- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
tatlımmm hiç duymadım ben ama korkarım öyle şeylerden, aman sende kullanma kim ne derse desin nolur nolmaz tatlım....
he bide göstercem ben ona bekletmek neymiş
evet onun gibi yapışkan değil bu akıntı..anlamıyorum 1 aydır geçmedi.adetlerim hiç düzgün değil.2-3 ayda bir oluyorum
evet onun gibi yapışkan değil bu akıntı..anlamıyorum 1 aydır geçmedi.adetlerim hiç düzgün değil.2-3 ayda bir oluyorum
Bizimde hareketlilik düşük yaa oyüzden bilen varmı die merak ettm kuzum ama ztn ben ilaç sorunlusu biriyim zora düşmedike kullanma taraftarı deilim pek :)) bu kullandığımı bile doktor 4ay önce verdi kullanmadım snra kızdıda kullandımm :)))
aynen canım..eşim " o essk sıpası bı gelsın...ayy kendıme essek dedım yaa" dıoo gelıcekler ben ınanıorum sabahdan berı 7. tuvalete gıdısım ya usuttum heraldee...
canoo valla altta duran ben değilim :)) yani ismim var ben yokum :) telden girdiğim için çıkış yapmadan kapatıyorum ondan görünüyorrnasılsınnn kuzuum haftasonu da girdi araya konuşamadıkkkk
doktora gitmedinmi peki tatlım(
ya ben yaptım da maleseef negatif hatta 2 kere de kan testi verdim negatif negatif(((((((((( dün akşamdan beri de kanama var zaten ama ilk önce yerleşme kanaması sanmıştım,kan testide negatif olunca adet kanamsı olduuna karar verdim,halbuki kahverengi damla halinde başlamıştı ((
hani 2 kere kan testi verdim dedim ya kızlar bakın anlatıyorum :cuma öğlen 2 de sağlık ocağına tahlil verdim, tabiki hemen çıkmadı sonuç pztsi öğln çıkar dediler. ama aynı gece kanamam başladı önce kahverengi akıntı şeklinde sonra arttıcumartesi sabah da özel hastaneye gidip durumu anlattım dr.ultrasona baktı kese yok rahim duvarı da kalınlaşmamış dedi kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı negatif beta hcg 0,100 yazıyordu... tabi üzüldüm ağladım bugün de sağlık ocağını aradım hemşire sonuç pozitif ama çok düşük değerin 2,99 dedi - yani ? dedim, -döllenme olmuş ama ya tüplerde kalmıştır ya da düşer dedi o yüzden değerler düşük gözüküyomuş. tüplerde kalması dış gebelik mi oluyo? ya da düşük mü yaptım?kafam allak bullak ya nolur bilenlerden yorum ve tavsiye istiyorum kızlaar ((
Tatlım 0-5 arası değerler negatif diye biliyorum,herkeste olabilen değerler. Düşük yapmış olamazsın bence. Adet kanaman başlıyor olabilir. kanaman çok oluyor mu? Bence bekle bir hafta kadar sonra tekrar gebelik testi yap,pozitif çıkarsa kan testi yaparsın. Ben 5 hafta 3 günlükken öğrenmiştim değerim yaklaşık 720 idi.Arkadaşımın 5 haftalıkken 2200 idi. SAT'a göre bebiş ne kadarlık? Gebe olmayabilirsin tatlım malesef. Haftasına göre yaklaşık değerler şöyle:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 20 -425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1080 – 56000
Bence 1 hafta kadar geçsin adetin. Evde idrarla yapılan testlerden yap, pozitif çıkarsa kan testi yaparsın. Haber ver mutlaka, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
