Hamile kalmayı bekleyenler

tatlımmm hiç duymadım ben ama korkarım öyle şeylerden, aman sende kullanma kim ne derse desin nolur nolmaz tatlım....

Bizimde hareketlilik düşük yaa oyüzden bilen varmı die merak ettm kuzum ama ztn ben ilaç sorunlusu biriyim zora düşmedike kullanma taraftarı deilim pek :)) bu kullandığımı bile doktor 4ay önce verdi kullanmadım snra kızdıda kullandımm :)))

bende öyle kuzum ilaç kullanmam hiç, grip olduğumda bile eşim zorla doktora götürür ilaçlar alınır ama ben tek bi ilaç içmem..hele de antibiyotik...

aynen canım..eşim " o essk sıpası bı gelsın...ayy kendıme essek dedım yaa" dıoo gelıcekler ben ınanıorum sabahdan berı 7. tuvalete gıdısım ya usuttum heraldee...

gelirler gelirler Allahın izniyle...aman şimdi öyle diyoruz gelsinler de kıyarmıyız hiç anasının kuzusunaaa

kızlar beni de aranıza alırmısınız bende bebiş istiyorum

kızlar ben çıkıyorum bugün daha giremem galiba malum hazırlık var akşama kendinize çok iyi bakınn anneler ve anne adaylarıı görüşürüzzz

canoo valla altta duran ben değilim :)) yani ismim var ben yokum :) telden girdiğim için çıkış yapmadan kapatıyorum ondan görünüyorr nasılsınnn kuzuum haftasonu da girdi araya konuşamadıkkkk

hııııı:)))bende diyorum niye yazmıyo:)))

iyi tatlım sen nasılsın?benim şafak 5:)))cumartesi kan testi yaptıracağım heyecan dorukta:)

doktora gitmedinmi peki tatlım (

gittim bana sadece yumurtalık tembelliği teşhisi konuldu.2 yıldır farklı doktorlara gittim ama hepsi aynıı şeyi söyledi.Sadece bu ay bu kadar akıntı olmasının sebebi nedir diye tedirgin oldum

merhaba bende hamilelik bekleyenlerdenim bat 12 Ocak inşallah bu ay güzel haberler alabilirm
bilen varsa sormak istiyorum bu ay ilk defa yumurtlama testlerınden aldım sabah kalktığımda yapıyorum cunku cok su içen biriyim doğru çıkmayabilir diye şimdiye kadar hafif pembe çizgiden başka görmedim ama 2 gündür bahsedilen yumurta akı gibi olan akıntı mevcut, açıkcası yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım

Son düzenleme:

hani 2 kere kan testi verdim dedim ya kızlar bakın anlatıyorum :cuma öğlen 2 de sağlık ocağına tahlil verdim, tabiki hemen çıkmadı sonuç pztsi öğln çıkar dediler. ama aynı gece kanamam başladı önce kahverengi akıntı şeklinde sonra arttı cumartesi sabah da özel hastaneye gidip durumu anlattım dr.ultrasona baktı kese yok rahim duvarı da kalınlaşmamış dedi kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı negatif beta hcg 0,100 yazıyordu... tabi üzüldüm ağladım bugün de sağlık ocağını aradım hemşire sonuç pozitif ama çok düşük değerin 2,99 dedi - yani ? dedim, -döllenme olmuş ama ya tüplerde kalmıştır ya da düşer dedi o yüzden değerler düşük gözüküyomuş. tüplerde kalması dış gebelik mi oluyo? ya da düşük mü yaptım?kafam allak bullak ya nolur bilenlerden yorum ve tavsiye istiyorum kızlaar ((

Tatlım 0-5 arası değerler negatif diye biliyorum,herkeste olabilen değerler. Düşük yapmış olamazsın bence. Adet kanaman başlıyor olabilir. kanaman çok oluyor mu? Bence bekle bir hafta kadar sonra tekrar gebelik testi yap,pozitif çıkarsa kan testi yaparsın. Ben 5 hafta 3 günlükken öğrenmiştim değerim yaklaşık 720 idi.Arkadaşımın 5 haftalıkken 2200 idi. SAT'a göre bebiş ne kadarlık? Gebe olmayabilirsin tatlım malesef. Haftasına göre yaklaşık değerler şöyle:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 20 -425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1080 – 56000

Bence 1 hafta kadar geçsin adetin. Evde idrarla yapılan testlerden yap, pozitif çıkarsa kan testi yaparsın. Haber ver mutlaka, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

Son düzenleme:
Gizzcimm:) Kocişinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu veee bol bebişli yıllara:)) Çok tebrik ediyorum. Yıl dönümünüz kutlu olsun. Gelecek yıldönümünüzde 3 kişi olmanız dileğiyle..:)

evet kanamam 2 gündür çoktu ve adet kanaması gibi pıhtılı, koyu değil de daha böyle su gibiydi pıhtısızdı ve 2.günün sonunda bitti bnm adetim 6-7 günden az sürmezdi bende anlamdım bu neyin nesiydi ((((

canım ctesi gittiğim dr. da zaten kan testi 0,100 çıktığı için gebelik yok dedi, kanamadan önceki tahlilin sonucunu yeni öğrendim ya ondan benim şaşkınlığım çnkü kanama öncesindeki tahlilde hemşire 2,99 ya tüplerde kalmış ya düşecek dedi, yani sanki döllenme olmuş ama sağlıksız olduğu için değerler gitgide düşmüş son olarak da kanama halinde atılmış gibi.. çünkü kanama adete hiiç benzemiyodu ve öncesnde de hiç adet belirtisi hissetmedim (( bilemiyorumki ne zor bi süreçmiş bu..ctesi gittiğim özeldeki dr. 1 hafta bekle değerlerini ölçtür muhtemelen hormon tedavisi alırsın dedi o da ayrı bi soru işareti zaten ooof (( Allah hayırlısını versin ya ne diyim ne yapim bilemiomki(

hoşgeldin hayatım...

ayy inanamıyorum,sperm sayısı yüksek diye tüp bebek...tövbe daha neler duyacağız...ayy gülesim geldi:)))
tatlım,kacacığınla nice mutlu senelere inşallah.seneye 3 kişi kutlayın evlilik yıldönümünüzü:)
Kızlarrr yaa bu preseed jeli duydunuzmu:44:
ben duydum ama kullanmadım canım.sanırım spermlere hareket katıyor.bende kullanmak istemiştim fakat,çok pahalı gelmişti fiyatı o yüzden vazgeçtim.

canım bende bir dönem kullanmıştım ovulasyon testi.kesinlikle sabah ilk idrarda yapılmaması gerekiyor.çünkü,lh artışı günün ilerleyen saatlerinde salgılanıyor,hep negatip çıkar o yüzden.bende çok çok su tüketiyorum,birazcık sık dişini,sabret 4 saat tuttuğun idrarla yap:))

Off yaa araştırdımda biraz sanırım hareketlik sorunu olanlar için çok iimiş napsam bilemedimm gittigidiorda baktım 119tl napsam bilemedimkiii

Off yaa araştırdımda biraz sanırım hareketlik sorunu olanlar için çok iimiş napsam bilemedimm gittigidiorda baktım 119tl napsam bilemedimkiii

canım dene şansını belki olur.bir de taze sıkılmış havuç suyu içirsene eşine,hareket problemine birebir diye duymuştum.

kızlar bende hamıle kalmayı beklıyorum 2.5 senedr esım amelıyat oldu 2 hafata sonra 3 ay dolcak yenı batım 7 subat sızce bu ay hamıle olabılırmıym artk yeter yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…