- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
-
- Konu Sahibi Amazing family
Şu an kimse bir yere kaçamadığı için devam ediyordur evlilikler benceBununla ilgili bir yazı ve bazı istatistikler okudum iki üç gün önce.
Ülkemizde, son iki ayda yoğun değilmiş boşanma başvuruları.
Sonrasında özellikle de normalleşme süreci başlayınca nolur bilemem tabii...
Kesinlikle katılmıyorumYa ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
Başlarım arkadaş 2 yaş sendromundan. Edepli olacak o çocuk
Anneye sanki çocuğuna işkence etmiş gibi muamele etmeyin
Gerekirse terlik de yer şaplak da yer sanki biz yemedik iyi ki de yedik iyiki de korktuk
Saçmalamayın çocuk yetiştiriyorum diye.
Çocuklar adamına göre muamele ediyor onu bilin.
Erkeklerin de evde kalıp ev halini gözlemlemesi adına bu karantina iyi oldu aslında. Sabahtan akşama kadar evdesin oturuyorsun, ne yapıyorsun ki şeklindeki düşünceleri bir nebze olsa yok olmuştur diye düşünüyorum.Bununla ilgili bir yazı ve bazı istatistikler okudum iki üç gün önce.
Ülkemizde, son iki ayda yoğun değilmiş boşanma başvuruları.
Sonrasında özellikle de normalleşme süreci başlayınca nolur bilemem tabii...
Tam tersi en çok yaralayan da en sevdiklerimiz değil mi zaten?Vuran el farkı işte. Çocuk “Aa annem vurdu çok da sorun değil” diye düşünüp yaralanmıyor sanıyorlar.
Oğlum 3 yaşında ne krizler geçirdi kıçına terlik fln da yemedi , büyüdükçe uyarının dozu artıyor ve toleransimiz azalıyor sadece. 2 yaşındaki çocuk bazı seyleri anlamaz sadece şiddet gördüğünü anlar ve korkar dilerim sizin düşüncenizle çocuk yetiştiren fazla kalmamıştır artıkYa ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
Gerekirse terlik de yer şaplak da yer sanki biz yemedik iyi ki de yedik iyiki de korktuk
Ya ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
Öğretmenmişsiniz öğrencilerinize böyle mi davranıyorsunuz?Ya ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
Ya ben gerçekten buradaki insanları anlayamıyorum burada çocuk kendini yerlere atacak saçma sapan bağıracak allah aşkına kimse bir şey demeyecek mi kıçına terliği yemeyecek mi yaa
burada erkeğin kadına uyguladığı şiddetle,
bir annenin çocuğunun poposuna vurması aynı şey değil diyip yırtınsak da,
"çocuğunu dövmek analık hakkı değildir"ci tayfa yok mu....
kimse demiyor ki o annedir istediği zaman döver de sever de
evet şiddete karşıtısınız, keza ben de.
ama buradaki kimse eziyet çektirsin her şımardığında dövsün demedi.
konu sahibi de ben çocuğumu eşşek sudan gelene kadar dövdüm demedi.
sanki annesi çocuğu 2 kulağından tavana çivilemiş gibi cevaplar vermeniz sadece duyar kasmanızdan bana göre
eleştirirsiniz zaten forumun amacı bu
ama çocuğu hortumla dövüp ayaklarından bağlamış tavana asmış gibi de yorumlar yapmayın bari
şimdi bu yorumuma da sayısız dislike atacaksınız
ama annenin popoya attığı acıtmayan bir tokatıyla
hamile bi kadına atılan, belki de yere devirecek kadar sert bir tokatla eşdeğer olmadığının
bence siz de farkındasınız
Ben o tarz bir yorum yapmadım ama şöyle bir versusu yazmadan edemeyeceğim. X'ler konu sahibin yaptıkları, Yler kocaayının yaptiklariBence de kesinlikle eşdeğer değil ikisi
Malum hamile olunca zihinsel engelli olmuyoruz. Hamile kalabilen insan şiddet gördüğü yerden uzaklaşma becerisine sahip, o zekaya sahip olmalı en azından yaş itibariyle.
Ama 2 yaşında bebek şiddet gördüğü yerden uzaklaşamaz hanımefendi.
O yüzden ikisinin kıyaslanması saçmalığın daniskası.
Konu sahibi evire çevire dövdü demiyor kimse, dikkatli ol diyoruz, sabırlı ol elini alıştırma bak 3. çocuk yolda diyoruz. Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz.
sizin gibi söyleseler ne mutluBence de kesinlikle eşdeğer değil ikisi
Malum hamile olunca zihinsel engelli olmuyoruz. Hamile kalabilen insan şiddet gördüğü yerden uzaklaşma becerisine sahip, o zekaya sahip olmalı en azından yaş itibariyle.
Ama 2 yaşında bebek şiddet gördüğü yerden uzaklaşamaz hanımefendi.
O yüzden ikisinin kıyaslanması saçmalığın daniskası.
Konu sahibi evire çevire dövdü demiyor kimse, dikkatli ol diyoruz, sabırlı ol elini alıştırma 3. çocuk yolda diyoruz. Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz.
Bunu niye diyelim?kimse demiyor ki o annedir istediği zaman döver de sever de
ay neye şaşırdınız acaba ??????Bunu niye diyelim?
Anne olmak istediğimizde çocuklarımızı dövme hakkı mı veriyor bize?
Bir çocuğu doğurmuş ve büyütüyor olmak istediğinizde sevip, istediğinizde/kızdığınızda dövme/hırpalama hakkı vermiyor kimseye.
Bunu nasıl yazabiliyorsunuz?
Gerçekten anlayamıyorum.
Şaşkınlık içersindeyim.
Şİmdi anladım.ay neye şaşırdınız acaba ??????
kimse böyle bişey dememiş diyorum. çocuğunu dövsün dememişler diyorum
ne yazdığımı okumamışsınız
bide anlamadan yorum yazmışsınız bi daha okuyun bence laf anlatmak istemiyorum çünkü