19-20 subat canım
bu sefer bırakmak yok canım
canım bizim toplam hareketlilik % 61,ileri hızlı hareketlilik + ileri yavaş hareketlilik a+b %41.. doktorunuz size bu konuda bir şey dedi mi peki yeterli ya da değil diye?inş bu aksilik olmazsa bu ay sıkı çalışacağız artıksizde çalışın güzel haberler bekliyoruz artık
kızlarrr çok merak ediyorum sonucum ne olucak atı tam olarak bilemiyorum çünkü geçen ay 4 gün gecikme yaşadım normalde 30 günde bir olurum.. inşlh toğiğiniz uğurlu gelirde olmam :)) bu arada ovülosyon testi kullanarak yumurtlama günümü gördüm o şekilde hergün ilişkiye girdik sperm kalıtesi düşemesin diye hergün eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim ve yumurtladığım gün sadece gün aşırı oldu diğer günler düne kadar yaptık artık duruyorum ve nekliyorum Allahım nasip ederse...
kuzuuummmmm hoşgeldinnBen biliyorumki bunları Ama hala düşünüyosun bak ne demiştik hani çok fazla kafamıza takmicaktıkkkk
gıııızzz topik sahibesiii nerelerdesin bakıyım sen???öyle altta durma yaz bişeyler bacım:)
bugun daha rahatım canım çünkü adet olucam göğüslerim dün ağırmaya başladı..
bat ne zamandı bebeğiim
tatlım adet oldum benyeni batım 19 şubat...
geçen ay gecitiği için tam bilemiyorum ki canım 2 3 şubat olabılır
Tatlım bizim toplam hareketlilik %35,ileri ve yavaş toplamı %20.. Ürolog sayınız çok ii ama hareketliliğin böle olması şansınızı düşürür dio,tüp bebekçi var profesor onada gösterdik sonuçları ameliyata fln gerek yok dedi daha 1.evrede dedi,açıkçası çok ameliyat taraftarı olöadığımızı için bunu duymak ii geldi bize,kafaya takmıoruz onu :))
Bgn doktora gidicem şansımızı artırmak için çatlatıo yumurtaları ama bnce çatladı gbi..bilemiorum tabi görcez birazdan :))
ayyyyy ama sen çok iyi hazırlandın vallaa bu ay bebeğiimmm sadece çok stres yapıyosuuunnnn
Merhaba kizlar ben geldiiim birde buraya ugrayayim dedim bazi arkadaslari gordum burda jonguil ve adzeynebiBen de varikosel grubundanim malesef.Kizlar bi topikte gordum esinin sperm sayisi 500 milyonmus doktor demis hamile kalman zor diye honk oldum resmen ilk defa duydum.Galiba cok oldugu icin yapisi bozukmu oluyomus neymis yogunluktan ilerleyemiyormus tup yaptir demisler sasirdim dogrusu herseyin azi da zarar coguda zarar demek ki:44::44::44:
STRES DEĞİL CANIM İSTEK DİYELİM YOKSA ilişkimde hiçbirzaman bebek aklıma gelmiyor getirmemk değil he gelmiyor vallahi
ama istek de aynı işte canoooo çok isteyince de olmuyorr(((( aaaahh ahhhhh napacamızı şaşırdıkkk eşşek sıpaları içinnn :44: gelsin de sorarım ben onaa
kafaya takınca adet bile gecikiyo demek ki hormonlarıda beynimiz yönetiyor..dedikleri kadar var. ne kadar az düşünürseniz o kadar çabuk bebeğimiz olur.
aynen öyle canım kasığım bacağım heryerim ağırıyor((belki yarın öbürgün olurum
o hiçç belli olmazzzzzzzzz kırmızıları görene kadar umut hep varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?