- 15 Temmuz 2016
- 7.866
- 13.105
-
- Konu Sahibi Amazing family
Siz saçma görebilirsiniz ben saçma görmüyorum.Eski konularını bilmiyorum ne demişler ne eleştirmişler bilmiyorum ama bu konuda Bu taraf yüzde yüz haklı gibi bi durum yok. Ayrıca siz her işi kendiniz yapıyorsunuz diye karşıdaki de yapacak değil bide doktor otur dese de oturmam dediğiniz şey cahil cesareti bence bunu yapmayın ağır sonuçlar olabilir Allah korusun. Artı sizin tek çocuğunuz var bayanın 2 çocuğuymuş gebelik haftası da önde 4,5 aylık da gebeliğin ağırlığı bile olmaz varsa mide bulantısı ve halsizlik falan olur en fazla o da o haftalar da geçmeye başlamıştır 8 ayşık hamilelikte ekstra bide vücut ağırlığı falan oluyor kıyaslamanız çok yanlış ve saçma görünüyor karşıdan bakınca herkesin yaşadığı kendine
tersfırlatma diye bişey yazmıyor ki? çocuğu koltuğa sertçe oturtmuşÇocuğu ters fırlattığınızda boynunu çok rahat kırabilirdiniz biliyorsunuz değil mi?
Öncelikle geçmiş olsun. Tekrar söylüyorum %700 ölüm riski olan bir gebelik geçirmenize tüm kalbimle söylüyorum üzüldüm ama buna rağmen fazla rahat davrandığınızı söylemeden geçemeyeceğim. Hamilelik hastalık olmasa bile sorumluluk gerektiren bir durum . Canınızda can taşıyorsunuz. Hayati riskinizde varmış . Tekrar doktorların dediğine uymanızı tavsiye ederim. Hoşçakalınİyice eşiniz haklı olduğuna ve sizin eski konularınızı eleştiren üyelerinde çok çok haklı olduğuna kanaat ettim.
Siz çok hırslı ve hırslı olunca gözü dönün bı yapınız var.
Hanım efendi ben %700 ölüm riski ile gebelik geciriyorum. Size yaşadıklarımı yazmak istemiyorum.
Dünya da tek riskli gebelik geçiren siz degilsiniz. Son da olmayacaksınız.
Biraz ılımlı olmanızı tavsiye ederim.
Şiddet şiddettir.Ya ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
Başlarım arkadaş 2 yaş sendromundan. Edepli olacak o çocuk
Anneye sanki çocuğuna işkence etmiş gibi muamele etmeyin
Gerekirse terlik de yer şaplak da yer sanki biz yemedik iyi ki de yedik iyiki de korktuk
Saçmalamayın çocuk yetiştiriyorum diye.
Çocuklar adamına göre muamele ediyor onu bilin.
Ya ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
Gerekirse terlik de yer şaplak da yer sanki biz yemedik iyi ki de yedik iyiki de korktuk
2 yaşındaki çocuk edepli durmaktan ne anlar?Başlarım arkadaş 2 yaş sendromundan. Edepli olacak o çocuk
Adamın eşine tokat atmasını kesinlikle mazur gormemekle beraber çocuğa şiddet uygulamayı "analık hakkı " gibi gören yorumculari görmek beni çok şaşırttı..oysa aynı çocuğa aynı davranışı yapan çocuğun bakıcısı olsaydı asilsın diyecek arkadaşlar şimdi "aslında tüm gün çocukla uğraşmak da çok zor tatlım" edasındalarŞiddet şiddettir.
çocuklar malımız değildir.
Tüm ülkenin aile planlamasına ihtiyacı var.Yazmayım dedim ama duramadım
Daha 2 yaşında bebe var onun da abisi var
E 3. Cocuk?
Sürekli hamilelik sürekli bebek bakımı sinirlerinizi yipratmis
Ben aile planlaması tavsiye edeceğim
Hay Allah razı olsun.Adamın eşine tokat atmasını kesinlikle mazur gormemekle beraber çocuğa şiddet uygulamayı "analık hakkı " gibi gören yorumculari görmek beni çok şaşırttı..oysa aynı çocuğa aynı davranışı yapan çocuğun bakıcısı olsaydı asilsın diyecek arkadaşlar şimdi "aslında tüm gün çocukla uğraşmak da çok zor tatlım" edasındalar
Ya ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
Vuran el farkı işte. Çocuk “Aa annem vurdu çok da sorun değil” diye düşünüp yaralanmıyor sanıyorlar.Adamın eşine tokat atmasını kesinlikle mazur gormemekle beraber çocuğa şiddet uygulamayı "analık hakkı " gibi gören yorumculari görmek beni çok şaşırttı..oysa aynı çocuğa aynı davranışı yapan çocuğun bakıcısı olsaydı asilsın diyecek arkadaşlar şimdi "aslında tüm gün çocukla uğraşmak da çok zor tatlım" edasındalar
Katılıyorumİlgili baba böyle bir şey mi? Ev temizliğini de yapacak tabii ki. Benim atmış yaşında babam da annem ev hanımı ve sağlıklı olmasına rağmen evi temizler,sahurlari hazırlar.
Adam hem karantina yüzünden çalışmıyor hem iki çocuğun var hem de üçüncüsüne riskli bir şekilde hamilesin.
Böyle bir durumda bile adamın yaptığını 'lutuf' olarak görme. Evde iş birligi var, o da kendi gorevini yapıyor. Tutup da kendi yaşadığı evi temizledi diye ona minnet mi edeceksin? O evi dağıtan zaten o ve kendi kanından çocukları. Temizleyecek tabii ki
İyi bir koca olmadığı gibi iyi bir baba asla değil. Bir sıcak su bir soğuk su döküp zature edecek çocukları. Böyle saçma ebeveynlik mi olur? Önce sert ol yasakla, sonra ağlasın kıyama izin ver. Bu cocuklarla baş da edilmez ileride çünkü onlara ne kadar ağlayıp sorun cikartirsa o kadar merhamet gösterileceği ogretilmis daha bebekken. Enerjilerinin son damlasına kadar kullanacaklardır.
Ve son olarak hamile kadına tokat atmak...
Nasıl bir vicdan bunu yapabilir?
Kocan merhametsiz bir adam. Yazdıklarından anladım ki ayrilamayacaksin. Belki şartların uygun değil,belki hamilelik,3 çocuk...ama bu mecburiyetini ve ona muhtaç kaldığını bilmek kocanı daha zalim bir insan yapmaya itebilir. Neticede tokat attı ve tepkini gözlüyor. Eğer senin bir yere gidemeyecegine, 3 çocuğun ayağında pranga olduğuna ve onu asla terkedemeyecegine- haliyle yuvasının bozulmayacagina inanırsa kavgaları tokatla-dayakla bitirme huyu edinebilir. Nasılsa ağlayıp susuyorsun. Nasılsa bir yere gidemezsin. Bir kez elinin altında olduğunu anlayan zalim adam bundan sonra döver de aldatır da...çünkü elinin altındasın..
Çok üzücü ama durum bu. Acaba evden mi kovsaniz?
Bununla ilgili bir yazı ve bazı istatistikler okudum iki üç gün önce.Karantina dönemi çok fırtınalı geçecek anlaşılan
Sonunda boşananlar
Birbirine tahammülü kalmamış evliler
Üstüne sürekli kavgalı evliliklerin çocukla taçlandırılması
Ben bu karantina en çok ekonomiyi vuracak dedim ama en çok aileleri vuracak sanırım