- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
eşim erteledi canım. Geçen 2 sendedir yapalım dedik sonra sorunlar çıktı. Sperm vırt zırt :) Tüp bebekti bilmemneydi.. Sonra 2 ay önce oldu oda kimyasal gebelikti..
anladim cnm olur bu sene insallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim erteledi canım. Geçen 2 sendedir yapalım dedik sonra sorunlar çıktı. Sperm vırt zırt :) Tüp bebekti bilmemneydi.. Sonra 2 ay önce oldu oda kimyasal gebelikti..
ay çok haklısın kuzumm bende diyorum artık 1 hafta geçmeden test yapmicam, bide şu adet olana kadar kendini hamile gibi hissetmek varya o bile nasıl tatlı bi duygu![]()
anladim cnm olur bu sene insallah..
olacak inşallah :) bu ay olmazsa sonraki ay, rabbim verecek sanki, hissediyorum :)
cnm calismalar bitti bat bekliyorum..![]()
tebrik ederim cnm...![]()
adet gunum 31 ı bugun hafıf gogsum hassaslastı...acaba mı yaa cok ıstıyorummm dua edın kızlar....
ay alemsin canım güldürdün beni valla :):):)
Evet el hep göbekte oluo benimde sanki yarın doğurcam :)
hahaahaaaaaannelik içgüdüsü sanırım şekerim o minik göbüştedir belki diye korumaya çalışıyosun iştee
![]()
adet gunum 31 ı bugun hafıf gogsum hassaslastı...acaba mı yaa cok ıstıyorummm dua edın kızlar....
evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım :) Allahım hediye bir evlat versin size inşallah :)
aahhhhh kuzuumm çok çok teşekkür ederiiimmm amin inşallahhben bu ay bu yüzden çok istedim sanırım, ayın 20 si gibi hamile olduğumu öğrenecektim de, 1 hafta kocişten saklicaktım da, bugün sürpriz yapacaktım..olsun Allah hayırlısını versin doğru zamanda inşallahh..kısmet artık
![]()
evet canım batdaşlarım çoğalıyorsıkı çalışma yapmak lazım 3 aydır boşa kürek çektik
![]()
hadi inşallahhh canım benimm topiğin açılışını birisi yapsın artık kurdale kescezz daha :)))) iyi haberlere ihtiyacımız var tatlımminşallahh miniğin seninledirr
![]()
planlara bak :) Süpersin ya ,
Allahım hayırlısı ile nasip etsin canımm geç olsun da güç olmasın :)
çok teşekkürr ederiim canım beniimmmm benim adam gece kutladıama akşamda vardır umarım güzel bişeyler
senin bata 3 gün kalmışş şimdi farkettim çok heycanlıııyumurtlama günlerini yakaladınmı sence kuzum
inşallah benımledırr sizdden ricam benım için dua edermısınız "ya allah, ya rahmani ya rahim. ya kaviyyü, ya kadir" 70 kere okuyup benım bebegıme kavusmam ıcın dua edermısınız .dualarınıza ıhtıyacım war...
cnm evet az kaldi,bence yakalamis olabilirim ama ona da bakmiyo sanki ya cunku ben hep yum. gunlerimde calisiyorum 6 aydir,tık yok..
hayirlisi napalim cnm,bekliyoruz..
ederiz tabi canım senin benim ve tüm hayırlı evlat isteyenlerin duası kabul olur inşallah..
iyi pazarlar canım...
herkese mutlu pzarlar kızlar. kımse ugramaz oldu buraya. son gelişmeler neler test yapacak arkadaslar vardı sonuclardan haberdar edın bızı.