Hamile kalmayı bekleyenler

Merhaba kizlar ben geldiiim birde buraya ugrayayim dedim bazi arkadaslari gordum burda jonguil ve adzeynebi Ben de varikosel grubundanim malesef.Kizlar bi topikte gordum esinin sperm sayisi 500 milyonmus doktor demis hamile kalman zor diye honk oldum resmen ilk defa duydum.Galiba cok oldugu icin yapisi bozukmu oluyomus neymis yogunluktan ilerleyemiyormus tup yaptir demisler sasirdim dogrusu herseyin azi da zarar coguda zarar demek ki:44::44::44:

kızlarrr çok merak ediyorum sonucum ne olucak atı tam olarak bilemiyorum çünkü geçen ay 4 gün gecikme yaşadım normalde 30 günde bir olurum.. inşlh toğiğiniz uğurlu gelirde olmam :)) bu arada ovülosyon testi kullanarak yumurtlama günümü gördüm o şekilde hergün ilişkiye girdik sperm kalıtesi düşemesin diye hergün eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim ve yumurtladığım gün sadece gün aşırı oldu diğer günler düne kadar yaptık artık duruyorum ve nekliyorum Allahım nasip ederse...

Tatlım bizim toplam hareketlilik %35,ileri ve yavaş toplamı %20.. Ürolog sayınız çok ii ama hareketliliğin böle olması şansınızı düşürür dio,tüp bebekçi var profesor onada gösterdik sonuçları ameliyata fln gerek yok dedi daha 1.evrede dedi,açıkçası çok ameliyat taraftarı olöadığımızı için bunu duymak ii geldi bize,kafaya takmıoruz onu :))
Bgn doktora gidicem şansımızı artırmak için çatlatıo yumurtaları ama bnce çatladı gbi..bilemiorum tabi görcez birazdan :))

günaydın herkesee.. haftasonu kocişle olduğum için giremedim ben. altta sanırım sürekli görünüyormuşum ama telden girdiğim için çıkış yapmadan kapatıyorum o yüzden görünüyorsamda sitede değilim genelde :) sizler nasılsınızz güzel anne adayları

Son düzenleme:

kuzuuummmmm hoşgeldinn ben biliyorumki bunları ama hala düşünüyosun bak ne demiştik hani çok fazla kafamıza takmicaktıkkkk

gıııızzz topik sahibesiii nerelerdesin bakıyım sen???öyle altta durma yaz bişeyler bacım:)

canoo valla altta duran ben değilim :)) yani ismim var ben yokum :) telden girdiğim için çıkış yapmadan kapatıyorum ondan görünüyorr nasılsınnn kuzuum haftasonu da girdi araya konuşamadıkkkk

canımmmm Allah yardımcınız olsunn hadi güzel haberlerle gel inşallahhhh

canım hoşgeldinnnn sabah sabah güldürdün valla, dogru ama herşeyin çoğu zarar bende yeni duydum ama yaa çok ilginç... :44:

STRES DEĞİL CANIM İSTEK DİYELİM YOKSA ilişkimde hiçbirzaman bebek aklıma gelmiyor getirmemk değil he gelmiyor vallahi

ama istek de aynı işte canoooo çok isteyince de olmuyorr (((( aaaahh ahhhhh napacamızı şaşırdıkkk eşşek sıpaları içinnn :44: gelsin de sorarım ben onaa

ama istek de aynı işte canoooo çok isteyince de olmuyorr (((( aaaahh ahhhhh napacamızı şaşırdıkkk eşşek sıpaları içinnn :44: gelsin de sorarım ben onaa

aynen öyle canım kasığım bacağım heryerim ağırıyor((belki yarın öbürgün olurum

kafaya takınca adet bile gecikiyo demek ki hormonlarıda beynimiz yönetiyor..dedikleri kadar var. ne kadar az düşünürseniz o kadar çabuk bebeğimiz olur.

ayy aynen öyle iştee benim ondan gecikti yahuu bu nasıl iş arkadaş aile planlaması yapacan bebeğe karar verecen ama istemicen :44: ayda 1 gün yumurtluyoruz o güne denk getirecen ama hesaplamican hesaplarsan çok düşünmüş oluyosun, malum düşününce olmuyorr :44: ooofff offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…