Hamile kalmayı bekleyenler

ay çok haklısın kuzumm bende diyorum artık 1 hafta geçmeden test yapmicam, bide şu adet olana kadar kendini hamile gibi hissetmek varya o bile nasıl tatlı bi duygu

ay alemsin canım güldürdün beni valla :):):)
Evet el hep göbekte oluo benimde sanki yarın doğurcam :)

adet gunum 31 ı bugun hafıf gogsum hassaslastı...acaba mı yaa cok ıstıyorummm dua edın kızlar....

ay bende sürekli benimkilere bi elliyorum hassaslaşmışmı diye :) elimle bastırınca çok hafif bir sızı var sadece. İnşallah duarım seninle canım

hahaahaaaaa annelik içgüdüsü sanırım şekerim o minik göbüştedir belki diye korumaya çalışıyosun iştee

evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım :) Allahım hediye bir evlat versin size inşallah :)

adet gunum 31 ı bugun hafıf gogsum hassaslastı...acaba mı yaa cok ıstıyorummm dua edın kızlar....

hadi inşallahhh canım benimm topiğin açılışını birisi yapsın artık kurdale kescezz daha :)))) iyi haberlere ihtiyacımız var tatlımm inşallahh miniğin seninledirr

evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım :) Allahım hediye bir evlat versin size inşallah :)

aahhhhh kuzuumm çok çok teşekkür ederiiimmm amin inşallahh ben bu ay bu yüzden çok istedim sanırım, ayın 20 si gibi hamile olduğumu öğrenecektim de, 1 hafta kocişten saklicaktım da, bugün sürpriz yapacaktım..olsun Allah hayırlısını versin doğru zamanda inşallahh..kısmet artık

planlara bak :) Süpersin ya ,
Allahım hayırlısı ile nasip etsin canımm geç olsun da güç olmasın :)

evet canım batdaşlarım çoğalıyor sıkı çalışma yapmak lazım 3 aydır boşa kürek çektik

sağlık olsun kuzumm, bu ay işi sağlam tutarsın artık kısmetimizde ne zaman varsa ne zaman hayırlıysa Rabbim o zaman nasip etsin inşallahh...

hadi inşallahhh canım benimm topiğin açılışını birisi yapsın artık kurdale kescezz daha :)))) iyi haberlere ihtiyacımız var tatlımm inşallahh miniğin seninledirr

inşallah benımledırr sizdden ricam benım için dua edermısınız "ya allah, ya rahmani ya rahim. ya kaviyyü, ya kadir" 70 kere okuyup benım bebegıme kavusmam ıcın dua edermısınız .dualarınıza ıhtıyacım war...

planlara bak :) Süpersin ya ,
Allahım hayırlısı ile nasip etsin canımm geç olsun da güç olmasın :)

:))))))) aynen öylee kuzummmm Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir doğum nasip etsin de bekleyelim....

cnm evet az kaldi,bence yakalamis olabilirim ama ona da bakmiyo sanki ya cunku ben hep yum. gunlerimde calisiyorum 6 aydir,tık yok..
hayirlisi napalim cnm,bekliyoruz..

ederiz tabi canım senin benim ve tüm hayırlı evlat isteyenlerin duası kabul olur inşallah..

cnm evet az kaldi,bence yakalamis olabilirim ama ona da bakmiyo sanki ya cunku ben hep yum. gunlerimde calisiyorum 6 aydir,tık yok..
hayirlisi napalim cnm,bekliyoruz..

6 aydır çok fazla istiyosun diye olmuyor kuzum, o yüzden o günlere denk getirsek de beynimiz engelliyor :44: Allah hayırlısını versin inşallah canım bu ay Rabbim kabul eder inşallahh duanı....

ederiz tabi canım senin benim ve tüm hayırlı evlat isteyenlerin duası kabul olur inşallah..

inşallah canım allah hepımızın gonlumuzun muradını versın saglıkla huzurla hayırlısı ıle. ben 2012 hazıran da korunmayı bıraktım hemen hamıle kalmam dıe dusunmustum cevremdekılerden duydugumdan megersem hemn kalmısım o ara ev aldım evımde ınsaat vardı tasınma vs derken bebegımı ogrndım 2 gun sonra dusuk oldu. sonra tekrar korunma surecıne gırdık sonra drumu degıstrdım tekrar 2013 de hazranda hamıle kaldım bebegım gayet ıyıdı 3 aylıkken oda karnımda oldu sonra drum patolojıye genetıge yolladı. 3 sebebı olabılır 1 kromozom bozuklugu 2 sebebsız 3 kan pıhtılasması dedı kromozomlarımızı degıstremem sebebını bılmedıgım bıseylede savasamam dedımm kan pıhtılasması cıktı sımdı hamıle kaldıgımda hergun ıgne vurulcam... ınsallah kalırım allahım bana yardım eder ve bebegımı kucagıma alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…