canım ctesi gittiğim dr. da zaten kan testi 0,100 çıktığı için gebelik yok dedi, kanamadan önceki tahlilin sonucunu yeni öğrendim ya ondan benim şaşkınlığım çnkü kanama öncesindeki tahlilde hemşire 2,99 ya tüplerde kalmış ya düşecek dedi, yani sanki döllenme olmuş ama sağlıksız olduğu için değerler gitgide düşmüş son olarak da kanama halinde atılmış gibi.. çünkü kanama adete hiiç benzemiyodu ve öncesnde de hiç adet belirtisi hissetmedimTatlım 0-5 arası değerler negatif diye biliyorum,herkeste olabilen değerler. Düşük yapmış olamazsın bence. Adet kanaman başlıyor olabilir. kanaman çok oluyor mu? Bence bekle bir hafta kadar sonra tekrar gebelik testi yap,pozitif çıkarsa kan testi yaparsın. Ben 5 hafta 3 günlükken öğrenmiştim değerim yaklaşık 720 idi.Arkadaşımın 5 haftalıkken 2200 idi. SAT'a göre bebiş ne kadarlık? Gebe olmayabilirsin tatlım malesef. Haftasına göre yaklaşık değerler şöyle:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 20 -425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1080 – 56000
Bence 1 hafta kadar geçsin adetin. Evde idrarla yapılan testlerden yap, pozitif çıkarsa kan testi yaparsın. Haber ver mutlaka, hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
hoşgeldin hayatım...Merhaba kizlar ben geldiiim birde buraya ugrayayim dedim bazi arkadaslari gordum burda jonguil ve adzeynebiBen de varikosel grubundanim malesef.Kizlar bi topikte gordum esinin sperm sayisi 500 milyonmus doktor demis hamile kalman zor diye honk oldum resmen ilk defa duydum.Galiba cok oldugu icin yapisi bozukmu oluyomus neymis yogunluktan ilerleyemiyormus tup yaptir demisler sasirdim dogrusu herseyin azi da zarar coguda zarar demek ki:44::44::44:
tatlım,kacacığınla nice mutlu senelere inşallah.seneye 3 kişi kutlayın evlilik yıldönümünüzü:)aahhhhh kuzuumm çok çok teşekkür ederiiimmm amin inşallahhben bu ay bu yüzden çok istedim sanırım, ayın 20 si gibi hamile olduğumu öğrenecektim de, 1 hafta kocişten saklicaktım da, bugün sürpriz yapacaktım..olsun Allah hayırlısını versin doğru zamanda inşallahh..kısmet artık
ben duydum ama kullanmadım canım.sanırım spermlere hareket katıyor.bende kullanmak istemiştim fakat,çok pahalı gelmişti fiyatı o yüzden vazgeçtim.Kızlarrr yaa bu preseed jeli duydunuzmu:44:
merhaba bende hamilelik bekleyenlerdenim bat 12 Ocak inşallah bu ay güzel haberler alabilirm
bilen varsa sormak istiyorum bu ay ilk defa yumurtlama testlerınden aldım sabah kalktığımda yapıyorum cunku cok su içen biriyim doğru çıkmayabilir diye şimdiye kadar hafif pembe çizgiden başka görmedim ama 2 gündür bahsedilen yumurta akı gibi olan akıntı mevcut, açıkcası yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım
Off yaa araştırdımda biraz sanırım hareketlik sorunu olanlar için çok iimiş napsam bilemedimm gittigidiorda baktım 119tl napsam bilemedimkiiihoşgeldin hayatım...
ayy inanamıyorum,sperm sayısı yüksek diye tüp bebek...tövbe daha neler duyacağız...ayy gülesim geldi:)))
tatlım,kacacığınla nice mutlu senelere inşallah.seneye 3 kişi kutlayın evlilik yıldönümünüzü:)
ben duydum ama kullanmadım canım.sanırım spermlere hareket katıyor.bende kullanmak istemiştim fakat,çok pahalı gelmişti fiyatı o yüzden vazgeçtim.
canım bende bir dönem kullanmıştım ovulasyon testi.kesinlikle sabah ilk idrarda yapılmaması gerekiyor.çünkü,lh artışı günün ilerleyen saatlerinde salgılanıyor,hep negatip çıkar o yüzden.bende çok çok su tüketiyorum,birazcık sık dişini,sabret 4 saat tuttuğun idrarla yap:))
Off yaa araştırdımda biraz sanırım hareketlik sorunu olanlar için çok iimiş napsam bilemedimm gittigidiorda baktım 119tl napsam bilemedimkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?