• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

kızııımmm tembellik yok yaaa...ne bu sen hiç çalışmıyosun,üşenenin çocuğu olmaz derler unuttun mu:)
ayy inşallah umudum yok ama belli de olmaz:)

hahhahahaaaaa :1::1::1::1: çok doğruu şekerimm ama ananem bana derdi ya sen bu üsengeçlikle nasıl çocuk yapacan diyee kadının bir bildiği varmış :26::26:

bugun reglim 3 gün geçti. ama geçti mi emin değilim.. Çünkü reglim artık düzensiz :( 28 günde olduğumu varsayarsak (çünkü erkende olduğum oluyor) bugun 3 gün geçti. 30 gün olsa 1 gün geçti..
Adet sancım yok :S Gazım var... Ara ara giren bir ağrı ve hemen geçiyor..
Artık Allahın izni ile anne olmak istiyorum...

bugun reglim 3 gün geçti. ama geçti mi emin değilim.. Çünkü reglim artık düzensiz :( 28 günde olduğumu varsayarsak (çünkü erkende olduğum oluyor) bugun 3 gün geçti. 30 gün olsa 1 gün geçti..

canımmmm test yapmadınmıııııı ay ben heycanlandımmmm :16::16::16::16::16::16:

cnm bence test yapabilirsin,gunun gecmis gorunuyor..
insallah bebegin seninledir..

canımmmm test yapmadınmıııııı ay ben heycanlandımmmm :16::16::16::16::16::16:

canım perşembe yada cuma günü yaptım hem de ultra erken gebelik testinden. Negatif çıktı.. Bi daha da yapmadım.. Çünkü artık çok yoruldum.. Bu hafta bitene kadar regl olmazsam o zmm yapacağım.. Nedir bu çektiğimiz anlamadım ki :)

canım perşembe yada cuma günü yaptım hem de ultra erken gebelik testinden. Negatif çıktı.. Bi daha da yapmadım.. Çünkü artık çok yoruldum.. Bu hafta bitene kadar regl olmazsam o zmm yapacağım.. Nedir bu çektiğimiz anlamadım ki :)

haklısın cnm o zaman bekle,insan yıpranıyor manen..

ay çok haklısın kuzumm bende diyorum artık 1 hafta geçmeden test yapmicam, bide şu adet olana kadar kendini hamile gibi hissetmek varya o bile nasıl tatlı bi duygu :16::16::16::16:

Tatlım bizim toplam hareketlilik %35,ileri ve yavaş toplamı %20.. Ürolog sayınız çok ii ama hareketliliğin böle olması şansınızı düşürür dio,tüp bebekçi var profesor onada gösterdik sonuçları ameliyata fln gerek yok dedi daha 1.evrede dedi,açıkçası çok ameliyat taraftarı olöadığımızı için bunu duymak ii geldi bize,kafaya takmıoruz onu :))
Bgn doktora gidicem şansımızı artırmak için çatlatıo yumurtaları ama bnce çatladı gbi..bilemiorum tabi görcez birazdan :))

anladım tatlım bakalım sonuçları başka doktora göstereceğiz bakalım o nedesin...valla bizde gösterdik iki doktor normal yolla olur dedi ama hız önemli olduğu için kafaya takmaya başladık...allah bir an önce nasip etse eşim rahatlasa en çok onun için istemeye başladım...

of ama yaaaa :(( moral bozmak yok ama kuzuum benimde 18 şubat birlikte beklicez desene :)) çok çalışmak lazım çoookk :16::16::16::16:

evet canım batdaşlarım çoğalıyor:1: sıkı çalışma yapmak lazım 3 aydır boşa kürek çektik:9:

aynen cnm..bu arada evlilik tarihlerimiz yakın sanki..
sen de mi erteledin benim gibi..

eşim erteledi canım. Geçen 2 sendedir yapalım dedik sonra sorunlar çıktı. Sperm vırt zırt :) Tüp bebekti bilmemneydi.. Sonra 2 ay önce oldu oda kimyasal gebelikti..

Back
X