• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

inşallah canım allah hepımızın gonlumuzun muradını versın saglıkla huzurla hayırlısı ıle. ben 2012 hazıran da korunmayı bıraktım hemen hamıle kalmam dıe dusunmustum cevremdekılerden duydugumdan megersem hemn kalmısım o ara ev aldım evımde ınsaat vardı tasınma vs derken bebegımı ogrndım 2 gun sonra dusuk oldu. sonra tekrar korunma surecıne gırdık sonra drumu degıstrdım tekrar 2013 de hazranda hamıle kaldım bebegım gayet ıyıdı 3 aylıkken oda karnımda oldu sonra drum patolojıye genetıge yolladı. 3 sebebı olabılır 1 kromozom bozuklugu 2 sebebsız 3 kan pıhtılasması dedı kromozomlarımızı degıstremem sebebını bılmedıgım bıseylede savasamam dedımm kan pıhtılasması cıktı sımdı hamıle kaldıgımda hergun ıgne vurulcam... ınsallah kalırım allahım bana yardım eder ve bebegımı kucagıma alırım..

zor günler geçirmişsin tatlım malesef :(((( Allah yardımcın olsun inşallah bu ay kavuşursunuz meleğinize..ne zaman bat

Agzimiz bu ay olmaz dicek, ama gonlumuzu susturamayacagiz...
Allah hepimizin yardimcisi olsun, tam hayirli zamaninda hayirli haberler versin bize...
hem bu ay olmadi bi hayir vardir diyoruz hem de icten ice isyan ediyoruz...

aklimiz surekli bebekteyken, onu nasil giydirecegimiz nasil besleyecegimiz nasil uyutacagimizdayken, baska neyle ugrasmak insani heyecanlandirir ki?

Kizlar okuyun, yazin, film seyredin, resim cizin... bilmiyorum... cikin gezin, vucudunuzla ilgili bebek disinda bir hedef koyun, 2 kilo verin, falan filan...

onunda etkisi var tabi canım kafamızdan atamıyoruz ki bebek için iliskiye giriyoruz sürekli. hayırlısı olsun ama rahat olmaya çalısmak en iyisi

çok haklısınız canlarımmm rahat olmamız başka şeylerle ilgilenmemiz lazımm..gerçi etraftan meraklı tazeler aklımıza getiriyor da sürekli.. Allah yardımız olsun hepimizinn..

zor günler geçirmişsin tatlım malesef :(((( Allah yardımcın olsun inşallah bu ay kavuşursunuz meleğinize..ne zaman bat

31ı canım bgun bıraz gogus hassasıyetım oldu bıde yumurtlamadan sonra kasık ve bel agrım oldu mıgde bulantısı dıgerlrındede olmamıstııı bakalım beklıorumm melegım belkıde benımmmle dımı teyzesı uzmeyım onuu ben agladıgımda oda aglar....:2::49::49::49:

ya ben yaptım da maleseef negatif hatta 2 kere de kan testi verdim negatif negatif :((((((((((( dün akşamdan beri de kanama var zaten ama ilk önce yerleşme kanaması sanmıştım,kan testide negatif olunca adet kanamsı olduuna karar verdim,halbuki kahverengi damla halinde başlamıştı :(((

tatlım hiç üzülme kısmet değilmiş, sende yazmışsın herşeyin hayırlısı..Rabbim vereceği zamanı biliyor,umarım bian önce meleklerimize kavuşuruzz..

31ı canım bgun bıraz gogus hassasıyetım oldu bıde yumurtlamadan sonra kasık ve bel agrım oldu mıgde bulantısı dıgerlrındede olmamıstııı bakalım beklıorumm melegım belkıde benımmmle dımı teyzesı uzmeyım onuu ben agladıgımda oda aglar....:2::49::49::49:

ah inşallahh tatlım sakınn üzülme Allah vereceği zamanı biliyor, belki kısmet etmiştir bu ay.. :16: inşallah bian önce kavuşuruz meleklerimize...bide hiç belirti arama kendinde tatlım rahat bırak kendini, en net belirti adet gecikmesi, yıpratma kendini..

ah inşallahh tatlım sakınn üzülme Allah vereceği zamanı biliyor, belki kısmet etmiştir bu ay.. :16: inşallah bian önce kavuşuruz meleklerimize...bide hiç belirti arama kendinde tatlım rahat bırak kendini, en net belirti adet gecikmesi, yıpratma kendini..

walla olursa suprız olsun dıorum sevınırımm dıorumm ama ıcımdekı o ıncecık yara acaba acabaacaba dııp duruooo...

tatlım hiç üzülme kısmet değilmiş, sende yazmışsın herşeyin hayırlısı..Rabbim vereceği zamanı biliyor,umarım bian önce meleklerimize kavuşuruzz..

haklısın canım bnm,güzel dileklerin için saol, hayırlısıyla versin Rabbim,elbet vakti zamanı vardır,biz duamızı ediyoruz Allah ın takdiri..

