kızııımmm tembellik yok yaaa...ne bu sen hiç çalışmıyosun,üşenenin çocuğu olmaz derler unuttun mu:)
ayy inşallah umudum yok ama belli de olmaz:)
bugun reglim 3 gün geçti. ama geçti mi emin değilim.. Çünkü reglim artık düzensiz28 günde olduğumu varsayarsak (çünkü erkende olduğum oluyor) bugun 3 gün geçti. 30 gün olsa 1 gün geçti..
Adet sancım yok :S Gazım var... Ara ara giren bir ağrı ve hemen geçiyor..
Artık Allahın izni ile anne olmak istiyorum...
bugun reglim 3 gün geçti. ama geçti mi emin değilim.. Çünkü reglim artık düzensiz28 günde olduğumu varsayarsak (çünkü erkende olduğum oluyor) bugun 3 gün geçti. 30 gün olsa 1 gün geçti..
Adet sancım yok :S Gazım var... Ara ara giren bir ağrı ve hemen geçiyor..
Artık Allahın izni ile anne olmak istiyorum...
canımmmm test yapmadınmıııııı ay ben heycanlandımmmm
tatlımmmmm merhabaa nasılsınnn
cnm bence test yapabilirsin,gunun gecmis gorunuyor..
insallah bebegin seninledir..
selamun aleykum hanımlar bnde hamıle kalmak ıstıyorum bakalım bu ay ne olacak cok heycanlıyım..
inşallah canım.. Ona öyle hasretiz ki..
canım perşembe yada cuma günü yaptım hem de ultra erken gebelik testinden. Negatif çıktı.. Bi daha da yapmadım.. Çünkü artık çok yoruldum.. Bu hafta bitene kadar regl olmazsam o zmm yapacağım.. Nedir bu çektiğimiz anlamadım ki :)
canım perşembe yada cuma günü yaptım hem de ultra erken gebelik testinden. Negatif çıktı.. Bi daha da yapmadım.. Çünkü artık çok yoruldum.. Bu hafta bitene kadar regl olmazsam o zmm yapacağım.. Nedir bu çektiğimiz anlamadım ki :)
ay çok haklısın kuzumm bende diyorum artık 1 hafta geçmeden test yapmicam, bide şu adet olana kadar kendini hamile gibi hissetmek varya o bile nasıl tatlı bi duygu
tesekkur ederşm iyiyim cnm,sen nasilsin..
tatile girdim evdeyim artik 15 gun..
gizzz senin bugun evlilik yıldonumun mu cnm..
Tatlım bizim toplam hareketlilik %35,ileri ve yavaş toplamı %20.. Ürolog sayınız çok ii ama hareketliliğin böle olması şansınızı düşürür dio,tüp bebekçi var profesor onada gösterdik sonuçları ameliyata fln gerek yok dedi daha 1.evrede dedi,açıkçası çok ameliyat taraftarı olöadığımızı için bunu duymak ii geldi bize,kafaya takmıoruz onu :))
Bgn doktora gidicem şansımızı artırmak için çatlatıo yumurtaları ama bnce çatladı gbi..bilemiorum tabi görcez birazdan :))
bende iyiyimm canım benim benimm teşekkürler, oh ne güzel keyfini çıkar tatlım, bide enerji topla çok çalışş
of ama yaaaa( moral bozmak yok ama kuzuum benimde 18 şubat birlikte beklicez desene :)) çok çalışmak lazım çoookk
aynen cnm..bu arada evlilik tarihlerimiz yakın sanki..
sen de mi erteledin benim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?