepimizzz

gercekten heyecanlı canım ınsallah en kısa zzamanda göbüşlerimize gelir bebişlerimiz

bilmemmiii ((( ay inşallahh tatlımm güzel haberler istiyoruuuuzzzz

aynem benim eşim de hiç strese sokmuyo beni hatta stresimi alıyor ama etraftaki meraklı tazeler öylemi ya hamileyimde gizliyorum sanan manyaklar bile var

sorma o bendede var. nazar değmesin diye mi saklıyorsun falan diye:). zaten inat ettim 4 aylık olmadanda solemiycem kimseye ailem eşim ve ailesi dışında:))

bilmemmiii ((( ay inşallahh tatlımm güzel haberler istiyoruuuuzzzz

Amin İnşşalllahhhh...

hahahaaaa yaramazlık yaptınız demek sen kafanda es geçmeye devam et tatlım ama bu ay düşünmüyorum diyosan olur bence ama sen umutlanmıyosun, bu ayı unutuyoruuzzz

Eeeettttt yaramazlık yaptıkk ya aslında yumurtamın çatladığını hissettim ama bigün öncede çatlamış olabilir bilemiorum :))
Offf düşünmeee düşünmeeee hımmmmmm

sorma o bendede var. nazar değmesin diye mi saklıyorsun falan diye:). zaten inat ettim 4 aylık olmadanda solemiycem kimseye ailem eşim ve ailesi dışında:))

Amin İnşşalllahhhh...

evet hamile olduğumuzda gerçekten gizleyelim de çatlasınlar meraktann

Benim sürekli akıntım var arkadaşlar şeffaf.İki aydır adet olamıyorum ağrım var.Hamile kalamıyorum.yumurtalık tembelliği yüzünden ama çok acaip akıntım var..neden olur bilen var mı? afedersiniz sanki altına yapmış gibi hissediyorum bazen.

haklısın canım bnm,güzel dileklerin için saol, hayırlısıyla versin Rabbim,elbet vakti zamanı vardır,biz duamızı ediyoruz Allah ın takdiri..

rica ederim tatlım, çok haklısın hayırlısı dicez,gerisi Allahın takdiri...

canım yumurtlama akıntısını biliyorsun dimi

size tavsiyem bir de gün saymamaya çalışın. mesela adetim başladığından beri hiç hesap yapmadım sadece bat 15 şubat o kadarını düşündüm..şu an kaçıncı gündeyim hesaplamıyorum..çünkü zaman geçmiyor hesap tutunca.

ben duymadım tatlım, ne içinmiş

Bnde tam bilmiorum cnm ama jelmiş ilişki öncesi vajina içine sıkılıomuş spermleri öldürmüomuş aksine spermlerin hareketini hızlandırıomuş akışkan oluolarmış..varmı kızlardan kullananlarr acabaa :44:

tatlımmm hiç duymadım ben ama korkarım öyle şeylerden, aman sende kullanma kim ne derse desin nolur nolmaz tatlım....

çok haklısın canımmm bende şubatın başında yumurtlama günüm olduğunu biliyorum ama 2si 3ü 4ü bilmiyorum attım kafamdan,sıvıyı görürde hissedersem ne ala görmezsem hayırlısı, kısmetimizde varsa olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…