Slmmm kızlarr sayfa baya ilerlemiş bugünn :))
Bnde doktora gittim geldim o yumurtam gelişimce çatlataın diodu ama bnmde tahmin ettiğim gbi yumurtam çatlamış ztn :)) yani bu ay bnden paso :)) önümüzdeki aya bakıcaz artık..

canımmmm Allah yardımcınız olsunn hadi güzel haberlerle gel inşallahhhh :16:

Tahmin ettiğim gbi tatlım çatlamış bizimki :)) ama ne zmn çatladı bilemioruz,yine tahminimce cmrtesi çatladı adetimden 10.günüydü geçen ay 10.gün çatlamak üzereydi :))

2 aydır korunmuyoruz adet günüme yaklaşık 12 gün var.. önce biraz halsizlik sonra soğuk terleme oldu uzandım kasığıma ağrı girdi birden sonra geçti afedersiniz wc ye gittim tuvalet kağıdında pembe kan gördüm biraz sonra devamı olmadı yerleşme kanaması olabilirmi acaba

anladım tatlım bakalım sonuçları başka doktora göstereceğiz bakalım o nedesin...valla bizde gösterdik iki doktor normal yolla olur dedi ama hız önemli olduğu için kafaya takmaya başladık...allah bir an önce nasip etse eşim rahatlasa en çok onun için istemeye başladım...

Canımmm sizin sonuçlarınız bnce gayet ii baksana bizimkilere :)) ben bile takmıorum yani eşini bu konuda sen rahatlatmalısın canımm kafasına takmasın düşündürtme onu..doktor doktor gezdikçe daha çok düşünür bırakın kendi haline :16:

Canımmm sizin sonuçlarınız bnce gayet ii baksana bizimkilere :)) ben bile takmıorum yani eşini bu konuda sen rahatlatmalısın canımm kafasına takmasın düşündürtme onu..doktor doktor gezdikçe daha çok düşünür bırakın kendi haline :16:

doktorumuz ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası testlerimizi kıyaslayınca ameliyatın % 100 başarılı geçtiğini söyledi fakat hızı kafamıza taktığımız için başka doktora gittik o moralimizi bozdu fazla artış olmamış falan dedi.halbuki diğer değerlere göre kıyaslayınca baya artış olduğu aşikar ama bu doktor niye böyle dedi anlamadık:14:

doktorumuz ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası testlerimizi kıyaslayınca ameliyatın % 100 başarılı geçtiğini söyledi fakat hızı kafamıza taktığımız için başka doktora gittik o moralimizi bozdu fazla artış olmamış falan dedi.halbuki diğer değerlere göre kıyaslayınca baya artış olduğu aşikar ama bu doktor niye böyle dedi anlamadık:14:

Canım her doktor ayrı bişi sölüo oyüzden takmayın bnce :20: en ii bilen ameliyatı yapan dokyorunuzdur bunu

:nazar::nazar::nazar: BAT LİSTEMİZ UĞUR GETİRİRSİNN HEPİMİZEE :nazar::nazar::nazar:

olcayyasemin 19 OCAK BEKLEMEDE :31:

aysaydgn 21 OCAK BEKLEMEDE :31:

mertay 25-28 OCAK BEKLEMEDE :31:

ariver 1 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:

giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE :31:

miss_curious ? BEKLEMEDE :31:

basarans ? BEKLEMEDE :31:

Kızlar bende yeni katıldım aranıza. BAT: 6 Şubat 3 aydır bekliyorum inşallah hepimizz beklediğimiz gibi hamiş kalırız yaaa:)) Benide listeye eklerseniz sevinirimm:))

Son düzenleme:
evet canım bu sefer bırakmayız hastalanmazsak inş...benim de 19 20 şubat canım. tamam batdaş olduk işte sıkı çalışın sizde:1:
ayen canım battasız :)) bu ay sıkı calıscaz söz :)
of ama yaaaa :(( moral bozmak yok ama kuzuum benimde 18 şubat birlikte beklicez desene :)) çok çalışmak lazım çoookk :16::16::16::16:

sende 18 subat ben 19-20 oh oh aynı anda guzel haberler alırız ınsallah :)))

ınsallah canım hayırlısı t abıkı senın hıkayen ne_?

talım ben malesef 10 ay doğum kntrol hapı kullandım 2 ay önce bıraktık, artık çok istiyoruz bebeğimizi..ilk ayı es geçin dedi doktor 2. ay başladık çalışmalara o da olmadı yani bu ay, inşallah şubatta olur işte, yani yeniyim anlayacağın..Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh...

Back
X